Prijzen voor DOS turnsters Heloisa Gepkens en Ellen Post
Uitgegeven op 31-05-2010 om 06:16  |  link  |  bewaar  |  print

AMERSFOORT - Afgelopen zaterdag 29 mei vonden de Finale Districtskampioenschappen plaats in de turnhal van Gym XL te Amersfoort. Drie DOS turnsters hadden deze Finale plaats weten te bemachtigen tijdens de Finale Regiokampioenschappen in Amsterdam eerder dit wedstrijdseizoen.


Foto:Ellen Post(links) en Heloisa Gepkens(rechts)

Turnsters uit verschillende delen van het land deden mee, zoals turnsters uit Utrecht, Huizen, Veenendaal, Nieuwegein, Amsterdam. Mijdrecht etc.



Tijdens de eerste wedstrijd was het de beurt aan de jeugdturnster Aurel Delorme, hier turnden de 36 beste turnsters. Aurel Delorme turnde een zeer sterke wedstrijd zonder enige fouten, behaalde zij tijdens deze finale een totaalscore van 41.40, de score verschillen tussen de turnsters lag zeer dicht op elkaar.
Aurel Delorme behaalde met deze score een zeer goede achttiende plaats.
Tijden s de tweede wedstrijd was het de beurt aan DOS turnster Ellen Post in een veld van 37 turnsters. Zij begon op het toestel sprong. En haar start was zeer sterk want voor haar sprong scoorde zij een 12,85. Op brug behaalde ze een van de hoogste score van een 12,90. Op balk scoorde zij 12.05. Op vloer behaalde zij een 4e plaats met een score van 13,60. Met haar totaalscore van 51,40 mocht zij een bronzen medaille en een roos in ontvangst nemen.



In de laatste wedstrijd turnde de pupillen 2 turnster van DOS Heloisa Gepkens, hier turnden ook 37 turnsters. Haar eerste toestel was vloer, zij liet een mooie vrije oefening zien en dit bleek ook wel uit de score die zij kreeg van de jury. Ze behaalde de hoogste score van de wedstrijd op dit toestel met een score van 13.75 behaalde zij op dit toestel de eerste plaats. Op brug ongelijk scoorde zij een 13.50. Met een mooi totaalscore van 51.00 ontving zij tijdens deze finale een bronzenmedaille en mooie roos. Voor hun goede prestaties tijdens dit seizoen ontvingen alle drie de DOS turnsters een mooi turnster standaard.





(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota C-HR 1.8 Hybrid Executive
€ 25.445,-

Te koop VW Golf 2.0 TSI GTI Performance bj.2014
€ 15.250,-

Algemeen nieuws: