Na lange tijd weer naar hartelust turnen, dansen en gymmen bij GV DOS Den Oever
Uitgegeven op 14-08-2020 om 00:35  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Eindelijk is het zo ver!Na een lange periode waarin we niet mochten sporten wegens COVID-19 zijn wij erg blij dat de lessen vanaf 17 augustus aanstaande weer van start gaan.
Met ingang van 17 augustus kan iedereen weer met hartelust komen turnen, dansen en gymmen. Met uitzondering van de peuter- en kleutergym. Zij starten weer op maandag 24 augustus.Niet helemaal zoals we gewend zijn maar aan de hand van bijgaand protocol zodat we verantwoord en veilig kunnen sporten. Want de gezondheid van onze leiding en leden staat voorop.Interesse in een van onze lessen? Er is altijd de mogelijkheid om gebruik te maken van 2 gratis proeflessen. Voor meer info of contactgegevens: www.dosdenoever.nl of per e-mail: info@dosdenoever.nl
(advertentie)
Dit weekend start het seizoen voor ZUWI HD-Racing in het IDM
Uitgegeven op 12-08-2020 om 21:51  |  link  |  bewaar  |  print

ASSEN - Het team heeft er lang op moeten wachten, elf maanden na de laatste wedstrijd op Hockenheim die met winst werd afgesloten gaat Rick Dunnik voor de titel in het Supersport 300 kampioenschap.


De wedstrijden worden rechtstreeks uitgezonden via YouTube en Facebook. Helaas mag er geen publiek aanwezig zijn.

(advertentie)
Handbalclinic bij h.v. Tonegido
Uitgegeven op 08-08-2020 om 18:41  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Op 16 augustus start Tonegido het handbalseizoen met een handbalclinic waarbij iedereen die het leuk vindt mee mag doen. Deze word verzorgd door Nederlandse toptalenten Noah van Wieringen, Tom Zwarthoed en Rob Goudriaan.Doe gezellig mee ook als je (nog) geen lid bent. Wel passend bij de indeling qua leeftijd. De indeling is als volgt:

9.00-9.50u E Jeugd en ook F leeftijden, dus van 7 t/m 10 jaar

9.50-10.45u D Jeugd 11 t/m 12 jaar

10.45-12.15u C & B Jeugd 13 t/m 16 jaar

12.15-13.45u A Jeugd en senioren Dames en Heren vanaf 17 jaar

'Ouders zijn welkom om te komen kijken echter passend binnen de RIVM maatregelen. De anderhalve meter handhaven, thuisblijven blij klachten etc., dit blijft belangrijk om ons allemaal gezond te houden. Er komt een standje met onze verenigingskleding met pas modellen. Zodat je lekker even kunt kijken als je nog iets nodig hebt voor het nieuwe seizoen. Opgeven kan via mailadres jeugdcommissietonegido@gmail.com of via handbalzomer, zie gegevens op de poster.

Natuurlijk houden we rekening met de de landelijke richtlijnen RIVM t.a.v COVID/ Corona en houden we de komende weken de ontwikkelingen in de gaten. Kijk regelmatig op deze website voor eventuele wijzigingen.

We zien jullie heel graag op 16 augustus. Tot dan!'
(advertentie)
DTM met beperkt publiek welkom op Asser TT-tribunes
Uitgegeven op 07-08-2020 om 12:17  |  link  |  bewaar  |  print

ASSEN - 04.-06. September: voor het eerst in meer dan een half jaar is publiek welkom op het TT Circuit Assen

Reserveren verplicht: Dagkaarten voor 49 Euro via DTM-assen.com

Gerhard Berger: „Een positief bericht voor DTM en voor alle DTM-fans!“
Organisator Lee van Dam: „Maximaal 10.000 fans verdeeld over 6 tribunes in de buitenlucht is verantwoord“
Publiek is, in beperkte getale, toch welkom op het TT Circuit Assen tijdens DTM Assen. Tijdens de vierde ronde van het prestigieuze Duitse toerwagenkampioenschap die wordt verreden van 4 tot en met 6 september aanstaande mogen maximaal 10.000 toeschouwers plaats nemen op de tribunes. Het evenement wordt niet alleen voor DTM-fans de eerste LIVE race van het jaar, ook het TT-circuit ontvangt voor het eerst in meer dan een half jaar weer publiek op de tribunes. Entreekaarten zijn voor 49 euro vanaf vandaag verkrijgbaar via DTM-assen.com.
Lees verder...
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
Soccer Event bij CV Wieringermeer
Uitgegeven op 07-08-2020 om 11:04  |  link  |  bewaar  |  print

SLOOTDORP - Soccer Event bij CV Wieringermeer ondersteund door de Hollands Kroonse UitdagingVoetbalvereniging CV Wieringermeer uit Slootdorp organiseerde tijdens de zomervakantie het Soccer Event. Een laagdrempelig meerdaags voetbalevenement voor kinderen uit de omgeving. Ook bedoeld voor niet-leden. Voor deze voetbaldagen werd de organisatie Soccer Event ingehuurd.

Door de vereniging werd het als volgt omschreven: 'Soccer Event is laagdrempelig en veilig. In je vertrouwde omgeving met veel respect voor elkaar. Waarbij heel veel leren én voetbalplezier voorop staat. De kracht van Soccer Event is dat de jeugd zich verder kan ontwikkelen als voetballer maar ook als mens. De goed opgeleide coaches hebben een passie voor het spel en hebben een enthousiaste- en positieve manier van coachen. Soccer Event daagt je uit jezelf te verbeteren.'
Lees verder...
(advertentie)
Beleidsregel tegemoetkoming amateursportorganisaties COVID-19 (TASO-regeling)
Uitgegeven op 31-07-2020 om 13:20  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Op 10 juli is de Beleidsregel tegemoetkoming amateursportorganisaties COVID-19 (TASO-regeling) in de Staatscourant gepubliceerd. Deze eenmalige regeling is bedoeld voor amateursportorganisaties die door de coronamaatregelen ten minste 20% aan omzetverlies hebben geleden en nog geen gebruik hebben gemaakt van de Beleidsregel tegemoetkoming ondernemers getroffen sectoren COVID-19 (TOGS-regeling).

LEES VERDER...
(advertentie)
ZUWI HD-Racing gaat volgende maand van start in IDM, Viking Reclame maakt hem mooi
Uitgegeven op 30-07-2020 om 01:40  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN/STAPHORST - Ze hebben er lang op moeten wachten, maar vanaf 15 augustus start ook het Internationalen Deutschen Motorradmeisterschaft kampioenschap motorracen met het gecombineerde Wieringer en Staphorster raceteam ZUWI HD-Racing. Doel is om van 2 naar 1 te gaan dit jaar met coureur Rick Dunnik op de R3 in de Supersport 300 klasse. Het team heeft ook dit jaar de steun van YAMAHA Deutschland, daar zijn zij verguld mee.

Er staan acht wedstrijden op de kalender, de eerste twee en Nederland op het TT Circuit, daarna zes keer in Duitsland. Helaas zijn de wedstrijden in Oostenrijk, Tsjechië en België afgelast door de griep.

Dit jaar had het team een wildcard verdiend voor deelname aan het wereldkampioenschap Supersport 300, vette pech, een virus gooide roet in het eten. De wedstrijd in april in Assen werd, net zoals alles in de wereld, afgelast. Maar nu kan er onder beperkingen toch weer geracet worden.Het team wil met een nieuwe uitstraling aan de start verschijnen. Vorig jaar was het Reclamestek uit Wieringerwerf die het uiterlijk van de motor verzorgde. Het bedrijf heeft het nu veel drukker met andere activiteiten en om die reden is in goed overleg Viking Reclame in Hippolytushoef benaderd om de YAMAHA van een nieuwe 'livery' te voorzien. Richard heeft al veel ervaring met racemotoren, samen met zijn zoon gaan zij ervoor zorgen dat de motor op zal vallen op de circuits. Helaas mag er geen publiek aanwezig zijn tijdens de races maar worden de wedstrijden wel rechtstreeks op televisie uitgezonden via You-Tube. Vorig jaar was tijdens de laatste wedstrijden in Hockenheim de eerste test, daarna zijn de beelden vele duizenden keren bekeken. Onderop dit bericht ziet u de laatste wedstrijd van Rick die hij met overmacht won.Woensdag is de YAMAHA bij Richard en Mart Wigbout afgeleverd, zodra de nieuwe 'look' klaar is ziet u dit hier als eerste. Het team heeft daar al het vertrouwen in.

Lees verder...
(advertentie)
Wierholt bosloop
Uitgegeven op 27-07-2020 om 11:42  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGERMEER - Atletiek Vereniging Wieringermeer organiseert op zondag 2 augustus de Wierholt bosloop. De loop vindt plaats met een zogenaamd corona-protocol.

De belangrijkste aanpassingen:
• Inschrijven kan vanaf 9:30 uur
• De start is tussen 10:00 uur en 10:15 uur (vrije start). Er is dus geen massa-start
• Tijdregistratie vindt plaats via de chipregistratie
• Er wordt gewerkt met netto tijden; met chips, zonder startnummers
• Uiterste finishtijd is om 11:30 uur
• Parcours wordt na deze tijd afgesloten voor deelnameRondom het corona-virus zijn dit de belangrijkste punten:
• Tijdens het hardlopen mag de 1,5 meter afstand regel tijdelijk losgelaten worden.
Daarbuiten dient hier wél aan gehouden te worden (o.a. bij de inschrijving)
• Inlopen mag niet op het parcours, maar langs de Sluitgatweg
Lees hier het volledige corona-protocol dat van toepassing is op deze wedstrijd.

Afstanden 3, 4, 6, 8, 10, 12 km; 1EM (1600m) voor de jeugd. Afstanden starten tegelijk van 10:00 t/m 10:15 uur. De afstand die gelopen kan worden wordt gecombineerd door routes van 1EM, 3, en 4km.
Je kan naar eigen keuze een route kiezen en de afstand volbrengen.
Trimloop is voor leden en niet-leden. Inschrijven is ter plekke bij de AVW-caravan bij de start.
Inschrijfkosten zijn € 2,50. Voor eigen leden is deelname gratis!
(advertentie)
'Uw minuut van Succes' in seizoen 2020-2021
Uitgegeven op 24-07-2020 om 12:43  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Na het abrupte einde van de minuut in het corona-seizoen hoopt voetbalvereniging Succes, dat het komende seizoen het nieuwe normaal toch dicht bij normaal komt. De minuut zal in het nieuwe seizoen in ieder geval wel weer 60 seconden zijn. De inschrijving voor het spel gaat weer van start voor een ieder die Succes een warm hart toedraagt.

Voor het komende seizoen wordt ieder weer de gelegenheid geboden om vanaf € 20,00 minuten te 'kopen' voor de thuiswedstrijden van Succes 1, voor de gehele competitie 2020-2021. Eigenaren van minuten winnen een geldprijs van maximaal € 50,00 per wedstrijd, wanneer Succes 1 in hun minuut een doelpunt scoort. Als u meespeelt met het spel steunt u de club en het maakt de thuiswedstrijden van Succes 1 nog spannender.

Hoe werkt het?
Voor € 20,00 euro bent u voor alle thuis competitiewedstrijden (dus exclusief beker en eventuele nacompetitiewedstrijden) in het seizoen 2020-2021 eigenaar van uw minuut naar keuze. Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar petersteigstra@quicknet.nl of via een enveloppe in de brievenbus van de deur van (LET OP: gewijzigd adres) Tjatting 29 te Hippolytushoef. U geeft aan welke minuut u graag wilt kopen. Tevens graag opgave van uw telefoonnummer en adres waar de prijs kan worden afgegeven.

Vaststellen minuut:

Lees verder...
(advertentie)
Win, win, win, win...
Uitgegeven op 23-07-2020 om 07:34  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - De Hollands Kroonse Uitdaging zamelde afgeschreven laptops in voor ICT vanaf Morgen. Daarmee kan deze social enterprise weer veel goed en duurzaam werk doen. Als dank daarvoor mocht de Uitdaging een gerefurbishde laptop aan een vereniging schenken.Zweefvliegcentrum Noordkop vroeg er één. De laptop ging naar deze vereniging. Kort geleden reageerden zij ook al met succes op de aanbieding van een koffiemachine door de Rabobank. Hiervoor willen zij graag iets terug doen, en bieden twee passagiersvluchten in een zweefvliegtuig aan. Deze worden binnenkort verloot onder vrijwilligers van andere verenigingen. Dan staan die ook weer in het zonnetje. Wanneer de vluchten zijn, hangt nog even af van de coronaprotocollen. Hou de media van de Hollands Kroonse Uitdaging daarvoor in de gaten.

Op de foto krijgt Frans Sandkuijl van Zweefvliegcentrum Noordkop de laptop overhandigd door Edwin Wittink van de Hollands Kroonse Uitdaging.

Kijk voor meer informatie over Zweegvliegcentrum Noordkop op www.zweef.nl en voor meer informatie over ICT vanaf Morgen op www.ictvanafmorgen.nl.
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
Soccer Event
Uitgegeven op 14-07-2020 om 22:03  |  link  |  bewaar  |  print

Verbeter jezelf tijdens voetbaldagen vol plezier in de zomervakantie

SLOOTDORP - C.V. Wieringermeer organiseert in de zomervakantie een Soccer Event voor jongens en meisjes. Ook keepers kunnen op 5, 6 en 7 augustus deelnemen.

Alles van het voetbalspel komt aan bod en het is voor iedere voetballiefhebber toegankelijk, ongeacht niveau. Soccer Event is laagdrempelig, veilig in je vertrouwde omgeving en kleinschalig met veel persoonlijke aandacht. Voorop staat: respect voor elkaar, jezelf verbeteren d.m.v. veel succeservaringen creëren waardoor heel veel Fun. De goed opgeleide coaches hebben een passie voor het spel en hebben een enthousiaste- en positieve manier van coachen.

Er is ruimte voor maximaal 60 voetballers en maximaal 8 keepers (totaal max. 68 kinderen).
Aanmelden kan via soccerevent.nl.


(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
Sportakkoord helpt bij actieplan verenigingen
Uitgegeven op 14-07-2020 om 17:29  |  link  |  bewaar  |  print

Steun voor nieuwe mtb-route, gezonder eten of meer sportaanbod voor ouderen

NOORDKOP - Stel, je hebt een geweldig plan. Je vereniging wil graag een mountainbikeroute in de omgeving aanleggen. Of je wilt met je diëtistenpraktijk gezondheidslessen aanbieden op middelbare scholen. Misschien wil je met collega-verenigingen wel onderzoeken hoe je ouderen meer in beweging kunt krijgen. Het zijn allemaal voorbeelden van ideeën die je kunt lanceren bij de lokale Sportakkoorden. Die zijn namelijk in het leven geroepen om allerlei initiatieven uit de sport- en gezondheidswereld te ondersteunen. In samenwerking met organisaties uit de regio. Met ondersteuning of financiële middelen.

De eerste initiatieven zijn inmiddels al ten uitvoer gebracht. Maar corona gooide roet in het eten en sportaanbieders en welzijnsorganisaties kwamen stil te liggen. Dus ook veel goede ideeën. Nu er weer meer mogelijk is, pakken de coördinatoren de draad weer op. En dus worden organisaties opgeroepen nieuwe ideeën in te dienen en eerder ingediende actieplannen tegen het licht te houden.


De Beweegroute in Schagen is een van die actiepunten die voortvloeide uit het lokale Sportakkoord - foto: Team Sportservice

Nanda Timmerman is coördinator voor Schagen en Hollands Kroon: "De Beweegroute in Schagen is zo'n voorbeeld. Atletiekvereniging TAS'82 wilde in alle zes wijken een wandelroute met beweegoefeningen. In samenwerking met Team Sportservice en de gemeente is die vanuit het Sportakkoord tot stand gekomen. Een voorbeeld van een mooie samenwerking tussen meerdere partijen."

Nieuwe ronde tot eind augustus

Lees verder...
(advertentie)
Blijf bewegen in de vakantie met Summerfun
Uitgegeven op 10-07-2020 om 19:07  |  link  |  bewaar  |  print

NOORDKOP - De afgelopen periode konden kinderen gratis kennismaken bij sportverenigingen en andere sportieve aanbieders. Dat krijgt nu een vervolg. Tegen een kleine vergoeding of gratis kan de jeugd de hele vakantie lang sporten en bewegen via Summerfun op veiligsporten.nu. Het initiatief komt van Team Sportservice, sportaanbieders zorgen voor de uitvoering.

In de gemeenten Schagen, Hollands Kroon en Den Helder zijn alle sportaanbieders gevraagd een of meerdere trainingen aan te bieden in de vakantieperiode. Monique de Vries van Team Sportservice: "Bouwdorpen, sportevenementen, ze gaan allemaal niet door. Logisch, maar ik dacht wel: dan moeten we toch een alternatief aanbieden. Want de hele vakantie stilzitten is ook geen optie. Vandaar Summerfun. Verenigingen en andere sportaanbieders kunnen hun activiteit aanmelden. Specifiek voor kinderen en jongeren van 4 tot 14 jaar."

Meer leden door Summerfun?

Lees verder...
(advertentie)
Uw warme bakker!
Laatste Meedoen-tassen Team Sportservice
Uitgegeven op 07-07-2020 om 17:46  |  link  |  bewaar  |  print

Vakantie wordt nog mooier met gratis sport- en spelmateriaal

NOORDKOP - Niet iedereen gaat deze zomer op vakantie. Veel gezinnen kiezen ervoor om thuis te blijven. Andere kunnen sowieso niet op vakantie. Simpelweg omdat het geld er niet voor is. Daarom deelt Team Sportservice aan die gezinnen de laatste Meedoen-tassen uit. Van de in totaal duizend tassen met allerlei sport- en spelmateriaal is nog een aantal over.

Toen corona om zich heen greep in Nederland, deelde Team Sportservice in de Noordkop gratis sport- en speltassen uit aan gezinnen met kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Gezinnen met een kleine beurs. Niet alle tassen wisselden van eigenaar en daarom is nu het idee ontstaan om de laatste tassen weg te geven voor de zomervakantie.Op afspraak ophalen
De Meedoen-tas is gemaakt door diverse partners van Team Sportservice, die een duit in de Meedoen-tas hebben gedaan.
Aanmelden voor een tas kan via bit.ly. De Meedoen-tas kan opgehaald worden op afspraak aan de Zuiderweg 2 in Schagen of aan de Drs. F. Bijlweg in Den Helder. Maak een afspraak via 0224-214774 of 0223-684726, schagen@teamsportservice.nl of denhelder@teamsportservice.nl.

Ook voor opa's en oma's

Lees verder...
(advertentie)
Zwembad De Venne de hele zomervakantie open
Uitgegeven op 05-07-2020 om 20:44  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Er is vanaf 1 juli weer veel veranderd in ons land en ook in De Venne. Gedurende de hele zes weken van de zomervakantie gaat het zwembad weer volop draaien met de doelgroepen, banen zwemmen en vrij zwemmen voor de jeugd.

Om alle verwarring te voorkomen de maatregelen vanaf 1 juli hier op een rijtje:
• Het zwembad is tijdens de zes weken van de zomervakantie alle dagen open.
• Ook in het weekend kan er gezwommen worden.
• Bij binnenkomst in de hal is het nog wel verplicht de handen te ontsmetten.
• Kleedkamers, toiletten en douches zijn weer gewoon te gebruiken (volwassenen 1,5 m).
• Er hoeft geen eenrichtingsverkeer meer te worden aangehouden.
• Volwassenen gebruiken zo veel mogelijk de kleedcabines en laten hier de kleren hangen.
• Waardevolle spullen afgeven bij de kassa.
• De nieuwe groep wacht in de wachtruimte en komt pas in de kleedkamer wanneer de oude groep is vertrokken.
• Bijna alle activiteiten duren 45 minuten waarna wordt gewisseld
• Om voor volwassenen de 1,5 m te kunnen handhaven in de kleedruimten, douches en het bad gelden voor alle groepen >18 jaar op maximaal 12 deelnemers
• Kinderen en jeugd tot 18 houden maximaal 25 deelnemers omdat hier niet de 1,5 m geldt.
• Bij banen zwemmen mag worden ingehaald.
• Op de vrijdagavond is er weer discozwemmen voor de jeugd t/m 12 jaar.
• Op zaterdag is er vrij zwemmen voor de jeugd t/m 17 jaar en op zondag is er weer gezinszwemmen
• Voor alle groepen geldt dat reserveren bij de kassa of met de webkassa verplicht is.
Bij webkassa wordt naar de gezondheid (triage) gevraagd door het aankruisen van vakjes met vragen.
• Reserveren met webkassa op het internet via zbdv/zwemscore/webkassa

Vakantierooster:

Lees verder...
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
Laptop van ICT vanaf Morgen naar IJsclub Voorwaarts
Uitgegeven op 04-07-2020 om 11:02  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - IJsclub Voorwaarts uit Den Oever werkte al weer jaren op een laptop die qua snelheid niet echt meer voorwaarts wilde. En toen penningmeester Gerard De Haan onlangs een bericht van de Hollands Kroonse Uitdaging voorbij zag komen waarin een vereniging een laptop ontving legde hij contact met deze organisatie.De vraag was of er voor hen wellicht ook iets dergelijks mogelijk was. Dat deed Gerard precies op het juiste moment. De Hollands Kroonse Uitdaging had namelijk net een partij oude laptops ingeleverd bij ICT vanaf Morgen. In ruil daarvoor gaf ICT vanaf Morgen weer enkele gerefurbishde exemplaren voor goede doelen terug. Eén daarvan draait nu in Den Oever. Hopelijk ter voorbereiding op een winter waarin weer rondjes op de Zuiderhaven, in de volksmond Hofmanshaven, gedraaid kunnen worden.

Voor meer informatie over het goede werk van ICT vanaf Morgen kijk je op www.ictvanafmorgen.nl. Alles over IJsclub Voorwaarts staat op www.ijsclubvoorwaarts-denoever.nl

Op bijgaande foto van Dennis Broersma van ICT vanaf Morgen staan, van links naar rechts, Edwin Wittink van de Hollands Kroonse Uitdaging, Gerard de Haan van IJsclub Voorwaarts en Kim Bakkum van ICT vanaf Morgen.
(advertentie)
Yes! Turners mogen naar binnen!
Uitgegeven op 02-07-2020 om 11:59  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - De leden van Gymnastiekvereniging Wieringen hebben allemaal de versoepelingen van de Coronamaatregelen per 1 juli meegekregen en zijn daar ongelooflijk blij mee. Binnen turnen is weer mogelijk en de sporters zijn vol enthousiasme van start gegaan.Het turnen is niet helemaal stil komen te liggen. Er is de afgelopen weken met veel plezier buiten geturnd op de tumblingbaan. Maar de turners zijn heel blij dat ze nu weer op alle toestellen kunnen trainen.
Ook de recreatie gym voor dames, heren, jongens en meisjes hebben de afgelopen tijd buiten gesport en mogen weer naar binnen.Heb je ook zin om mee te doen met de gym of komen turnen? Neem dan contact op met gymverenigingwieringen@gmail.com!
Gymnastiekvereniging Wieringen is voor haar leuke club op zoek naar:
• een vlotte voorzitter met affiniteit voor het turnen/gym.
• een trainer/trainster voor de peuter/kleutergym en recreatieve gym.
(advertentie)
Wieringer vrienden fietsen voor Stichting Hartekind
Uitgegeven op 02-07-2020 om 11:35  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - Vanuit heel Nederland fietsen deelnemers voor Stichting Hartekind. Victor Ayal, Marcel Crommentuijn, Richard de Bie en Dennis Schipper fietsen zaterdag 90 km om geld op te halen voor kinderen met een aangeboren hartafwijking ter nagedachtenis aan Zoë Ayal.

Op dit moment is een hartafwijking nog steeds doodsoorzaak nummer 1 bij kinderen tot 15 jaar. Stichting Hartekind wil hier verandering in brengen. Daarom fietst voorzitter Joost Riphagen samen met 171 fietsers Hartekind Ride Solo. De fietsers hebben op dit moment al meer dan € 100.000 opgehaald voor kinderen met een aangeboren hartafwijking.

Groots slotevent
Zaterdag is het grootse slotevent. Deelnemers fietsen 2,5 uur, voorafgaand is er een live-programma via YouTube met het officiële startschot, live interviews met deelnemers en kindercardiologen in het land. Na 2,5 uur fietsen wordt het bedrag dat is opgehaald voor Stichting Hartekind bekendgemaakt!
Via www.hartekind.nl is het mogelijk om de Wieringer fietsers te steunen met een donatie!
(advertentie)
Alvast flink zweten om sportschool klaar te maken voor heropening van morgen
Uitgegeven op 01-07-2020 om 06:50  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Reportage van onze collega's NH-Nieuws.


Er is stevig doorgewerkt om de sportschool te kunnen openen op 1 juli.
(advertentie)
Succes traint door
Uitgegeven op 30-06-2020 om 18:48  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent in de 'oude' wereld dat het voetbal even stil komt te liggen. Maar in deze tijd van het 'tijdelijke abnormaal' is alles anders. Zo ook het voetbal.

Doordat het groot onderhoud aan de velden van Succes al eerder is uitgevoerd zijn deze nu bijna allemaal speelklaar. En daar wil de vereniging dan ook graag van profiteren. Zo kan de voetballende jeugd van Succes de hele zomervakantie doortrainen.

Elke woensdagavond van 19:00 - 20:30 uur zullen er meerdere trainers aanwezig zijn om de jeugdspelers van 5 t/m 19 jaar door de zomerstop heen te trainen. De eerste zomeravond training start op woensdag 8 juli.

Als jouw zoon/dochter nog geen lid is van Succes maar toch een (paar) keer wil meetrainen stuur dan even een berichtje naar jeugd@vvsucces.com.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Het weer...
het kan mij niet heet genoeg
het is wel weer mooi geweest zo
  
Occasions
Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 16.495,-

Te koop Nissan micra 1.2 acenta, 1e eigenaar
€ 4.250,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Oktober 1944 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...
Buienradar: