Pokerkampioenschap van Nederland
Uitgegeven op 11-10-2008 om 17:03  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - In café Tante Pietje start aan het einde van deze maand de voorronden van Poker Kampioen van Nederland. Tussen 31 oktober en 16 januari vinden er in het café tien voorrondes plaats.

Bob en José, de uitbaters van dit gezellige café, zijn er in geslaagd om deze voorrondes naar Den Oever te krijgen. Het kampioenschap wordt georganiseerd door PokerStars. PokerStars is één van de grootste on-line poker organisaties ter wereld. Het is de tweede keer dat zij dit in Nederland organiseren. Vanuit iedere locatie zullen de beste spelers uit de ranglijst na 10 speelavonden doorgaan naar de regiofinales. Op dit moment hebben zich via www.pokerkampioenvannederland.nl al zo'n 56 deelnemers zich zelf ingeschreven. Op 20 oktober gaan Bob en José op cursus, zij zullen zelf de avonden begeleiden. Ook speelt er iemand van Wieringernieuws mee. Uiteraard zullen wij de speelavonden bezoeken en verslag doen van deze wedstrijden.
De uiteindelijke winnaar van het toernooi kan rekenen op een enorme prijs. De winnaar kan na dit toernooi meedoen aan internationale wedstrijden. Tot nu toe zijn nederlandse spelers redelijk succesvol in de poker-wereld.

kampioenschap binnenkort van start in Den Oever
Komt de volgende poker miljonair uit Den Oever?
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi S-line 5drs
€ 4.445,-

Renault Clio Estate Diesel
€ ,-

Wieringer historie:
Het meest sexuele duo van Wieringen - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...