Nieuwsbulletin Sportcentrum Wieringen
Uitgegeven op 25-05-2017 om 12:20  |  link  |  bewaar  |  printOfficiële opening tribune Succes.
Natuurlijk was de tribune al even klaar. Maar toch mooi, dat er opnieuw even tijd vrijgemaakt is om de vrijwilligers te bedanken en de club te promoten. Succes heeft de tribune vernoemd naar Gerard Klaver. Een vrijwilliger pur-sang, een boegbeeld van Succes en iemand die in staat was om te binden. Mooi dat het allemaal zo kan.
En ook weer een goed voorbeeld van een succesvolle samenwerking met de SSW.
Het werd een prachtdag. Wedstrijden met als extraatje weer een kampioentje; regen en dus schuilen in de tribune; later ook mooi weer; feest met muziek en natuurlijk een biertje toe (soms eentje extra!).Een bere-klus in de woestenij.
De omheining van de sportvelden Succes en Tonegido en langs de sporthal dreigde uit te groeien tot een woestenij. Moest nodig worden ingegrepen. Nou, er werd ingegrepen. De gemeente heeft de hoge bomen weggehaald en faciliteiten gegeven voor zaag- en opruimwerk. Vervolgens is het vaste team vrijwilligers stukje bij beetje de singels gaan uitdunnen en opschonen. 3 Maanden later, is nu, KLAAR. En het is toch opgeknapt!
TOP mannen en dank voor jullie inzet.

Vrijwilligheid.
Ons team van vrijwilligers SSW is totaal 30 leden groot. Los van deze groep doen de 11 deelnemende verenigingen ook steeds meer werkzaamheden en klusjes en/of helpen elkaar. Binnen ons team is slechts 1 man een betaalkracht. Met deze fantastische inzet is het mogelijk gebleven om de exploitatie tot nu sluitend te houden en om iedereen met plezier te kunnen laten sporten. Bovendien is door de vele vrijwilligers de inzet per actie goed te overzien geweest; veel zielen, veel handjes en veel plezier maken licht werk.
Dus ook het seizoen 2016-2017 is geheel naar wens verlopen. Ondanks de steeds meer afgebouwde subsidies van de gemeente.
Een groots compliment en DANK aan dit team van vrijwilligers en dat van de deelnemende verenigingen.

Reclamanten.
Ook onze reclamanten spelen een belangrijke rol. Wij bieden ze natuurlijk een geweldige reclame. Het aantal bezoekers van het Sportcentrum beloopt jaarlijks zeker zo een 6.000 of meer. Denk daarbij aan de deelnemende verenigingen, de tegenstanders en de supporters; ook aan speciale events.
Daar tegenover staat hun geldelijke inbreng; die is inmiddels substantieel. Bovendien is het grote aantal reclamanten een geweldige stimulans voor onze vrijwilligheid.
En... Wieringen-breed! Een groot aantal ondernemers uit Den Oever heeft zich nu ook aangesloten. Daardoor voelen we ons steeds meer een Wieringer Sportorganisatie; en dat is wat we graag willen. Voor elkaar en met elkaar - Wieringen breed.
Ook ontstaat nu een groots netwerk, waar we graag op terugvallen bij wensen en vragen. En ook dat geldt voor elkaar - met elkaar.

Ik noem de reclamanten graag volgend:
Lees verder...
(advertentie)
Uitslagen
Uitgegeven op 24-05-2017 om 17:28  |  link  |  bewaar  |  print

Dartclub Wieringen
Dinsdag 23 mei:
André de Vries - Sijmen Hijlkema 2 – 3
André de Vries - Gerard Kortekaas 3 - 2
André de Vries - Peter Hijlkema 1 - 3
Arjan Schouten - Bart Kaan 3 - 1
Arjan Schouten - Pieter Rozenhart 3 - O
Bart Kaan - Jerry Korderijnk 3 – O
Béla Reis - Gerard Kortekaas 3 - 1
Béla Reis - Roel Kostwinder 3 - 1
Fedor Keijzer - Roel Kostwinder 2 - 3
Jerry Korderijnk - Sijmen Hijlkema 1 - 3
Peter den Broeder - Wim Harms 1 - 3
Peter Hijlkema - Wim Harms 1 - 3
Pieter Scheltus - Peter den Broeder 3 - O
Pieter Scheltus - Pieter Rozenhart 3 - O
Pieter Scheltus - Roel Kostwinder 3 - O
Raymond Huizing - Wim Harms 1 - 3
Sijmen Hijlkema - Raymond Huizing O - 3
Sijmen Hijlkema - Fedor Keijzer 1 - 3
Hoogste finish: Fedor Keijzer 127 – 18O'ers: Arjan Schouten 1x
(advertentie)
Programma
Uitgegeven op 24-05-2017 om 13:24  |  link  |  bewaar  |  print

Handbal Tonegido
Zaterdag 27 mei:
Aanvang Thuiswedstrijd - Sportcomplex Tonegido
1O:OO u Tonegido F1 - Hollandia T F1
1O:OO u Tonegido E1 - J.H.C. E4
11:OO u Tonegido D1 - Tornado D3
11:5O u Tonegido E2 - Lacom '91 E3
Aanvang Uitwedstrijd Accommodatie
12:3O u Hugo Girls F4 - Tonegido F2 Hugo Girls
Zondag 28 mei:
Aanvang Thuiswedstrijd - Sportcomplex Tonegido
1O:45 u Tonegido DC1 - D.S.O. DC2
12:OO u Tonegido DS2 - J.H.C. DS1
13:3O u Tonegido DS1 - A & O DS1
Aanvang Uitwedstrijd Accommodatie
1O:3O u Tonegido HS1 - Commandeur/VVW HS1 Bloemhof
11:3O u Havas HA1 - Tonegido HA1 Klein Brandt Almere
13:OO u Tonegido HS1 - Apollo HS1 Bloemhof
13:1O u Zaanstreek HS1 - Kleine Sluis/Tonegido HS1 Jagersveld Zaandam
14:15 u Tonegido HS1 - Delta Sport/E.M.M. HS1 Bloemhof
15:3O u D.O.S. HS1 - Tonegido HS1 Bloemhof
Maandag 29 mei:
Aanvang Thuiswedstrijd - Sportcomplex Tonegido
19:3O u Tonegido DMW2 - Lacom '91 DMW1
Aanvang Uitwedstrijd Accommodatie
19:3O u Kleine Sluis DMW1 - Tonegido DMW1 Kleine Sluis
(advertentie)
Jeugd sluit seizoen af met voetbalweekend
Uitgegeven op 22-05-2017 om 14:27  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Afgelopen weekend was het weer tijd voor het voetbalweekend van de JO9 en JO11 pupillen van Succes. Zo'n 100 kinderen deden mee aan deze inmiddels beroemde afsluiting van het voetbalseizoen. En mede ook door het mooie weer was het weer een groot kinderfeest.

Zaterdagmorgen, nadat alle slaap en playbackspullen netjes in de tenten waren opgeborgen, verzamelden de jonge talentjes zich op de Gerard Klaver tribune. Na een kort welkomstwoord ging het ochtendprogramma van start met de sponsorloop, de penaltybokaal en het spelcircuit. De penaltybokaal is inmiddels een gewilde prijs geworden, waar altijd hard om wordt gestreden. Uiteindelijk gingen dit jaar Damyan Havers (JO9-3) en Stan Doesburg (JO11-1) er met de 1e prijs vandoor.Na de lunch stond in de middag een voetbaltoernooi en een freeclinic op het programma. Voor het voetbaltoernooi werden de teams gemixt, wat altijd weer zorgt voor leuke partijtjes. Voor de clinic waren twee bekende Freestyle voetballers geboekt. Tom is één van de officiële KNVB straatvoetbal ambassadeurs en Stefan is één van de gezichten van een nieuwe Snickers campagne. Beiden zitten al meer dan 10 jaar in het wereldje van Freestyle Voetbal en zijn inmiddels wereldberoemd door hun optredens in Amerika, Frankrijk, Dubai en Bahrein.
In de avond werd in een volle sporthal 'Succes got Talent' georganiseerd.
Lees verder...
(advertentie)
Wiron besluit competitie met klinkende overwinning
Uitgegeven op 21-05-2017 om 17:58  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Wiron kreeg in de slotwedstrijd van de competitie Kaagvogels op bezoek. Er stond niets meer op het spel. Wiron had na de overwinning van Medemblik op Callantsoog geen kans meer op de periodetitel. De thuisclub sloot een goede serie wedstrijden opnieuw af met een overwinning: 6-1.


Foto's Reijer Zwart

Kaagvogels speelde de laatste competitiewedstrijd plichtmatig. De spelers waren met hun hoofd meer bij het slotfeest op het eigen veld in Kolhorn. Wiron daarentegen wilde de goede periode na de winterstop passend, dus met een overwinning, afsluiten. De thuisclub trof al na 5 minuten doel. Uit een afgeslagen corner kreeg Roy Kort in de rebound voldoende ruimte om aan te leggen voor een schot, 1-0. Stefan Veldhuis zette binnen een half uur de 2-0 op het scorebord. Een niet al te hard, maar zuiver gericht schot over de grond belandde in de uiterste hoek. Kaagvogels stichtte nauwelijks gevaar. De meeste doelpogingen hadden de kracht van een terugspeelbal. Wiron doelman Mark Poepjes zorgde voor enige opschudding. Hij pakte de bal op na een terugspeelbal. De toegekende vrije trap in het strafschopgebied leverde niet meer op dan een hoekschop. Wiron scoorde wel, maar het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Een kopbal, die net over de kruising ging, was het laatste aanvallende wapenfeit van Kaagvogels. De thuisclub verdubbelde nog voor het rustsignaal de score. Stefan Veldhuis nam een voorzet direct op zijn slof, 3-0. Nadat een speler van Kaagvogels rood kreeg wegens natrappen was het verzet definitief gebroken. Sebas de Jong schoot in de slotminuut de 4-0 binnen.De tweede helft was slechts een formaliteit. Twee schoten van Stefan Veldhuis misten precisie en gingen over het doel. Drie maal is echter scheepsrecht, want de aanvoerder scoorde uit een snelle aanval met goede combinaties 5-0. Kaagvogels maakte nog wel een eretreffer met een raak schot uit een rebound van een vrije trap, 5-1. Nog in dezelfde minuut bracht Wiron het verschil weer op 5 en bracht de eindstand op 6-1. De scheidsrechter floot na deze treffer het eindsignaal. Iets te vroeg weliswaar, maar het gaf de spelers van Kaagvogels de gelegenheid om nog bij het thuisfeestje aan te sluiten.
In de loop van de tweede helft kregen doelman Mark Poepjes en verdediger Roy Kort een publiekswissel. Beide spelers speelde hun laatste wedstrijd voor Wiron en werden in de bloemetjes gezet. Die eer viel trainer Mario Kuiper na afloop bij zijn afscheid ook te beurt.

Lees verder...
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
Uitslagen
Uitgegeven op 19-05-2017 om 14:21  |  link  |  bewaar  |  print

Voetbal Wiron
Dinsdag 16 mei:
Wiron JO17-1 - Schagen JO17-2 5 – 2
Succes JO13-3 - Wiron JO13-1 3 – 3
Donderdag 18 mei:
Wieringermeer JO11-4 - Wiron JO11-1 O – 6
Zaterdag 2O mei:
FC Den Helder JO15-4 - Wiron JO15-1 5 - O
VIOS-W JO13-4 - Wiron JO13-1 4 - 1
Wiron MO17-1 - Schagen MO17-1 O - 3
KGB MO13-1 - Wiron MO13-1 2 – O
zondag 21 mei:
Wiron 1 - Kaagvogels 1 6 - 1
Wiron 2 - Dirkshorn 3 3 - O
Flevo VR1 - Wiron VR1 5 – 2
Kijk voor de uitslagen en de eindstand in de 5e Klasse A op www.hollandsevelden.nl.


Voetbal Succes
Dinsdag 16 mei:
Succes JO11-4 - Kleine Sluis JO11-4 5 – 5
Succes JO13-1 - Winkel JO13-1 3 - 2
Succes JO13-3 - Wiron JO13-1 3 – 3
Woensdag 17 mei:
Succes MO13-1 - Flevo MO13-1 O - 1
Succes JO15-1 - VIOS-W JO15-2 1 - 3
Succes MO15-1 - Flevo MO15-1 1 – 15
Hollandia T JO9-1 - Succes JO9-1 3 - 1
FC Den Helder JO11-4 - Succes JO11-2 5 - O
Schagen/SRC JO15-6 - Succes JO15-3 3 - 2
Vrijdag 19 mei:
Succes JO17-2 - Spartanen JO17-3 4 - 2
Zaterdag 2O mei:
Winkel JO13-2 - Succes JO13-2 O - 7
Zondag 21 mei:
Succes 4 - SRC 3 O - 5
Succes JO19-1 - Sint Boys JO19-1 5 - 1
Dynamo JO17-2 - Succes JO17-2 4 - 1


Handbal Tonegido
Maandag 15 mei:
Tonegido DMW2 - Geel Zwart DMW3 3 - 6
Woensdag 17 mei:
Geel Zwart DMW1 - Tonegido DMW1 15 – 18
Zaterdag 2O mei:
Tonegido F2 - Hollandia T F2 9 - 7
Lacom '91 F2 - Tonegido F1 5 – 14
Zondag 21 mei:
Schagen E2 - Tonegido E2 8 - 1O
Schagen E3 - Tonegido E1 2 - 14
Petten D1 - Tonegido D1 17 - 15
Jupiter '76 DC1 - Tonegido DC1 1O - 14
Tonegido DB1 - Maedilon/VZV DB2 14 - 23
Tonegido HA1 - De Blinkert HA1 33 - 24
Lacom '91 DS2 - Tonegido DS2 18 - 13
Tornado DS2 - Tonegido DS1 38 – 11


Dartclub Wieringen
Dinsdag 16 mei:
André de Vries - Arjan Schouten O - 3
André de Vries - Raymond Huizing O - 3
André de Vries - Roel Kostwinder O - 3
Andries van Bodegom - Dave Gangelhof 1 - 3
Andries van Bodegom - Pieter Rozenhart 2 - 3
Andries van Bodegom - Fedor Keijzer 2 - 3
Arjan Schouten - Béla Reis 3 - O
Arjan Schouten - Gerard Kortekaas 3 - O
Bart Kaan - Robert Beer 3 - O
Bart Kaan - Peter Hijlkema 3 - O
Béla Reis - Wim Harms O - 3
Béla Reis - Dave Gangelhof O - 3
Dave Gangelhof - Jeffrey Wierenga 3 - 1
Fedor Keijzer - Wim Harms 1 - 3
Jeffrey Wierenga - Roel Kostwinder 3 - 1
Jerry Korderijnk - Wim Harms 1 - 3
Jerry Korderijnk - Robert Beer 2 - 3
Peter Hijlkema - Robert Beer O - 3
Pieter Rozenhart - Pieter Scheltus O - 3
Pieter Scheltus - Gerard Kortekaas 3 - O
Raymond Huizing - Pieter Scheltus 1 – 3
Hoogste finish: Fedor Keijzer 96 – 18O’ers: Jeffrey Wierenga 1x
(advertentie)
Avondvierdaagse Wieringen
Uitgegeven op 18-05-2017 om 21:15  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - De 55e editie van de Avondvierdaagse Wieringen gaat op maandag 29 mei van start. De organisatie is in handen van Soroptimistclub Wieringerland. Vier avonden wandelen jong en oud over Wieringen. Individuele wandelaars, in school- en verenigingsverband maar ook bewoners van het zorgcentrum Noorderlicht en groepen die het gewoon gezellig vinden om met elkaar de wandelen, zullen van de partij zijn.

Een prachtige mengeling aan deelnemers die het evenement opnieuw tot een succes zullen gaan maken. Voor de best en origineelst geklede groep zijn, ook dit jaar prijzen beschikbaar gesteld.
Het Goede doel is dit jaar; EHBO Wieringen. Deze organisatie maakt al vele jaren de Avondvierdaagse mede mogelijk. De eerstehulpverleners verzorgen niet alleen de blaren bij wandelaars of andere kleinere letsels maar zijn ook in staat om spoedeisende hulp te verlenen in afwachting van professionele eerstehulpverleners als ambulance personeel.

De afstanden zijn 2½, 5 en 10 kilometer. Er kan zowel individueel als in groepsverband worden meegedaan.De voorinschrijfavond is maandagavond 22 mei van 19:00-19:30 uur in de kantine van v.v. Succes en h.v. Tonegido op het Sportcomplex in Hippolytushoef.
De inschrijfkosten zijn € 6,00. Inschrijven op de eerste avond, 29 mei, kan ook, Dan zijn de inschrijfkosten € 6,50.
Iedere deelnemer ontvangt na afloop een medaille met daarop het jaartal 2017.
De Avondvierdaagse start dagelijks vanaf het Sportcomplex aan de Belterlaan, Hippolytushoef. Op donderdag 1 juni worden de wandelaars muzikaal ingehaald.

De starttijden en routes staan op de pagina Op stap.

Lees verder...
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
Nandor Hartog Kampioen Vitesse
Uitgegeven op 17-05-2017 om 13:03  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Bericht van PV Wieringer Expresse.


Nandor Hartog

De Vitesse vluchten zijn tot 300 km
Het was een zeer spannende eindstrijd tussen 4 leden, te weten: K. Stoepker, H.Werkhoven, J. Engel, H. Hartog
De eindsprint van J. Engel met 3 overwinningen was niet voldoende om N. Hartog van het kampioenschap af te houden.
Uitslag Quievrain 290 km
In concours 229 duiven los 8.15 uur 16 deelnemers
Aankomst 1e duif 11.16.33

Uitslag:
1 J. Engel
2 H. Werkhoven
3 N. Hartog
4 K. Stoepker
5 W. Jorna
6 F. Burger
7 H. Tichelaar
8 J.G. Jorna
9 S. Boersen
10 F. Kaandorp
11 W. Regenwortel
12 J. Jorna
13 Fam Spier
(advertentie)
GV Wieringen turnster Resa Brandtner op NK
Uitgegeven op 17-05-2017 om 12:55  |  link  |  bewaar  |  print

ALMELO - Resa Brandtner turnde een mooie wedstrijd en met een puntentotaal van 44.792 wist zij de 20e plaats te behalen!! Dit in een sterk deelnemersveld van maar liefst de beste 36 turnsters van de 250 in deze categorie dit seizoen.Een top prestatie. Haar cijfers waren voor Sprong 11.725, brug 10.467, balk 11.050 en vloer (waar Resa voor het eerst de schroef turnde) hier behaalde zij een mooie 11.550 mee.
(advertentie)
GV Wieringen goed vertegenwoordigd tijdens de finale van de competitie
Uitgegeven op 16-05-2017 om 14:45  |  link  |  bewaar  |  print

SCHAGEN - Tijdens de finalewedstrijd van de competitie was Gymnastiekvereniging Wieringen goed vertegenwoordigd. Goud was er voor Shantie Haak. Zilver was er voor Camila Kater en Floor den Das. Brons voor Sylvana Okkes en Shayla Spencer.


De meiden van de wedstrijden in hun clubpak; vlnr staand Camila Kater, Demi Bleek, Shantie Haak, Lori Weber, Fleur Jonkman en Floor den Das, vooraan Fleur Folkertsma, Shayla Spencer, Amber Loonstra, Lisa Klein, Sylvana Okkes, Esmee Doesburg en Lynn Broersma

Bij de Senioren Divisie 5 turnde Shantie Haak een keurige wedstrijd en met ruim 2 punten meer dan de concurrentie wist zij het goud te veroveren. Met als doel om volgend seizoen een divisie hoger te gaan turnen. Bij de Senioren divisie 4 turnde Fleur Jonkman een goede wedstrijd en werd netjes 6e. Lori Weber werd hier 8e. en Bij de Senioren divisie 6 turnde Demi Bleek zich naar de 5e plaats.

Bij de Jeugd turnsters divisie 6 turnde Camila Kater een goede wedstrijd en werd netjes 2e en bij de Jeugd turnsters Divisie 5 turnde Floor den Das een sterke wedstrijd en werd keurig 2e.

Bij de Pupillen 2 niveau D2 turnde Fleur Folkertsma een goede wedstrijd. Zij eindigde in een sterk bezet deelnemersveld op een 15e plaats.
In niveau D3 turnde Amber Loonstra een goede wedstrijd er werd 8e. Vlak daarachter eindigde clubgenootje Lisa Klein op de 10e plaats.

Bij de Instappers niveau D3 turnde Sylvana Okkes een keurig wedstrijd en dat werd beloond met een mooie 3e plaats en een bronzen medaille.
In dezelfde categorie eindigde Shayla Spencer op de 4e plaats en kreeg ook een mooie medaille omgehangen.
Esmee Doesburg eindigde hier als 6e en vlak daarachter op een mooie 7e plaats eindigde Lynn Broersma.
(advertentie)
Slagerij Ottens
Tennisclub Hippo 40 jaar Tennismarathon
Uitgegeven op 15-05-2017 om 14:50  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Vrijdagavond 9 juni 18.00 uur tot zaterdagavond 10 juni 18.00 uur minimaal 2 banen bezet door tennisspel. Verder veel activiteiten tijdens het jubileum.

Vrijdag 9 juni vind de officiële opening plaats door de wethouder van de gemeente Hollands Kroon en onze voorzitter Raymond Mik. Ook het oprichtingsbestuur is hierbij aanwezig. Daarna vind de tennis clinic voor de jeugd en senioren plaats. Hiervoor kun je je aanmelden. Ook kun je je inschrijven voor de tennismarathon. Zaterdagmiddag 10 juni van 16.00 uur tot 18.00 uur kunnen de leden en oud leden een gratis visje komen eten.
Deze worden gebakken door het Wieringer visbak team. Ook is er 24 uur een springkussen aanwezig.Lees verder...
(advertentie)
Programma
Uitgegeven op 15-05-2017 om 05:57  |  link  |  bewaar  |  print

Voetbal Wiron
Donderdag 18 mei:
Aanvang Wedstrijd Vertrek
19:OO u Wieringermeer JO11-4 - Wiron JO11-1 18:OO u
Zaterdag 2O mei:
Aanvang Wedstrijd Vertrek
9:OO u FC Den Helder JO15-4 - Wiron JO15-1 8:OO u
14:OO u Wiron MO17-1 - Schagen MO17-1
9:3O u KGB MO13-1 - Wiron MO13-1 8:3O u
Zondag 21 mei:
Aanvang Wedstrijd Vertrek Scheidsrechter
14:OO u Wiron 1 - Kaagvogels 1
11:3O u Wiron 2 - Dirkshorn 3 R.Lont
14:OO u Flevo VR1 - Wiron VR1 13:OO u


Voetbal Succes
Dinsdag 16 mei:
Aanvang Thuiswedstrijd Scheidsrechter
18:3O u Succes JO11-4 - Kleine Sluis JO11-4 Wessel Steinfort
19:OO u Succes JO13-1 - Winkel JO13-1 Dennis Foekema
18:3O u Succes JO13-3 - Wiron JO13-1 Joël Huizingh
Terreindienst: Rene Steinfort & Freek Kloosterman
Woensdag 17 mei:
Aanvang Thuiswedstrijd Scheidsrechter
18:3O u Succes MO13-1 - Flevo MO13-1 Erwin van Dijk
18:3O u Succes JO15-1 - VIOS-W JO15-2 Maarten de Kort
18:3O u Succes MO15-1 - Flevo MO15-1 Tijmen Lont
Terreindienst: Bert Foekema, Mitchell & Rene Biegstraaten
Aanvang Uitwedstrijd Vertrek
18:3O u Hollandia T JO9-1 - Succes JO9-1 17:3O u
18:3O u FC Den Helder JO11-4 - Succes JO11-2 17:3O u
18:3O u Schagen/SRC JO15-6 - Succes JO15-3 17:3O u Sportpark Schagen
Vrijdag 19 mei:
Aanvang Thuiswedstrijd
Succes JO17-2 - Spartanen JO17-3
Een belangrijke voorlaatste wedstrijd voor Succes JO17-2,
waar nog de nodige kampioenskansen een rol spelen.

Zondag 21 mei:
Aanvang Thuiswedstrijd Scheidsrechter
14:OO u Succes JO19-1 - Sint Boys JO19-1 C. v.d. Made
Terreindienst: Stephan de Vries & Henk van Eerden
Aanvang Uitwedstrijd Vertrek
1O:3O u Succes 4 - SRC 3 9:3O u Sportpark SRC
11:3O u Dynamo JO17-2 - Succes JO17-2 1O:15 u


Handbal Tonegido
Zaterdag 2O mei:
Aanvang Thuiswedstrijd - Sportcomplex Tonegido
1O:OO u Tonegido F2 - Hollandia T F2
Aanvang Uitwedstrijd Accommodatie
15:1O u Lacom '91 F2 - Tonegido F1 Lacom'91
Zondag 21 mei:
Aanvang Thuiswedstrijd - Sportcomplex Tonegido
11:15 u Tonegido DB1 - Maedilon/VZV DB2
12:3O u Tonegido HA1 - De Blinkert HA1
Aanvang Uitwedstrijd Accommodatie
1O:OO u Schagen E2 - Tonegido E2 Schagen
1O:15 u Jupiter '76 DC1 - Tonegido DC1 De Trije
1O:3O u Petten D1 - Tonegido D1 Sportpark S.V. Petten
11:4O u Schagen E3 - Tonegido E1 Schagen
12:OO u Lacom '91 DS2 - Tonegido DS2 Lacom'91
12:45 u Tornado DS2 - Tonegido DS1 Tornado - De Kabel
Maandag 22 mei:
Aanvang Thuiswedstrijd - Sportcomplex Tonegido
19:3O u Tonegido DMW1 - Con Zelo DMW1
Aanvang Uitwedstrijd Accommodatie
19:3O u Hugo Girls DMW2 - Tonegido DMW2 H.V. Hugo Girls


Zaalvoetbal Succes
Lees verder...
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
Kees Bakker clubkampioen Steeds Beter
Uitgegeven op 14-05-2017 om 21:30  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Kees Bakker heeft de clubkampioenschappen van biljartvereniging Steeds beter gewonnen. Tot en met de laatste partij was het een spannend toernooi, want kees stond nog op gelijke hoogte met Gerard Ernens en Jan Visser. Hij moest in de laatste partij winnen van Leo Onnekink om
clubkampioen te worden.vlnr Jan Visser (3e), Kees Bakker (1e) en Gerard Ernens (2e)

Winnen was gemakkelijker gezegd dan gedaan, want de zenuwen begonnen wat parten te spelen en de partij bleef spannend tot het laatste moment.
Al met al een geslaagd toernooi waar goede, mooie, en spannende partijen gespeeld werden door alle deelnemers.

Uitslag:
Lees verder...
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
Succes sluit seizoen af met overwinning
Uitgegeven op 14-05-2017 om 18:33  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Succes heeft het seizoen afgesloten met een 2-0 overwinning tegen Nieuwe Niedorp. Met dit resultaat is het team als vijfde geëindigd. Deze plek is een juiste afspiegeling van dit voetbalkalenderjaar. Succes kon goed meekomen met de subtop maar de top drie Vios, Hollandia T en Winkel bleken een paar maten te groot.

Wanneer de formatie van Jan Loew het uitduel tegen kampioen Hollandia T wel in zijn voordeel had beslist had de wedstrijd tegen Nieuwe Niedorp nog van belang geweest voor de derde periode. Met de aantekening dat het evengoed nog afhankelijk was van concurrent Dirkshorn die voor de beoogde vierde plek er nog even beter voor stond. De nipte 3-2 nederlaag bij de kersverse kampioen zette echter een dikke streep door de rekening waardoor de laatste wedstrijd van het seizoen er niet meer toe deed wat betreft het eventuele 'toetje' van de nacompetitie.

De extra wedstrijden waren qua spanning en extra inkomsten natuurlijk een welkom geschenk geweest voor de club, maar als je het reëel bekijkt is deze selectie er (nog) niet klaar voor om via diezelfde nacompetitie te promoveren. Alleen al de einduitslag van de ranglijst leert dat tussen de top drie van de vierde klasse A en de rest een gapend gat aan punten ligt en dat twee van deze teams nota bene vorig seizoen nog gedegradeerd waren uit de derde klasse.

Ook Succes zelf kon zich qua resultaten amper meten met de top drie. Positieve uitschieter was de knappe 0-0 bij Vios. Daar hield een onverzettelijk team met veel overgave de thuisclub van het scoren af terwijl ze in de heenwedstrijd nog met een pijnlijke 1-7 naar de slachtbank werden geleid. Het dient echter gezegd te worden dat door schorsingen en blessureleed toen een zeer onervaren elftal in het veld stond. Want het seizoen 2016/2017 is ook het verhaal van blessureleed en schorsingen. Dat laatste was ditmaal niet zo dramatisch als het seizoen ervoor maar qua blessures was het wel weer flink raak. Met name Jop Van de Esschert en Youri Jansma, de spelers die net ietsjes meer kunnen brengen in een wedstrijd, lagen er voor langere tijd uit. De eerstgenoemde van de twee, maakte na maandenlange rugklachten de laatste wedstrijd van het seizoen eindelijk zijn rentree.

Koele Afmaker

Lees verder...
(advertentie)
Uitslagen
Uitgegeven op 14-05-2017 om 18:07  |  link  |  bewaar  |  print

Voetbal Wiron
Zaterdag 13 mei:
Wiron JO13-1 - Petten JO13-1 1 – 5
FC Den Helder JO17-2 - Wiron JO17-1 9 - O
Wiron JO11-1 - Schagen/SRC JO11-8 2 - 5
Wiron JO9-1 - HCSC JO9-3 5 - 4
De Blokkers JO8-4 - Wiron JO8-1G 5 - 1
Flevo MO17-1 - Wiron MO17-1 2 - 1
De Blokkers MO13-2 - Wiron MO13-1 O – O
Zondag 14 mei:
Schagen 4 - Wiron 2 2 - 5
Wiron VR1 - DWOW VR2 O – 3


Voetbal Succes
Dinsdag 9 mei:
Vesdo/St. Boys JO13-1 - Succes JO13-3 6 - O
Woensdag 1O mei:
Succes JO9-2 - Callantsoog JO9-1 1O – 1
Succes JO11-3 - Wieringermeer JO11-3 3 - 2
Succes JO13-1 - JVC JO13-3 2 - 2
Succes MO13-1 - Westfriezen MO13-2 O - 1
donderdag 11 mei:
Nieuwe Niedorp JO11-1 - Succes JO11-2 8 – 1
Zaterdag 13 mei:
Succes JO9-2 - VZV JO9-1 3 - 5
Succes JO9-4 - FC Den Helder JO9-7 2 - 3
Succes JO9-5 - Winkel JO9-3M 6 - 3
Succes JO11-2 - FC Den Helder JO11-5 5 - 4
Succes JO13-1 - Schagen/SRC JO13-2 O - 4
Succes JO15-1 - FC Den Helder JO15-2 8 - O
Succes JO15-3 - Wieringermeer JO15-3 5 - 1
Nieuwe Niedorp JO11-3 - Succes JO11-4 5 - 6
DWOW JO13-2 - Succes JO13-2 2 - 5
Woudia MO15-1 - Succes MO15-1 onbekend
Wieringermeer MO17-2 - Succes MO17-1 3 - 4
Zondag 14 mei:
Succes 1 - Nieuwe Niedorp 1 2 - O
Succes 4 - De Foresters 7 3 - 5
Apollo '68 JO17-1 - Succes JO17-1 2 - O
FC Uitgeest JO19-2 - Succes JO19-1 3 - 2
Kijk voor de uitslagen en eindstand in de 4e Klasse A op www.hollandsevelden.nl.


Handbal Tonegido
Maandag 8 mei:
Tonegido DMW2 - D.W.O.W. DMW1 9 - 8
Woensdag 1O mei:
Schagen F2 - Tonegido F2 9 – 12
Hugo Girls DC2 - Tonegido DC1 18 - 9
H.C.V.'9O DMW2 - Tonegido DMW1 13 - 8
Tonegido F1 - Geel Zwart F1 9 - 9
Zaterdag 13 mei:
Tonegido D1 - Geel Zwart D1 3 – 15
Zondag 14 mei:
Vrone E3 - Tonegido E1 2 - 21
Tonegido DB1 - Hugo Girls DB1 25 - 2O
Tonegido HA1 - Nijenrodes HA1 27 - 21
Hugo Girls DS2 - Tonegido DS2 19 - 4
Tonegido DS1 - Graftdijk DS1 23 - 19
Berdos HS1 - Kleine Sluis/Tonegido HS1 47 – 22


Wironruiters
Zondag 14 mei - outdoor dressuur paarden en pony’s op het terrein van de Wironruiters:
Pony’s klasse B, cat. D:
Lisa Klaver met Noa 182,5 en 182
Paarden klasse B:
Laura Kleimeer met Lenka 188,5 en 192,5
Beau-Anne Meereboer met Zoey 192 (1e) en 196,5 (1e)
Paarden klasse M1:
Lydia Winter-van de Wint met Faylango W 183 en 19O,5 (1e)
Paarden klasse M2:
Saskia Keijzer met Escapado M 199 (1e) en 186
Paarden klasse Z1:
Luna Bonvie met Wotherspoon 2O7 en 2O5,5


Dartclub Wieringen
Lees verder...
(advertentie)
Waddenzeedrive geslaagd alternatief Bridge-kroegentocht
Uitgegeven op 14-05-2017 om 11:55  |  link  |  bewaar  |  print

WESTERLAND - De jaarlijkse kroegentocht van Bridgeclub Wieringen kon na de sluiting van De Harmonie en Concordia in Hippolytushoef dit jaar niet door gaan. Daarom werd dit jaar een bridge-evenement in één café georganiseerd: De Wadenzeedrive. De drive werd zaterdag gehouden in café Waddenzee.

Wat bleef is de gezellige lunch halverwege de drive, die in 8 ronden werd gespeeld. Joyce Tijsen van café Waddenzee schotelde de deelnemers een uitstekend lopend buffet voor. Velen genoten in de lunchpauze op het terras ook nog even van de zon, die tussen de middag even zijn best deed, en het fraaie uitzicht op het Amstelmeer.
Veel trouwe bezoekers van de drives van Bridgeclub Wieringen wisten ook nu weer de weg naar de vaste speellocatie van de club te vinden. Voorzitter Siebrand Veenstra en wedstrijdleider Bert Loos moesten na enkele afzeggingen improviseren om een passend speelschema samen te stellen. Veenstra schoof zelf als invaller aan aan de bridgetafels en werd met Bertus Tijsen beloond met de eerste plaats in de A-lijn.
Winnaars in de overige lijnen waren Alie de Jonge en Aart Zuur (B-lijn), Elly Janssen en Harm van den Hoff (C-lijn) en Marijke Kay en Martha Tjeertes (D-lijn)


vlnr winnaars Bertus Tijsen, Elly Janssen, Harm van den Hoff, Alie de Jonge, Aart Zuur en Siebrand Veenstra (op de foto ontbreken Marijke Kay en Martha Tjeertes)

Zoals gebruikelijk was er voor iedere deelnemer een prijs. Bridgeclub Wieringen maakt zich al weer op voor de volgende drive. In oktober staat de traditionele Palingdrive op het programma. Wie zo lang niet wil wachten kan ook aanschuiven bij de zomercompetitie op dinsdagavond. Daarin kan iedereen, ook niet leden, met of zonder partner, wekelijks vrij meespelen. Aanmelden kan telefonisch bij Bert Loos (0227-592010 / loos.bert1@gmail.com) of voor 19:15 uur in café Waddenzee, Westerlanderweg 43 in Westerland.

Uitslag
Lees verder...
(advertentie)
De installateur die u nooit in de kou laat staan...
MaedilonVZV staat weer met beide benen op de vloer
Uitgegeven op 14-05-2017 om 11:07  |  link  |  bewaar  |  print

T VELD - De laatste wedstrijd van het lange 30 wedstrijden tellende zware seizoen eindigde voor Maedilon/VZV in een zware teleurstelling.

De ploeg van trainer /coach Alex Curescu wilde de spaarzame supporters laten zien dat de matige prestatie van vorige week zaterdag tegen het team van trainer/coach Betty Plasmeyer Quintus onwaardig was.


Archieffoto: Kim Jimmink topscore met 6 treffers. Foto: Patrick Hogervorst.

VZV kwam nog wel goed uit de startblokken en nam door doelpunten van Linsey Perre en Jane Kramer een 0-2 voorsprong.

Lees verder...
(advertentie)
Bocado mediterrane delicatessen
VZV JO9-1 ook in de buitencompetitie kampioen!
Uitgegeven op 14-05-2017 om 11:03  |  link  |  bewaar  |  print

T VELD - Het jeugdteam van VZV is ook op het veld de sterkste gebleken.

Verloren ze donderdagavond hun wedstrijd nog tegen het sterk voor de dag komende Winkel, vandaag lukte het wel hun tegenstander te verslaan.Het werd een bijzonder spannende wedstrijd tegen het jeugdteam van Succes.

VZV kwam op een 3-1 voorsprong waarna Succes de stand weer gelijk wist te brengen op een 3-3 tussenstand.

In de spannende slotfase wisten de JO9-1 van VZV deze kampioenswedstrijd alsnog verdiend naar zich toe te trekken .

Het werd een prachtige 3-5 overwinning voor het team van de coaches Maurice Tesselaar, Marco Zomerdijk en Ronald Blom en zorgde voor enorme vreugde bij de jongens en hun vaste supporters langs de lijn.

Met nog één wedstrijd te gaan kunnen ze niet meer worden ingehaald door de concurrentie.

Het kampioenschap werd gevierd met een ereronde op de platte kar door 't Veld en Zijdewind. Jongens proficiat!
(advertentie)
Reisbureau Hippo, Touringcarbedrijf Rasch
Veel voetbal en vertier op 'Afsluit Toernooi' van VV Succes
Uitgegeven op 11-05-2017 om 22:08  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - VV Succes sluit het voetbalseizoen af met het zogenaamde 'Afsluit Toernooi' op zondag 28 mei. De organisatie - Evenementen Commissie van VV Succes/Tonegido – is na enkele jaren van experimenteren weer teruggekeerd naar de basis. Hetgeen betekend dat het voetbal zelf en de gezelligheid na afloop voorop staan.

Er staan vanaf 14.00 uur heel wat onderlinge wedstrijden op het programma waarin gestreden wordt om de eer. Zo kruizen het eerste en tweede de degens met elkaar evenals het derde tegen het vierde en het vijfde tegen het zesde. De teams zullen aangevuld worden met A en B junioren. Of de wedstrijden afgewerkt worden op groot of klein veld hangt af van het aantal beschikbare spelers per team. De organisatie hoopt echter dat de spelers en leiders massaal gehoor geven aan de oproep om vooral mee te doen. Oud spelers van VV Succes die nog eens tegen een balletje willen trappen zijn ook van harte welkom om deel te nemen in een onderlinge wedstrijd waarbij de teamindeling wordt bepaald door het nostalgische 'poten' van twee vooraf aangestelde spelers. Inmiddels hebben zich aardig wat 'ouwe rotten' aangemeld en wie zich nog wil aanmelden kan dit doen bij Pieter Klein, telefoon 0655364226.

Lady's Old Firm

Naast al dit mannengeweld staat er voor het eerst sinds enkele jaren ook weer een dameswedstrijd op het programma. Deze tot, 'Lady,s Old Firm' omgedoopte wedstrijd is wellicht de opmaat voor komende seizoenen als er ook op de zondag weer damesvoetbal te zien is aan de Belterlaan.
Op dit evenement ontbreken de Walking Footballers natuurlijk ook niet met hun niet geringe kwaliteiten.

Lees verder...
(advertentie)
Inschrijven Kokkerstoernooi
Uitgegeven op 11-05-2017 om 22:05  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Tennisvereniging Hippo organiseert voor de 35e keer het Kokkerstoernooi


De organisatie is er klaar voor!

Dit gezellige evenement wordt gespeeld van 24 juni t/m 2 juli.
Voor dit open toernooi kunnen tennissers van categorie 4 tot en met 8 zich inschrijven via www.toernooi.nl
Het toernooi heeft als traditie natuurlijk ook weer de visavond op de vrijdag.
De inschrijving sluit op 18 juni of wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt.
(advertentie)
Uitslagen van HSV Wieringen
Uitgegeven op 11-05-2017 om 12:22  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN – Hengelsportvereniging Wieringen viste afgelopen week twee wedstrijden. Zondag was de derde competitiewedstrijd en woensdag de eerste zomeravondwedstrijd.

Competitie wedstrijd 3 in het Oude Veer bij Anna Paulowna - zondag 7 mei:

Prachtig weer, goede omstandigheden en 10 vissers die er zin in hadden! Na de loting ging iedereen naar zijn visplek om de hengels gereed te maken voor een hoop vis en een spannende wedstrijd. De toppers Metz en Barelds deden het goed, maar de echte topper was Nick Vandervoort. Hij heeft behoorlijk geïnvesteerd in zijn hengelspullen en dat werpt zijn vruchten af. Bert en Roel konden ook nog redelijk aanhaken, waar de rest de vis niet echt kon krijgen. Om acht uur was er begonnen en om twaalf uur was het einde. Na het wegen was de prijsuitreiking door Meindert Korf als organisator en lid van de witviscommissie. Volgende wedstrijd is 21 mei in het Noord Hollands kanaal.
Uitslag:
1. Nick v/d Vandervoort 148OO gram
2. Evert Metz 111OO gram
3. Jan Barelds 79OO gram
4. Bert van Dalen 65OO gram
5. Roel Cruiming 63OO gram
6. Piet Rotgans 9OO gram
7. Gerrit Veger 75 gram
8. Peter den Broeder 5O gram
De heren Meindert Korf en Harm Bekkema wisten geen vis op het droge te brengen!
Eerste zomeravondwedstrijd - woensdag 1O mei:
1. J. Barelds 32OO gram
2. G. Veger 16OO gram
3. F v/d Made 15OO gram
4. M. Korf 14OO gram
5. N. v/d Vondervoort 7OO gram
6. T. Hasenack 4OO gram
7. A. Ganzinga 5O gram
8. R Cruiming 5O gram
A v/d Vondervoort, P. Rotgans en G. Verheul helaas zonder vis.
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
Turnster Resa Brandtner naar NK
Uitgegeven op 10-05-2017 om 20:45  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Afgelopen Zondag is Gymnastiekvereniging Wieringen trainster Afra de Wolf afgereisd naar Rotterdam met 2 turnsters om daar deel te nemen aan de Landelijke halve finale voor de 3e divisie. Doel was een ticket te behalen voor het Nederlands Kampioenschap. Jeugd turnster Resa Brandtner, die dit jaar voor het eerst in de 3e divisie turnt, slaagde hierin en heeft een ticket behaald voor het NK Turnen.Resa turnde een goede stabiele wedstrijd en had precies genoeg punten om zich te plaatsen.
Ook Senior turnsters Bo de Klerk turnde een goede wedstrijd, maar helaas in een sterk deelnemersveld wist zij zich niet bij de beste 6 te turnen.

Zaterdag 13 Mei vindt voor turnster Resa Brandtner het Nederlands Kampioenschap plaats in Almelo.

Op de foto trotse turnster Resa Brandtner, gemaakt in Rotterdam vlak na de wedstrijd.
(advertentie)
Jaap Engel heeft de snelste
Uitgegeven op 09-05-2017 om 13:09  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - De duiven van Jaap Engel zijn in goede doen. Hij heeft ze momenteel goed zitten en dat is te zien toen vorig weekend zijn duif, de 765, vanuit Quiévrain als eerste werd geklokt in de club.


Jaap Engel

Duivensport - Wieringer Expresse
Loslocatie: Chimay
Lostijd: 10.10u
126 duiven in concours

Afgelopen weekend laat de duif met ringnummer 1433332-2016 (zoon van 765), alle leden in de club achter zich door verrassend als eerste aan te komen vanuit Chimay om 14:38u, over een afstand van 324 km. Wat uitkomt op een gemiddelde snelheid van 72 kilometer per uur.
Een wedstrijd die niet zo makkelijk verliep door constant wisselend weer, waar de duiven over het algemeen moeite mee hebben. We hopen dan ook op een goede zomer.

De dagfond vliegers komen over drie weken aan de beurt. Ze vliegen goed in en we hopen dan ook op vuurwerk, zowel voor club als rayon.

Uitslag 06-05-2017 Wedvlucht Chimay (324 km)
1. J.M. Engel
2. K.D. Stoepker
3. N.A. Hartog
4. H. Werkhoven
5. H. Tigchelaar
6. W. Regenmortel
7. J. En S. Meilink
8. J.G. Jorna
9. F. Kaandorp
10. S. Boersen
11. J. Jorna
(advertentie)
v.v. Succes contracteert Hoofd Jeugdtrainer
Uitgegeven op 09-05-2017 om 13:01  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Met veel plezier kunnen we melden dat we een contract voor de komende twee seizoenen overeengekomen zijn met Frans Stam uit Schagen. Frans is een gediplomeerd (trainer coach-3) trainer en heeft in het recente verleden zijn sporen verdiend bij onder andere Winkel, Vesdo en FC Uitgeest.


Op de foto vlnr: aankomend voorzitter Patrick Mulder, Frans Stam en voorzitter van de jeugdcommissie Raymond Leever

Hij gaat de Jo17 en Jo19 trainen, daarnaast zal hij op zondag de Jo-19 gaan begeleiden/coachen. Tevens zal Frans met raad en daad beschikbaar zijn voor alle overige jeugdtrainers binnen de club. Op deze manier kan eenieder profiteren van zijn kennis en ervaring. Wij hebben er het volle vertrouwen in dat dit de start is van een plezierige en vruchtbare samenwerking.
(advertentie)
Goud voor turnsters Silke Liebe en Isabel Dirks
Uitgegeven op 08-05-2017 om 14:43  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Turnstertjes Silke Liebe en Isabel Dirks wisten de gouden medaille te winnen, tijdens de turnwedstrijd tegen Wieringerwaard hier deden namens GV Wieringen 13 turnsters mee aan deze wedstrijd. De aller jongste en de meisjes uit geboortejaar 2008 die onder leiding staan van Trainster Afra de Wolf en Manon Cornelissen.

Bij de aller Jongste wist Isabel Dirks de gouden medaille te winnen, het Zilver was hier voor Annemijn Joosten en het Brons ging naar Sofie Bugel.

4e was Esti Lombaard, 5e werd Femm Bakker en Eva Visser werd 6e.

Bij de turnsters uit geboortejaar 2010 werd Anouk van der Laan netjes 2e, Luna Basjes werd hier 3e en 4e werd Noa de Kleine.

Bij de turnsters uit geboorte jaar 2008 werd Silke Liebe keurig eerste, Maura Heijblok werd 2e, Benthe Rienstra werd 3e en Tess Benjamins werd hier 4e.


Op de foto alle 13 turnsters van GV Wieringen met hun gewonnen medaille. En op de achtergrond vlaggendraagsters Fleur Folkertsma en Fleur Bugel.
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
GV DOS Den Oever turnsters Lynn de Visser en Richella de Vries Rayon kampioenen
Uitgegeven op 08-05-2017 om 14:05  |  link  |  bewaar  |  print

SCHAGEN - Lynn de Visser en Richella de Vries van GV DOS Den Oever hebben zaterdag 6 mei in Schagen de finale kampioenschap van het Rayon voor zich opgeëist. Daarmee werden zij dit jaar Rayon Kampioen bij de pupillen 1 D2 en de pupillen 2 D1.

Een succesvol weekend voor de GV DOS turnsters in Schagen. Negen DOS turnsters hadden zich voor de Rayon Finale, op zaterdag 6 mei, weten te plaatsen. Bij de pupillen 2 D2 turnde Lynn de Visser, Lotte Kort, Sabine Emmerick en Fleur Dikken. Lynn de Visser won een gouden medaille en werd Rayon kampioen. Lotte Kort werd 5e, Sabine Emmerick werd 12e en Fleur Dikken 15e.
Bij de jeugd 2 Divisie 5 kwam Michelle Mulder aan de start. Michelle eindigde tijdens deze finale op een 5e plaats.
Tijdens de tweede wedstrijd waren de instappers D2 aan de beurt. Bregje Bos werd tweede en Emma Kranendonk werd 6e.
In de derde wedstrijd had Floortje van den Sigtenhorst zich weten te plaatsen bij de pupillen 2 D3. Zij turnde een stabiele wedstrijd en werd uiteindelijk 5e.
Tijdens de vierde wedstrijd kwam Richella de Vries aan de start in de pupillen 2 D1. Zij turnde een zeer goede wedstrijd en werd daarmee Rayon kampioen.


Lynn de Visser
(advertentie)
En verder:
08-05-2017 Programma
07-05-2017 Wiron verslaat kampioen
07-05-2017 Kampioen verslaat Succes
06-05-2017 Uitslagen
(advertentie)
Poll:
Het prestigieuze Waddenbelevingspunt wordt midden in de haven geplaatst.
Prima plek
Stomme plek
  
Occasions
Hyundai Atos 1.1 Dynamic automaat 26.000 km
€ 4.245,-

Toyota Auris TS 1.8 full Hybrid bj 2015 incl afleverkosten
€ 20.945,-

Wieringer historie:
Ansichtkaart  met wierschuur - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...
Buienradar: