Indoor Kubb kampioenschap groot succes
Uitgegeven op 19-02-2011 om 18:28  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - (van onze verslaggever en fotograaf Henk-Jan Wittink) Kubbclub Slingerweg organiseerde voor de tweede maal het OK Kubb in de rijhal van de Wironruiters. Het werd een groot succes. Hier volgt een foto impressie, de uitslag enzo volgt weldra.


Het orgasme voor een kubber, de koning gaat neer, punt in de zak! Marcel "Glimbo" Glim werpt op de foto de partij uit, klasse....

Hier ging het om.

Er waren twee 3de prijzen omdat ze geen verliezersfinale spelen. Deze gingen naar OHC2 uit Heist op den Berg (belgie) en naar Kubb Amsterdam.

De finale ging tussen OHC 1 en de Losse Pols (dit team organiseert elk jaar de nederlandse kampioenschappen www.nkkubb.nl). In de eerste set ging het lange tijd gelijk op met een lichte voorsprong voor de Losse Pols. Na een slechte beurt van de Losse Pols sloeg OHC toe. De tweede set ging razend snel. OHC maakte korte metten met hun tegenstanders. OHC 1 uit Belgie is de tweede Openbaar Wieringer Kampioen Indoor Kubb.

Op voorhand werden twee teams van Wieringen ook kanstijk geacht om er met de titel vandoor te gaan. KC SlingerWeg en de Holtjers vlogen er echter in de kwartfinales uit. In de Poulefase waren ze beide wel tot winnaar van hun poule gekroond.


Ja ja, dat weten we nu wel kanjer!

De organisatie, perfekt.

mikken meester....

DienKRad.

Sport verbroederd.

?

Kubbers van Wieringen lullen niet maar doen....

Cristian, de King-killer!

De bak was vol.

Loes Ansink stuurde ons een paar foto's op, "H-J, je komt hem overal tege"n"!

Loes is fan van de Ansinks.
(advertentie)
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
Occasions
Toyota Aygo X Envry 1.0 automaat full options
€ 23.945,-

Te koop Peugeot 107 bouwjaar 2009 5 drs
€ 4.450,-

Algemeen nieuws: