Wieringer Ben Klungers Nederlands kampioen darten
Uitgegeven op 04-07-2010 om 13:55  |  link  |  bewaar  |  print

NIJKERK - Op zaterdag 26 juni waren de Nederlandse Divisie Kampioenschappen darten.
Dartteam Squadra, spelende in Het Boerenverdriet te Den Helder, bestaande uit Ben Klungers (Hippolytushoef), Dimitri Wielders , Arend Wielders (Julianadorp), Djordy Broersma, Marcus Honing en Frank Smit (Den Helder) kwamen uit in de 3de Divisie.



Van links naar rechts: Arend Wielders, Ben Klungers, Djordy Broersma, Dimitri Wielders, Frank Smit en Marcus Honing

Eerder had Squadra zich al geplaatst via de divisie kampioenschappen van de DONHN (Dart Organisatie Noord Holland Noord) door hier eerste te worden voor het Noord-Hollandse en Nederlandse Kampioenschap.



Op de Noord-Hollandse kampioenschappen werd Squadra 2de achter Major Darts. Tijdens het NK ging het beter, in de poule fase was Squadra te sterk voor Bully Boyz (DVK) 4-3 en Sportcafe Reijen 1,2 (WBDF) 5-2. Door deze overwinningen wist Squadra 1ste in de poule te worden en zich te plaatsen voor de kwartfinales. Deze werd gespeeld tegen Barrier 3 (KDO) en gewonnen met 4-1. In de halve finale was Check-Out 1 (DVS) de tegenstander, en met een 4-2 overwinning was Squadra verzekerd van een finale plaats. In de finale waren de spelers van Squadra te sterk voor De Kromme Barrels (SDC) met 4-0. Djordy Broersma en Frank Smit wonnen de 1ste 2 single’s. De volgende 2 singles werden gespeeld door Dimitry Wielders en Ben Klungers. Ben maakte met een 3-2 overwinning de 3-0 voor Squadra en Dimitry maakte kort daarna de 4-0 met een 3-2 overwinning. Squadra is Nederlands Kampioen!! Al met al een zeer geslaagd seizoen voor Squadra, ze noteerden in totaal maar 3 verliespartijen van de 34 gespeelde wedstrijden.



(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Corolla Cross 2.0 High Power Hybrid Team D full options
€ 45.250,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Dynamic
€ 13.345,-

Algemeen nieuws: