Wiron verslikt zich in Oudesluis
Uitgegeven op 09-12-2018 om 21:03  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - De stand in de competitie deed verwachten, dat Wiron de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop wel zou winnen. Tegenstander was hekkensluiter Oudesluis. Wiron scoorde vier keer, maar Oudesluis maakte één doelpunt meer en sleepte de overwinning uit het vuur.

Wiron begon overtuigend en kwam al na 3 minuten op voorsprong. Aanvoerder Mark Schouwenaar kwam over links het strafschopgebied binnen en kon afleggen op Robin Meilink, die op de penaltystip stond. Schouwenaar besliste anders en schoof de bal in de korte hoek langs de doelman van Oudesluis, 1-0. Nog in dezelfde minuut maakte Mick Trachter de gelijkmaker, 1-1. Wiron onderschatte de tegenstander. Oudesluis was feller in de duels en de verdediging van Wiron was regelmatig slordig in de verdediging en dat leidde tot kansen voor de tegenstander. Na tien minuten belandde een afstandsschot van Loet Groot met wind mee onhoudbaar in de kruising, 1-2.


Het afstandsschot van Loet Groot was onhoudbaar voor Mark Poepjes - foto's Reijer Zwart

Wiron kwam langszij dankzij een strafschop. Een verdediger van Oudesluis maakte ongelukkig hands in het strafschopgebied en Mark Schouwenaar benutte het buitenkansje, 2-2.


Aanvoerder Mark Schouwenaar (11) scoorde ui een penalty de gelijkmaker

Jim Klaver zette de bezoekers opnieuw op voorsprong. De Wiron verdediging legde hem geen strobreed in de weg, 2-3. Kort voor rust stelde Sam ten Bokkel voor Wiron orde op zaken. Hij benutte de ruimte en rondde doeltreffend af, 3-3.Het thuispubliek geloofde weer in de overwinning, maar kreeg al spoedig in de tweede helft het deksel op de neus. Jan-Willem Bakhuizen zag Wiron doelman Mark Poepjes iets te ver voor zijn doel staan en lobde de bal over de keeper, 3-4. Niet veel later werd Wiron gered door de paal. Toch was het opnieuw Oudesluis, dat scoorde. Maarten Groot verschalkte met een goed schot doelman Mark Poepjes. 3-5. Wiron kwam een kwartier voor het einde nog een maal terug met een rommeldoelpunt, waarvan niemand wist wie de bal het laatst geraakt had. De 4-5 stand was aanleiding voor een slotoffensief van de thuisclub. Wiron toonde de nodige inzet, die eerde in de wedstrijd ontbrak. Het leidde niet tot de gelijkmaker, die terugkijkend op de hele wedstrijd wel verdiend was geweest.De selectie krijgt even de tijd om te genezen van de blessures, want de winterstop gaat in. In de tweede helft van de competitie zal blijken of Wiron de derde plaats in de competitie kan handhavend.
Kijk voor de uitslagen en tussenstanden in de 5e Klasse A op www.hollandsevelden.nl.

Lees verder...
(advertentie)
Winderige maar droge Bouwbedrijf Hollands Kroon Off-Road Challange prooi voor Sven Broekaart
Uitgegeven op 09-12-2018 om 20:05  |  link  |  bewaar  |  print

WESTERLAND - Was een moor editie, winderig maar droog. Julianadorper Sven Broekaart was oppermachtig. Westerlander Joeri van der Tuin presteerde top en werd keurig derde.


De start.

Herman Loer maakte voor ons de volgende foto's.

Uitslag 7e Bouwbedrijf Hollands Kroon Westerland Offroad Challenge:

1. Sven Broekaart
2. Kay Blokdijk
3. Joeri van der Tuin4. Joury Ottenbros
5. Thomas Boom
6. Gerard Wit
7. Jard Blokdijk
8. Nico van Langen
9. Robin Nieuwenhuizen
10. Michael Berkhout
11. Rene Konijn
12. Rens Sterk
13. Tim Groot
14. Richard Ippel
15. Bauke Bouwstra
16. Frank Jissink
17. Stefan de Vries
18. Volkert Meinsma
19. Arnoud van Kuijk
20. Gido van der Meij
21. Jacco Geel
22. Jan-Dick Den Das
23. Martin Hoefakker
24. Jeroen Bakker
25. Tom Witte
26. Lars Braien
27. Ties Danenberg
28. Ivo Zwaans
29. Thomas Ippel
30. Bauke Hylkema
31. Arjan Vd Schaaf
32. Ron Rijsenburg
33. Joost Miedema
34. Noël Sterk
35. Thijs Visser
36. Nina Buysman
37. Ge Bakkum
38. Ron Scholten
39. Jory Hoogland
40. Harry Hoogland
41. Harry Peper
42. Mark Huisman
43. Eelco Metselaar
44. Rene Konijn
45. Peter Roskam
46. Andre de Jong
47. Lars Wit
48. Andreas Grijze
49. Erik van der Maat
50. Josko Vos
51. Bouke Kok
52. Ronald Helder

Er stonden 73 deelnemers in de MyLaps. Er waren verschillende uitvallers met o.a. een gebroken ketting, lekke banden, afgelopen tubes, lekke tubes, gebroken moraal & volgelopen benen. Helaas zijn er ook altijd renners die wel opgeven maar niet komen opdagen, en ook niet de moeite nemen om af te melden. De organisatie vond dat jammer!
De organisatie ontving louter positieve berichten gehad m.b.t. het parcours. En ze waren zelf ook best tevreden over het rondje. Het is de hele race droog gebleven en de wind was gelukkig minder dan op zaterdag. Na afloop genoot iedereen nog na met een heerlijke versnapering in Strandthuys Lutje. Al met al een geslaagde editie, op naar nummer 8?!
(advertentie)
Hardwerkend Succes uiterst effectief uit dode spelmomenten
Uitgegeven op 09-12-2018 om 20:02  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - De eerste seizoenshelft van Succes laat zich het beste omschrijven als uiterst wisselvallig. Na de zeperd tegen Dirkshorn (4-1 verlies) herstelde het team zich knap tegen Con Zelo. De mede koploper had niets in te brengen tegen een hardwerkend collectief en werd met een 5-0 nederlaag terug naar Waarland gestuurd. Opvallend was dat vier van de vijf doelpunten uit dode spelmomenten voort kwamen.

Voor degene die Succes dit seizoen voor het eerst in actie zagen, zal het een raadsel zijn waarom het team zo laag op de ranglijst staat. Tegen Con Zelo speelde het team van Wouter Rood namelijk met veel flair en inzet en liet mede koploper Con Zelo geen moment in de waan dat er iets te halen viel aan de Belterlaan. De formatie van Bas IJsselstein viel zelfs behoorlijk tegen en kon de hoge positie op de ranglijst geen moment waar maken. Dit kwam deels door een gebrek aan stootkracht voorin - de geschorste spits Niels Leegwater en de vaste keeper werden onder meer node gemist- maar ook door het goede verzet van de tegenstander.

Succes zat er vanaf het begin bovenop en liet de Waarlanders niet aan goed combinatiespel toekomen. Door de stevige aanpak, waarbij de Successers zelden over de schreef gingen en het eigenlijk een heel faire wedstrijd was- leek Con Zelo al vroeg uit het lood te zijn geslagen. De thuisclub had dan ook het overwicht de eerste helft. Maar tot echt uitgespeelde kansen leidde dit nauwelijks. Toch gingen de Wieringers met een riante 2-0 voorsprong de rust in. Na een kleine twintig minuten spelen promoveerde Maikel Hoekstra een corner tot goal. De back haalde doeltreffend uit toen de bal pardoes voor zijn voeten kwam. De tweede goal was ook uit een dode spelsituatie. Vlak voor de onderbreking mocht Stef de Koning aan de rand van de zestien en vrije trap nemen, die hij met uiterste precisie fraai in de kruising schot. De aan de grond genagelde Con Zelo, Chris Borst kon de bal alleen het nakijken geven.

Effectief
Met twee goals uit twee mogelijkheden was Succes uiterst effectief Na de pauze was het snel gedaan met de spanning toen opnieuw Hoekstra doel trof. En opnieuw scoorde hij uit een corner waarbij nu iets meer geluk bij kwam kijken. Gezien de resultaten van de laatste maanden was deze stand een ongekende weelde. Maar hiermee was het feest nog niet gedaan want de Succes voorwaartse lieten nog tweemaal het net bollen. Voor de derde keer werd er uit een hoekschop gescoord. Nu was Kevin de Bruin de gevierde man, die de 4-0 droog binnen schoot. Nummer vijf lag niet veel later in de touwen. Dit keer was het niet een wedstrijdhervatting die aan de basis stond van een goal maar een fout van een Con Zelo verdediger die de bal onbedoeld in de voeten schoof van Jop van den Esschert. De aanvaller ronde dit buitenkansje koel af door de keeper simpel uit te spelen en de bal in het lege doel te schieten. Het tegenvallende Con Zelo, dat al lang in de touwen lag, kon zelfs nadat Succes gas terug had genomen aanvallend geen vuist maken. De van een blessure herstelde Lont beleefde daarom een onverwachte makkelijke middag. Het laatste kwartier bloedde de wedstrijd dan ook dood de invallers Lars Verfaille, Jaap Wigbout en Jay Klaaren kregen nog even speelminuten en verder gebeurde er binnen de lijnen eigenlijk niets meer noemenswaardigs meer. Supporter en vrijwilliger Bram Keppel stal buiten het veld nog wel de show toen hij een buiten het veld geschopte bal met veel kunst en vliegwerk in zijn nek lag. Hetgeen hem een staande ovatie opleverde van al zijn bewonderaars.
(advertentie)
Reisbureau Hippo, Touringcarbedrijf Rasch
Succes Kasteleen met winst terug uit Egmond 2-3
Uitgegeven op 09-12-2018 om 10:29  |  link  |  bewaar  |  print

EGMOND - Vrijdag 7 december speelde Zvv Succes/De Kasteleen 1 hun 11e competitiewedstrijd uit in de sporthal De Watertoren in Egmond tegen White Stones 2. De opstelling: S. Doesburg(Doel), Youri Jansma, Stan de Koning, R. Meilink(allen achter), T. Kamp, M. Hoekstra, J. de Jonge(allen voor). Coach B. de Kleine. Afwezig: Stef de Koning, P. Mulder, R. de Bie(Coach).Succes kampte voor deze wedstrijd met veel afzeggingen. Helaas zijn Pieter en Bart geblesseerd en Stef was op vakantie. J. de Jonge van de JO19 maakte zijn debuut voor Succes 1. T. Kamp viel wederom weer in. White Stones 2 stond 5e in de 1e klasse. Hun 1e speelt Eredivisie zaalvoetbal.
Lees verder...
(advertentie)
Uitslagen
Uitgegeven op 08-12-2018 om 20:20  |  link  |  bewaar  |  print

Voetbal Succes
Zaterdag 8 december:
Succes JO15-1 - JVC JO15-4 6 - O
Succes JO12-1 - Con Zelo JO12-1 5 - 5
Succes JO11-2 - Kleine Sluis JO11-4G 11 - O
Succes JO8-1 - Wieringermeer JO8-1 9 - 3
Succes JO14-2 - Medemblik JO14-1 1 - 1
Succes JO13-1 - RKEDO JO13-2 1 - 8
Succes JO9-1 - Hollandia T JO9-3 8 - 3
Succes JO11-1 - Reiger Boys JO11-2 3 - 5
Succes JO11-4 - Grasshoppers JO11-2 1 - 3
VZV JO13-1 - Succes JO13-2 afgelast
Grasshoppers JO11-3 - Succes JO11-3 7 - 2
ST Schagen/SRC JO9-7 - Succes JO9-2 1 - 5
Nieuwe Niedorp MO15-1 - Succes MO15-1 afgelast
Zondag 9 december
Succes JO17-1 - Grasshoppers JO17-1 afgelast
Succes 2 - Texel 94 2 1 - 2
Succes 4 - De Koog 2 1 - 1
Succes JO19-1 - Nieuwe Niedorp JO19-1 7 - 1
Succes JO17-2 - Apollo 68 JO17-1 afgelast
Succes 1 - Con Zelo 1 5 - O
SRC 3 - Succes 3 2 - 3
Con Zelo 6 - Succes 5 afgelast
Callantsoog 2 - Succes 6 3 - 1
DWB JO17-1 - Succes JO17-3 afgelast
Kijk voor de uitslagen en tussenstanden in de 4e Klasse A op www.hollandsevelden.nl.


Handbal Tonegido
Zaterdag 8 december:
Tonegido F1 - Geel Zwart F2 6 - 4
Tonegido F2 - KSV F5 1 - 4
Tonegido E2 - Kleine Sluis E2 6 - 1
Tonegido E1 - Geel Zwart E1 12 - 13
Tonegido D1 - J.H.C. D2 1O - 7
Buro Hollema/Unitas HS1 - Tonegido HS1 26 - 2O
Zondag 9 december:
Petten DC1 - Tonegido DC1 15 - 15
Tonegido DB1 - Spartanen DB3 27 - 9
Tonegido DA1 - Spartanen DA1 22 - 23
Tonegido DS1 - J.H.C. DS2 3O - 14
DSOV/VOS HS1 - Tonegido HS2 16 - 37


Basketbal Break Out '88
Break Out '88 U14    - The Challengers U14  2O - O  opgave
Break Out '88 Dames U16 - The Challengers U16 afgelast
Break Out '88 Heren U18 - MBCA Amstelveen 4 53 - 31
Break Out '88 Heren - The Monks 45 - 66


Zaalvoetbal Succes
Succes JO17-3        - Sparta '67 JO17-1      1O - O
Succes/S.de Koning JO17-1 - ZVV Nieuwe Niedorp JO17-1 5 - 1
Succes/Gebr.de Visser 3 - Vios '79 3 3 - 6
Succes/Burghout Design 5 - ZVV Nieuwe Niedorp 5 2 - 5
White Stones 2 - Succes/De Kasteleen 1 2 - 3
LZVV/Sport 2OOO 2 - Succes/De Kasteleen 2 5 - 2
Vios '79 JO17-5 - Succes JO17-2 1 - 4
Kreileroord Da1 - Succes/Café Waddenzee Da2 4 - 1
Succes/Athlete's Foot JO19-1 - Zeemacht JO19-1 5 - 4
Scagha '66 JO15-2 - Succes/Smit Instal JO15-1 6 - 1
Cinemagnus 1 - Succes/Kaan Transport 8 3 - 1O
Sint Boys/Girls 2 - Succes/De Kasteleen 7 O - 7


Biljartclub RKBC
Lees verder...
(advertentie)
Ledenvergadering Voorwaarts
Uitgegeven op 06-12-2018 om 19:48  |  link  |  bewaar  |  print


DEN OEVER - IJsclub Voorwaarts houdt haar ledenvergadering op zaterdag 8 december a.s. in de Wiron Kantine, Oosterkruisweg 61.

Alle leden zijn uitgenodigd. De agenda ligt ter tafel. Aanvang 16:30 uur.
(advertentie)
D.W.O.W. Handbal groeit
Uitgegeven op 05-12-2018 om 16:10  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGERWERF - D.W.O.W. Handbal in Wieringerwerf groeit sterk en is dringend op zoek naar trainers en scheidsrechters die bij de club aan de slag willen.


(Foto aangeleverd)

Voorzitter Marco van Soesbergen: ’we zijn als bestuur heel blij te zien dat de club de laatste jaren enorm is gegroeid, van twee teams een aantal jaar geleden naar acht teams per aankomende januari. Er is een tweede recreanten dames team bij gekomen dit seizoen en bij de jeugdteams zien we ook steeds weer uitbreiding, wat ervoor zorgt dat de vereniging met recht mag zeggen dat ze volop bloeit. Bijkomende uitdaging is dan wel om voldoende trainers en scheidsrechters te hebben om al deze teams te kunnen laten spelen’.

Op zoek naar trainers en scheidsrechters
Naar aanleiding van de groei is de club hard op zoek naar trainers en scheidsrechters die op regelmatige basis de club willen ondersteunen. Het bestuur geeft aan zich, waar mogelijk, aan te willen passen aan de agenda van de nieuwe vrijwilligers. Ook zijn er mogelijkheden tot (bij)scholing op het gebied van het geven van trainingen en/of het fluiten van wedstrijden. Diploma’s zijn voor het bestuur minder belangrijk dan de affiniteit met handbal en met jeugd.

Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Bianca Verbruggen 06-16878014.

D.W.O.W. Handbal
D.W.O.W. Handbal biedt handbal aan zowel jeugd als volwassenen. Op dit moment variëren de leden in leeftijd van 6 tot 50 jaar. Van april tot oktober zijn de trainingen en wedstrijden buiten op het veld bij D.W.O.W., de rest van het jaar in de Zuiderzeehal in Wieringerwerf. Voor diegenen die het ook leuk lijkt om in teamverband te sporten, neem eens een kijkje op de Facebook pagina van D.W.O.W. Handbal of kom vrijblijvend een keer meetrainen. Bel voor de juiste trainingstijd met Marjolein Helder van de ledenadministratie 06-50227123.
(advertentie)
Uitstekende resultaten turnsters GV Wieringen
Uitgegeven op 04-12-2018 om 09:32  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Op zowel zaterdag 24 als zondag 25 november werd er volop geturnd in de Sporthal aan de Belterlaan , waar Gymnastiekvereniging Wieringen de 1e competitie en voorwedstrijd wedstrijd van het Rayon Noord organiseerde .Gymnastiekvereniging Wieringen mag terugzien op een zeer succesvol verlopen weekend met uitstekende resultaten voor haar turnsters. Dit is alles is mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers die op vrijdag , zaterdag en zondag op wat voor manier geholpen hebben. Ook was de verloting op zowel zaterdag als zondag een succes mede door veel cadeaus vanuit de vereniging en sponsoren uit Wieringen en Wieringermeer.

Resultaten

Lees verder...
(advertentie)
Bocado mediterrane delicatessen
Vereniging Afsluitdijk stootte er op los
Uitgegeven op 03-12-2018 om 12:42  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Vereniging Afsluitdijk hield vrijdagavond in het Vikingschip een biljartavond met verschillende spelsoorten.

De spelers moesten de volgende caramboles maken:
Tien stoten over rood: per stoot 2 wedstrijdpunten.
Tien stoten bal-band: per stoot 2 wedstrijdpunten.
Tien stoten drie banden: per stoot 3 wedstrijdpunten.
Tien stoten vrije keus: per stoot 1 wedstrijdpunt.
Tien stoten libre: per stoot 1 wedstrijdpunt.
Men moest vooraf aangeven welke stoot het ging worden. Na afloop een ieder tevreden met een klein prijsje naar huis.

De uitslag
1 Nan Willeboordse  51 punten   6 Jan Tesselaar  29 punten
2 Gerrit Schuurman 5O punten 7 Jan Rotgans 28 punten
3 Harm Bekkema 44 punten 8 Huub Geurts 26 punten
4 Cor van der Made 41 punten 9 Geert Bart 2O punten
5 Giel van de Kreke 35 punten 1O Jan Kooymans 19 punten
(advertentie)
Topprestaties g.v. Wieringen in nieuw tenue
Uitgegeven op 03-12-2018 om 10:44  |  link  |  bewaar  |  print

AMSTEDAMGV Wieringen turnsters turnen een "top" wedstrijd in een nieuw wedstrijd pak!


Op de foto die gemaakt is op de wedstrijd vloer vlnr Senna Drent, trainster Afra de Wolf, Resa Brandtner, Floor den Das, Bo de Klerk en Amy den Das

In Amsterdam werd afgelopen weekend de 1e competitie wedstrijd geturnd door de 3e divisie turnsters. Vier turnsters van de club hebben deelgenomen aan deze wedstrijd en dat in een super gaaf nieuw wedstrijd pak, die op de foto is te zien!


De medaille winnaressen Resa Brandtner en Bo de Klerk.

Bij de Junioren turnde Resa Brandtner zich naar een mooie podium plaats en werd 3e. Senna Drent eindigde hier als 5e. Bij de Senioren wist Bo de Klerk de meeste punten bij elkaar te turnen en werd netjes 1e. Amy den Das werd hier 5e. Een mooi resultaat voor de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen.

(advertentie)
Programma
Uitgegeven op 03-12-2018 om 07:05  |  link  |  bewaar  |  print

Voetbal Succes
Zaterdag 8 december:
Aanvang Thuiswedstrijd Scheidsrechter
9:OO u Succes JO15-1 - JVC JO15-4 Maarten de Kort
9:OO u Succes JO12-1 - Con Zelo JO12-1 Kelvin Drent
9:OO u Succes JO11-2 - Kleine Sluis JO11-4G Levi Leever
1O:3O u Succes JO8-1 - Wieringermeer JO8-1 Fijko Slijkerman
11:3O u Succes JO14-2 - Medemblik JO14-1 Dennis Foekema
11:3O u Succes JO13-1 - RKEDO JO13-2 Quinten Leever
11:3O u Succes F-League Ouders
12:OO u Succes JO9-1 - Hollandia T JO9-3 Jesper Heijblok
14:OO u Succes JO11-1 - Reiger Boys JO11-2 Bart Paauw
14:OO u Succes JO11-4 - Grasshoppers JO11-2 Mycka Bogert
Terreindienst: Raymond Leever & André Bakker
Aanvang Uitwedstrijd Vertrek
11:3O u VZV JO13-1 - Succes JO13-2 1O:3O u
12:OO u Grasshoppers JO11-3 - Succes JO11-3 1O:45 u
9:OO u ST Schagen/SRC JO9-7 - Succes JO9-2 8:OO u Sportpark Schagen
14:OO u Nieuwe Niedorp MO15-1 - Succes MO15-1 13:OO u
Zondag 9 december:
Aanvang Thuiswedstrijd Scheidsrechter
1O:15 u Succes JO17-1 - Grasshoppers JO17-1 Coen Wolthuizen
11:15 u Succes 2 - Texel 94 2 Gert Kleimeer
11:15 u Succes 4 - De Koog 2 nog niet bekend
11:15 u Walking Football 1 - Walking Football 2
12:45 u Succes JO19-1 - Nieuwe Niedorp JO19-1 Thomas Tijsen
13:OO u Succes JO17-2 - Apollo 68 JO17-1 nog niet bekend
14:OO u Succes 1 - Con Zelo 1 Gerard Schiering
Terreindienst: Martien van Huizen, Toon van der Kooi & Lupko Wierenga
Aanvang Uitwedstrijd Vertrek
12:15 u SRC 3 - Succes 3 11:3O u
12:OO u Con Zelo 6 - Succes 5 11:OO u
11:OO u Callantsoog 2 - Succes 6 1O:OO u
1O:3O u DWB JO17-1 - Succes JO17-3 9:15 u


Handbal Tonegido
Zaterdag 8 december:
Aanvang Thuiswedstrijd - Sporthal Wieringen
1O:OO u Tonegido F1 - Geel Zwart F2
1O:OO u Tonegido F2 - KSV F5
1O:55 u Tonegido E2 - Kleine Sluis E2
11:5O u Tonegido E1 - Geel Zwart E1
12:45 u Tonegido D1 - J.H.C. D2
Aanvang Uitwedstrijd Accommodatie
2O:3O u Buro Hollema/Unitas HS1 - Tonegido HS1 De Boerhoorn
Zondag 9 december:
Aanvang Thuiswedstrijd - Sporthal Wieringen
1O:3O u Tonegido DB1 - Spartanen DB3
11:35 u Tonegido DA1 - Spartanen DA1
12:5O u Tonegido DS1 - J.H.C. DS2
14:1O u Tonegido DS2 - Z.A.P. DS3
Aanvang Uitwedstrijd Accommodatie
1O:OO u Petten DC1 - Tonegido DC1 Molentocht
12:5O u DSOV/VOS HS 1 - Tonegido HS2 Sporthoeve
Dinsdag 11 december:
Aanvang Thuiswedstrijd - Sporthal Wieringen
21:OO u Tonegido DMW1 - Geel Zwart DMW1


Basketbal Break Out '88
Zaterdag 8 december - Sporthal Wieringen:
16:OO u Break Out '88 U14 - The Challengers U14
17:3O u Break Out '88 Dames U16 - The Challengers U16
19:OO u Break Out '88 Heren U18 - MBCA Amstelveen 4
2O:3O u Break Out '88 Heren - The MonksZaalvoetbal Succes
Lees verder...
(advertentie)
Verdiende nederlaag van Succes tegen fysiek sterk Dirkshorn
Uitgegeven op 02-12-2018 om 21:59  |  link  |  bewaar  |  print

DIRKSHORN - Het boeiende treffen van vorige week tegen De Koog werd door een goed spelend Succes nipt gewonnen, maar kreeg in Dirkshorn geen vervolg. Trainer Wouter Rood had in de opstelling gekozen voor de verrassend goed spelende vervangers in de wedstrijd tegen De Koog, dus met Stan Kok en Wonne van Bekkum in de verdediging.

De Wieringers hebben het in Dirkshorn lelijk laten zitten. Tegen de fysiek sterke spelers van Dirkshorn waren een aantal spelers niet opgewassen en gingen het duel niet of maar half aan. Als dat zo blijft zal Succes zeker niet aan een toppositie toekomen.
Toch kwam Succes na 10 minuten op een voorsprong. Job van den Esschert werd door Toine Bugel vrij voor keeper Rick Jonker aangespeeld en scoorde in tweede instantie de 0-1. Even later ging een pegel van den Esschert maar net over het doel van Dirkshorn. In deze beginfase was het een interessante strijd, waarin al zichtbaar werd dat Dirkshorn het zocht in lange halen naar voren.

Dirkshorn had na een kwartier spelen gelijk kunnen maken, maar Nick Verblauw faalde in de afwerking. De dreiging bleef aanhouden. Wilco Gootjes omspeelde de uitgelopen De Kort maar Ted Jorna wist op tijd op te ruimen. Even later bleek De Kort tijdens zijn actie zijn neus te hebben gebroken. Succes had het nagelaten een reserve keeper mee te nemen en Maikel Hoekstra nam zijn plaats onder de lat in. Het zou geen succes worden, waarvoor je Hoekstra uiteraard niets kan verwijten. Even later scoorde Nick Borst uit een hoekschop 1-1. Succes raakte van slag, want voor de rust, mede door misgrijpen van Hoekstra werd het 2-1 en later zelfs nog 3-1 waarbij de bal makkelijk weg te koppen was. De beide doelpunten werden gescoord door Wilco Gootjes, de beste man van het veld.
Na de rust.

Na de rust kreeg Succes een licht veld overwicht omdat Dirkshorn met een versterkte achterhoede ging spelen. Niet dat er veel kansen kwamen want in de duels waren de spelers van Dirkshorn scherper, maar ook slagvaardiger. Want bij een spaarzame aanval werd het zelfs 4-1, dit keer door Nathan Gootjes. Succes kreeg nog hoop toen Marc van de Kooij de stand op 4-2 bracht. Maar er was geen doorkomen aan. Toen Nick Verblauw de stand op 5-2 bracht ging de wedstrijd als een nachtkaars uit!

Uiteraard heeft de blessure van Freek de Kort een rol gespeeld, maar een aantal Wieringers moeten maar eens in de spiegel kijken, want zonder strijd te leveren, kom je er niet.

Piet Bakker
(advertentie)
De installateur die u nooit in de kou laat staan...
Succes Kasteleen verliezen van Alkmaarsche Boys
Uitgegeven op 02-12-2018 om 16:35  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Vrijdag 30 november speelde Zvv Succes/De Kasteleen 1 hun 10e competitiewedstrijd thuis in de sporthal Wieringen tegen De Alkmaarsche Boys 1. De opstelling: S. Doesburg(Doel), M. Hoekstra, Stan de Koning, Stef de Koning,(allen achter), T. Kamp, S. de Jong, M. v/d Kooy(allen voor). Coach R. de Bie. Afwezig: R. Meilink, B. de Kleine, P. Mulder, Youri Jansma.Succes kampte voor deze wedstrijd met veel afzeggingen. Helaas zijn Youri en Bart geblesseerd en Pieter en Robin hadden een bedrijfsfeestje. T. Kamp van de JO19 en S. de Jong van het 4e maakten hun debuut voor Succes 1. Marc v/d Kooy viel ook nog in. De Alkmaarsche Boys zijn 1 van de koplopers in de 1e klasse.

Succes begon de wedstrijd goed. Mede doordat de tegenstander maar met 4 veldspelers leek aan te treden, dus zonder wissels. Na 5 minuten werd het team als nog aangevuld met hun 3 beste spelers. Toen bleek al snel waarom het team uit Alkmaar mede bovenaan staat. In de tussentijd had Succes wel de leiding genomen door een fraaie actie van Sebas de Jong, 1-0. De Alkmaarsche boys hadden hun draai gevonden en speelden volle bak. Ze zetten gelijk bij de keeper van Succes druk. Ze creëerden veel kansen en op een gegeven moment scoorde ze de 1-1. Het team uit Alkmaar bleef de betere van het spel hebben. Stef de Koning scoorde wel uit een vrije trap voor Succes, 2-1. Alkmaarsche boys scoorde voor rust nog de 2-2. De ruststand was 2-2.De 2e helft kende hetzelfde spelbeeld. Het team uit Almaar speelden in een hoog tempo en de verdediging van Succes had daar veel moeite mee. Toch wist Succes na een fantastische assist van Stan de Koning op Maikel Hoekstra te scoren, 3-2. De Alkmaarsche boys schroefde nog een tandje bij en wist de gelijkmaker en de 3-4 te scoren. Even later stond ook de 3-5 op de scorebord. Toen wist de Tom Kamp de aansluitingstreffer te scoren na een mooie actie, 4-5. Er werd een speler van Alkmaarsche Boys uit het veld gestuurd na een fikse overtreding. Succes wist uit de man meer situatie niet te scoren. In de laatste minuut werd de keeper van Alkmaarsche Boys en een Speler van Succes uit het veld gestuurd. Ook dit leverde niks meer op voor beide teams. De eindstand was 4-5. Dhr. Cooman floot een goede wedstrijd. Volgende week vrijdag speelt Zvv Succes/De Kasteleen 1 uit tegen White Stones 2.
(advertentie)
Uw warme bakker!
Kerst en Oudejaars bridgedrives
Uitgegeven op 01-12-2018 om 20:43  |  link  |  bewaar  |  print

WESTERLAND - Bridgeclub Wieringen organiseert op tweede kerstdag (woensdag 26 december) een gezellige Kerstdrive en op maandag 31 december een Oudejaarsdrive in café Waddenzee, Westerlanderweg 43.

De aanvang is 13:30 uur (graag om 13:00 uur aanwezig zijn). Het inschrijfgeld is € 12,00 per paar (betalen aan de zaal) en er is voor iedereen een prijs. Bridgers waarvan bij de club geen NBB-nummer bekend is betalen € 1,00 per persoon extra.
Er kunnen maximaal 50 paren deelnemen. De bridgeparen worden naar sterkte ingedeeld in lijnen.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dat kan voor de Kerstdrive tot 25 december en voor de Oudejaarsdrive tot 30 december via de agenda op de website van Bridgeclub Wieringen.
Wie dit te lastig vindt mag zich ook via de telefoon aanmelden bij Siebrand Veenstra: 0227-592354.
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
Uitslagen
Uitgegeven op 01-12-2018 om 19:37  |  link  |  bewaar  |  print

Hengelsportvereniging Wieringen
Zondag 2 december - laatste baarswedstrijd:
1 H.Bekkema 26 stuks 3 G.Veger 16 stuks
1 R.Beer 26 stuks 4 P.den Broeder 14 stuks
2 M.Korf 2O stuks


Voetbal Succes
Donderdag 29 november:
SEW JO17-2 - Succes JO17-2 2 - 8
Zaterdag 1 december:
Succes JO13-2 - Flevo JO13-1 O - 14
Succes JO11-3 - Flevo JO11-3 1 - 1O
Succes JO9-2 - FC Den Helder JO9-4 12 - 2
Succes MO15-1 - Flevo MO15-1 O - 1O
Succes JO14-1 - ST Schagen/SRC JO14-2 1 - 2
Wiron JO15-1 - Succes JO15-1 1 - 6
Con Zelo JO14-1 - Succes JO14-2 4 - O
Vrone JO13-2 - Succes JO13-1 O - 9
Kaagvogels JO12-1 - Succes JO12-1 8 - 3
Vrone JO11-1 - Succes JO11-1 3 - 2
ST Schagen/SRC JO11-6 - Succes JO11-2 3 - 2
FC Den Helder JO11-5 - Succes JO11-4 2 - 4
Flevo JO9-2G - Succes JO9-1 1 - 1
FC Den Helder JO8-3 - Succes JO8-1 6 - 5
Zondag 2 december:
Succes 3 - Sint Boys 2 3 - 2
Succes 6 - Kreileroord 2 3 - 5
Succes JO17-3 - Victoria O JO17-2 7 - 1
Succes 5 - LSVV 7 4 - 2
Succes MO19-1 - Always Forward MO19-1 3 - 6
Dirkshorn 1 - Succes 1 5 - 2
Nieuwe Niedorp 2 - Succes 2 1 - 4
Vesdo 2 - Succes 4 4 - 4
Kwiek 78 JO19-1 - Succes JO19-1 1 - 4
Oosthuizen JO17-1 - Succes JO17-1 1 - 1
Hollandia T JO17-2 - Succes JO17-2 6 - 3
Kijk voor de uitslagen en tussenstanden in de 4e Klasse A op www.hollandsevelden.nl.


Handbal Tonegido
Donderdag 29 november:
S.V. Wieringerwaard DMW1 - Tonegido DMW1 16 - 13
Zaterdag 1 december:
Con Zelo E1 - Tonegido E1 9 - 11
Lacom '91 D1 - Tonegido D1 9 - 16
C.S.V. Handbal DS1 - Tonegido DS1 2O - 13
Reehorst HS1 - Tonegido HS1 3O - 2O
Zondag 2 december:
Koedijk F2 - Tonegido F1 4 - 16
A & O E2 - Tonegido E2 1O - 4
KSV DA3 - Tonegido DA1 2O - 6
Kleine Sluis DS1 - Tonegido DS2 3O - 26
Zaanstreek HS2 - Tonegido HS2 24 - 2O


Basketbal Break Out '88
Zaterdag 1 december:
BV Hoofddorp - Break Out '88 dames U16 46 - 49
De Hoppers 2 - Break Out '88 Heren U18 52 - 32
De Hoppers U14 - Break Out '88 Mix U14 33 - 25
Zondag 2 december:
BC Apollo 6 - Break Out '88 Heren 65 - 37


Zaalvoetbal Succes
Lees verder...
(advertentie)
Sinterklaastoernooi bij Boel-Skik`92
Uitgegeven op 01-12-2018 om 15:25  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Woensdagmiddag 28 november kwamen net voor het Sinterklaastoernooi begon twee zwarte Pieten, het clubhuis van Boel-Skik in Den Oever binnen gestoven. Ze hadden zich enorm gehaast om nog op tijd te zijn, vorig jaar waren ze ook al op de club geweest en mochten toen ook meedoen.

De loting was nog niet geweest, dus het kon, 23 deelnemers verdeeld over 7 doubletten en 3 tripletten konden even later beginnen aan hun partijen. Twee geblesseerde supporters keken vanachter de ramen toe.


Je kon zien dat de Pieten in Spanje flink aan het oefenen waren geweest, want beide wonnen hun eerste partij, uiteraard samen met een lid van Boel-Skik.
Na de eerste ronde was er warme chocomelk en wat lekkers van de Sint, zodat een ieder weer kon opwarmen.

De tweede ronde verliep ook voorspoedig voor de Spaanse gasten, maar de leden van Boel-Skik lieten ook van zich spreken, de een wat beter dan de ander. Net op tijd was iedereen na het spelen van de tweede ronde weer in het clubhuis ,de regen viel inmiddels met bakken uit de lucht en de wind waaide door de bomen. Binnen was het gezellig , de inmiddels warme glühwein en de hapjes gingen er goed in.

De Pieten namen het voorlezen van de uitslagen maar even over van de voorzitter , want zij hadden voor ieder wat lekkers meegenomen.

De nummers 1 en 2 (Piet en Kees Boerdijk) eindigden gelijk met 2 gewonnen wedstrijden en 22 pluspunten, deze keer hoefde er geen extra menne gespeeld , omdat iedereen dezelfde prijs kreeg en het buiten erg nat was inmiddels.
Mia Scholten werd 3e met 18 pluspunten.

Na het uitreiken van de prijzen, hadden de Pieten nog een gedicht over het afgelopen jaar, ze hadden in Spanje de website www.boelskik92.nl goed in de gaten gehouden en waren overal van op de hoogte bleek wel.

Op zondag 16 december is er voor de leden nog een kerstbrunch, waarbij elke deelnemer iets te eten mee neemt, daarna wordt er ook nog gebould, mits het weer het toelaat.

Loes Boerdijk
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
Aart schouten 4de plaats gewestelijke finale
Uitgegeven op 30-11-2018 om 12:11  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Aart Schouten heeft bij de gewestelijke finale libre 5e klasse op 9,10, en 11 november een knappe 4de plaats gehaald.

Door 4 van de 7 partijen te winnen kwam Aart op 8 punten. Jan Laan van b.v. de Opkomst won de finale door 6 van de 7 partijen te winnen en eindigde daarmee op 12 punten. Door een moyenne van 1.28 te spelen is Aart gepromoveerd naar de 4de klasse.
(advertentie)
Tonegido geeft zekere winst weg tegen koploper US
Uitgegeven op 26-11-2018 om 15:03  |  link  |  bewaar  |  print

AMSTERDAM - In de uitwedstrijd tegen koploper US uit Amsterdam is de ploeg uit Hippolytushoef niet verder gekomen dan een gelijkspel (23-23). Met nog 50 seconden op de klok en een 20-23 stand op het scorebord leek er geen vuiltje aan de lucht. Niets was echter minder waar, er werden nog 3 treffers geïncasseerd.

Met een nog redelijk gevulde ziekenboeg (Sietse Bakker, Stefan Idema, Stefan Baars) maar weer met de enigszins herstelde Gijs Bakker trad de ploeg aan tegen US. De koploper in de 2e divisie had nog geen puntverlies geleden en trad in zijn sterkst mogelijke opstelling aan. Uitdager Tonegido was gewaarschuwd door de eerdere uitslagen van de Amsterdammers. Vol energie en met de instelling om zich niet zomaar gewonnen te geven begonnen de groenhemden aan de wedstrijd. Dit uitte zich vooral in de dekking. Deze stond goed en US had duidelijk moeite met het hechte collectief van de Wieringers Aanvallend had Tonegido ook moeite met de dekking van de Amsterdammers. Deze schroomde niet om stevig aan te pakken. Daardoor kon er vaak alleen door middel van vrije doelkansen het net gevonden worden. Dit resulteerde in een 10-12 voorsprong met de rust. Na de rust had Tonegido nog steeds het beste van het spel. De Amsterdammers werden harder en de strijd werd grimmiger. De tweede keeper van de Amsterdammers vond het nodig om zonder reden een slaande beweging te maken richting Walter Alkemade. Dit akkefietje deed de vlam in de pan slaan. Het leverde “slechts” een twee minuten tijdstraf op voor de keeper van US. Met een 20-23 score op het bord en nog 50 seconden op de klok leek de koploper verslagen. Niets was echter minder waar. Een afspeelfout, een loopfout en een gigantische scheidsrechterlijke dwaling zorgden voor de laatste kans voor US om gelijk te komen. US greep deze kans met beide handen aan en trok de stand, geheel tegen de verhouding in gelijk 23-23. Tonegido bleef gedesillusioneerd achter maar met de wetenschap dat ook deze wedstrijd gewonnen had kunnen worden. Met nog twee uitwedstrijden te gaan zit de eerste helft van de competitie er bijna op. Tonegido staat nu op een zeer verdienstelijke tweede plek. Wie weet wat er mogelijk is als straks de gehele selectie weer fit is en de strijd voor de tweede seizoenshelft aanvangt. De eerstvolgende wedstrijd staat gepland voor as. zaterdag 1 december. Dan word de strijd aangegaan met Reehorst uit en in EDE
(advertentie)
Westerland Offroad Challenge
Uitgegeven op 26-11-2018 om 12:27  |  link  |  bewaar  |  print

WESTERLAND - De Westerland Offroad Challenge wordt op zondag 9 december weer verreden. Eén keer per jaar vindt dit unieke evenement plaats voor mountainbikers en veldrijders.

De omgeving rondom Westerland op het voormalige eiland Wieringen wordt een keer per jaar speciaal ingericht voor de Westerland Offroad Challenge. De landerijen waar normaal koeien en schapen staan te grazen worden opengezet voor mountainbikers en veldrijders. De parcoursbouwers proberen elke editie de rijders meer uit te dagen. Vorig jaar won Joris Blokker de Westerland Offroad Challenge.De wedstrijd begint om 10:30 uur. Aan de Westerland Offroad Challenge kunnen alle categorieën vanaf 14 jaar deelnemen. Er wordt gestart in een Top- en Funklasse. De inschrijving vindt plaats bij Strandthuys Lutje op het Lutjestrand te Westerland.
Vooraf inschrijven is ook mogelijk. Stuur een email naar wielersportwieringen@kpnmail.nl onder vermelding van je naam, leeftijd, woonplaats en chipnummer. Heb je geen chip? Deze zijn ook ter plaatse te huur voor 3,00 euro per stuk.
Voorinschrijven kan tot 7 december en kost € 5,00. Inschrijven op de wedstrijddag kost € 7,50.
(advertentie)
Succes in boeiend duel langs De Koog
Uitgegeven op 26-11-2018 om 12:23  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Na een leuke wedstrijd won Succes uiteindelijk met 3-2 van De Koog.

Twee voetballende ploegen maakten er een leuke wedstrijd van. Het eerste gevaar kwam van Succes. Een voorzet van de Jong kon v/d Kooy net niet verzilveren. Even later was Bugel dicht bij de 1 - 0, maar hij kon zijn fraaie actie net niet afronden. In de 43e minuut kwam De Koog op 0 -1 door een fraaie goal van Sander de Haan. Een minuut later was het echter alweer 1 - 1. Een combinatie tussen v/d Kooy en v/d Esschert werd door de laatste met buitenkant rechts afgerond. Dit was tevens de ruststand. Na rust golfde het spel heen en weer zonder dat er echte kansen ontstonden. In de 59e minuut kwam De Koog weer op voorsprong. Een vlijmscherpe counter werd door wederom De Haan afgerond. Succes ging echter niet bij de pakken neerzitten. Het tempo werd verhoogd en de druk op de goal van De Koog werd steeds groter. In de 71e minuut kwam de verdiende gelijkmaker. Een vrije trap van Stef de Koning werd geweldig door hem ingechoten (2 - 2). Succes wilde meer en kreeg ook meer. In de 82e minuut werd Metselaar hard aangevallen op de rand van het strafschopgebied. De scheidsrechter gaf hiervoor een discutabele penalty. De penalty werd in tweede instantie verzilverd door Stef de Koning. In de laatste minuut was er nog een geweldige redding van keeper Lont, waardoor de drie punten in Hippo bleven. De inzet van Succes was deze wedstrijd geweldig en geeft hoop voor de toekomst. Uitblinkers waren Kok, van Bekkum en Bugel. Zo spelend kan Succes makkelijk mee in de (sub) top van de vierde klas. Trainer Rood had zijn team prima voorbereid op de wedstrijd tegen een goed voetballend De Koog. Volgende week speelt Succes uit tegen Dirkshorn.
(advertentie)
Programma
Uitgegeven op 26-11-2018 om 07:51  |  link  |  bewaar  |  print

Voetbal Succes
Zaterdag 1 december:
Aanvang Thuiswedstrijd Scheidsrechter
9:OO u Succes JO13-2 - Flevo JO13-1 Tijmen Lont
9:OO u Succes JO11-3 - Flevo JO11-3 Luuk Jansen
9:OO u Succes JO9-2 - FC Den Helder JO9-4 Fijko Slijkerman
11:3O u Succes MO15-1 - Flevo MO15-1 Maarten de Kort
11:3O u Succes JO14-1 - ST Schagen/SRC JO14-2 Michel Gouma
11:3O u Succes F-League Ouders
Terreindienst: Dennis Klein & Symen Hijlkema
Aanvang Uitwedstrijd Vertrek
14:OO u Wiron JO15-1 - Succes JO15-1 13:15 u
11:OO u Con Zelo JO14-1 - Succes JO14-2 1O:OO u
12:15 u Vrone JO13-2 - Succes JO13-1 11:OO u

1O:OO u Kaagvogels JO12-1 - Succes JO12-1 9:OO u
1O:3O u Vrone JO11-1 - Succes JO11-1 9:15 u
9:OO u ST Schagen/SRC JO11-6 - Succes JO11-2 8:OO u Sportpark SRC
1O:OO u FC Den Helder JO11-5 - Succes JO11-4 9:OO u
1O:3O u Flevo JO9-2G - Succes JO9-1 9:45 u
9:OO u FC Den Helder JO8-3 - Succes JO8-1 8:OO u
Zondag 2 december:
Aanvang Thuiswedstrijd Scheidsrechter
1O:15 u Succes 3 - Sint Boys 2 Gert Kleimeer
1O:15 u Succes 6 - Kreileroord 2 Lupko Wierenga
1O:15 u Succes JO17-3 - Victoria O JO17-2 Stephan de Vries
12:45 u Succes 5 - LSVV 7 Coen Wolthuizen
12:45 u Succes MO19-1 - Always Forward MO19-1 Cor van der Made
Terreindienst: Stephan de Vries, Henk van Eerden & Bert Foekema
Aanvang Uitwedstrijd Vertrek
14:OO u Dirkshorn 1 - Succes 1 12:3O u
11:OO u Nieuwe Niedorp 2 - Succes 2 1O:OO u
12:OO u Vesdo 2 - Succes 4 11:OO u
11:3O u Kwiek 78 JO19-1 - Succes JO19-1 1O:15 u
1O:OO u Oosthuizen JO17-1 - Succes JO17-1 8:45 u
12:OO u Hollandia T JO17-2 - Succes JO17-2 11:OO u


Handbal Tonegido
Donderdag 29 november:
Aanvang Uitwedstrijd Accommodatie
21:OO u S.V. Wieringerwaard DMW1 - Tonegido DMW1 Veerburg
Zaterdag 1 decmeber:
Aanvang Uitwedstrijd Accommodatie
13:15 u Con Zelo E1 - Tonegido E1 't Zijveld
18:O5 u Lacom '91 D1 - Tonegido D1 Geestmerambacht
19:3O u C.S.V. Handbal DS1 - Tonegido DS1 De Bloemen
2O:15 u Reehorst HS1 - Tonegido HS1 't Riet
Zondag 2 december:
Aanvang Uitwedstrijd Accommodatie
9:OO u Koedijk F2 - Tonegido F1 Alkmaar Noord
9:45 u A & O E2 - Tonegido E2 Oosterhout
11:2O u Zaanstreek HS2 - Tonegido HS2 De Koog
11:25 u Jupiter '76 DB1 - Tonegido DB1 De Trije
11:45 u KSV DA3 - Tonegido DA1 Waardergolf
12:OO u Kleine Sluis DS1 - Tonegido DS2 Veerburg


Basketbal Break Out '88
Zaterdag 1 december:
Aanvang Wedstrijd Sporthal
15:OO u BV Hoofddorp - Break Out '88 dames U16 Willem-Alexander, Hoofddorp
17:15 u De Hoppers 2 - Break Out '88 Heren U18 Sportcentrum Vredehof, Hoorn
19:OO u De Hoppers U14 - Break Out '88 Mix U14 Sportcentrum Vredehof, Hoorn
Zondag 2 december:
Aanvang Wedstrijd Sporthal
16:OO u BC Apollo 6 - Break Out '88 Heren Apollohal, Amsterdam


Zaalvoetbal Succes
Lees verder...
(advertentie)
Wiron weet weer wat verliezen is
Uitgegeven op 25-11-2018 om 18:41  |  link  |  bewaar  |  print

DEN HELDER - Aan de zegereeks van Wiron is tegen Zeemacht een einde gekomen. Wiron verloor de uitwedstrijd met 3-2.


Foto's Reijer Zwart

Kijk voor de uitslagen en tussenstanden in de 5e Klasse A op www.hollandsevelden.nl.

Lees verder...
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
Robbenoordbosloop
Uitgegeven op 25-11-2018 om 14:20  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGERWERF - Atletiekvereniging Wieringermeer organiseert op zondag 2 december een trimloop voor leden en niet-leden door het Robbenoordbos.

Deelnemers kunnen kiezen uit afstanden van 4, 6, 8, 10, 12, 14 of 16 km. Voor de jeugd is een afstand van 1,2 km uitgezet.
De afstand die gelopen kan worden wordt gecombineerd door routes van 1, 2 en 4 km.
Je kunt naar eigen keuze een route kiezen en de afstand volbrengen.
De start is om 10:15 uur voor volwassen deelnemers. De jeugd start 2 minuten later.De inschrijfkosten zijn € 2,50. Voor eigen leden is deelname gratis! Na afloop gratis koffie/thee.
De start is parkeerplaats bij het bos aan de Sluitgatweg, recreatiegebied 't Wierholt.
Inschrijven is ter plekke bij de AVW-caravan bij de start.
(advertentie)
Twee nieuwe sponsors voor basketbalvereniging Break Out 88
Uitgegeven op 22-11-2018 om 21:17  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - Basketbalvereniging Break Out ’88 heeft twee nieuwe sponsors verwelkomd. Het herenteam wordt vanaf dit seizoen gesponsord door Café de Kasteleen uit Hippolytushoef. De heren spelen hun thuiswedstrijden op zaterdagavond om 20:30 uur in de Sporthal Wieringen.

Break Out ’88 is erg blij met deze nieuwe sponsors. Met de bijdrage van sponsors blijft de contribu-tie laag en worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd zoals de jaarlijkse seizoenafsluiting.


Staand van links naar rechts: Leen Kooij (sponsor), Thomas Ligthart, Sebastiaan Stolk, Mike Du Pau, Ben de Groot, Ben van der Kooij, Hendrik Jan Hoving en Mark Smit
Zittend: Daniël Pol, Jort van den Berg, Rens Volkers, Johan Krikke en Rui Aurelio


Het Mix U14 team wordt gesponsord door de lokale fietsenwinkel en fietsreparatiespecialist RLWheels. Remco en Leander van zijn dit seizoen sponsor geworden van het U14 team waarin onder andere Bram, de zoon van Remco, speelt. Afgelopen zaterdag is het team op de fiets gestapt en heeft zich verzameld in de showroom om nieuwe team- en reclamefoto’s te maken.


Staand van links naar rechts:
Leander Benjamins (sponsor), Steijn Liebe, Sjors Liebe (trainer), Simon Bos, Johan Krikke (trainer/ coach). Bram Mulderij, Bo Krikke, Chemène Braad, Tamara Krikke (coach), Remco Janse (sponsor)
Zittend: Caitlin Basjes, Femke van der Wal, Niels Loonstra, Minke van der Kreke, Lynn Dijkstra, Meijert-Jan Bakker.

(advertentie)
Uitslagen
Uitgegeven op 21-11-2018 om 12:21  |  link  |  bewaar  |  print

Hengelsportvereniging Wieringen
Zondag 25 november - 4e baarswedstrijd:
1 H.Bekkema 36 stuks 3 P.den Broeder en G.Veger 8 stuks
2 R.Beer 1O stuks 4 M.Korf 6 stuks


Voetbal Succes
Zaterdag 24 november:
Succes JO13-1 - Petten JO13-1 3 - 1
Succes JO12-1 - Wiron JO12-1 6 - 2
Succes JO9-1 - Wieringerwaard JO9-1G 1O - 4
Succes JO8-1 - DWOW JO8-1 5 - 6
Succes JO11-1 - Koedijk JO11-2 7 - 1
Succes JO11-4 - Kleine Sluis JO11-4G 1O - O
Succes JO15-1 - Flevo JO15-1 1 - 3
Succes JO14-2 - De Foresters JO14-3 O - 2
Succes JO11-2 - Grasshoppers JO11-2 1 - 16
DWOW JO14-1 - Succes JO14-1 1 - 5
JVC JO13-2 - Succes JO13-2 2 - O
LSVV JO11-3 - Succes JO11-3 17 - O
Vesdo JO9-1 - Succes JO9-2 7 - 7
Grasshoppers MO15-1 - Succes MO15-1 4 - O
Zondag 25 november:
Succes 2 - Geel Zwart 3O 2 3 - 3
Succes 4 - Succes 3 2 - 4
Succes JO17-1 - Dynamo JO17-1 1 - 4
Succes JO17-2 - VZV JO17-1 1 - 7
Succes MO19-1 - Dynamo MO19-1 1 - 13
Succes 1 - De Koog 1 3 - 2
VZV 4 - Succes 5 4 - 3
Kaagvogels 2 - Succes 6 3 - O
ZAP JO19-2 - Succes JO19-1 4 - 4
VVS '46 JO17-1 - Succes JO17-3 3 - 4
Kijk voor de uitslagen en tussenstanden in de 4e Klasse A op www.hollandsevelden.nl.


Handbal Tonegido
Dinsdag 2O november:
Tonegido DMW1 - Hollandia T DMW1 2O - 19
Zaterdag 24 november:
U.S. HS1 - Tonegido HS1 23 - 23
Zondag 25 november:
D.W.O.W D1 - Tonegido D1 9 - 23
Z.A.P. DB2 - Tonegido DB1 7 - 9
Spartanen DA1 - Tonegido DA1 31 - 19
Meteoor DS1 - Tonegido DS1 25 - 2O
DSS HS1 - Tonegido HS2 2O - 26


Zaalvoetbal Succes
Vios '79 JO19-2      - Succes/Athlete's Foot JO19-1  1 - 5
Vesdo JO17-3 - Succes JO17-3 3 - 5
The Way Reclame JO17-1 - Succes JO17-2 6 - 2
Salao '85/Regiob 3 - Succes/Burghout Design 5 5 - 9
Vesdo Da3 - Succes/Café Waddenzee Da2 3 - 4
Succes/Kaan Transport 8 - FC Real Deception 1 7 - 5
Succes/De Kasteleen 7 - Vios'79 8 3 - 5
Vios '79 6 - Succes/Prima Personeel 4 4 - 5
Succes/Smit Instal JO15-1 - Zvv de Ruif JO15-1 6 - 5


Biljartclub RKBC
Lees verder...
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi linea Sol 5drs
€ 5.245,-

Seat Ibiza 1.4 sensation
€ 2.500,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Onno Osinga - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...
Buienradar: