Aanbiedingen en nieuws van onze adverteerders
Uitgegeven op 19-04-2017 om 12:12  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - (Advertentie) De aanbiedingen en nieuwsberichten van en over onze adverteerders staan vanaf nu gebundeld in één artikel. Dagelijks wordt dit bericht aangepast. Dit artikel is voor onze adverteerders een extra gratis mogelijkheid om acties en aanbiedingen onder de aandacht te brengen de aanbiedingen worden afgewisseld van plaats in beeld gebracht. Voor onze 'vaste' adverteerders is plaatsing in dit artikel gratis. Berichten hier geplaatst verdwijnen na een week onder "lees verder" en de nieuwste worden bovenaan geplaatst. Maximaal 1 bericht per twee weken mogelijk. Klik ook op lees verder om deze informatie te lezen.


BELASTINGAANGIFTE

Particulieren opgelet!

Adrie Engel, Boekhouder MBA, vult uw belastingaangifte in.
Bel voor een afspraak bij u thuis.

Tel. Nr. 0227-593358VAKGARAGE VERFAILLE

HIPPOLYTUSHOEF - Met Koningsdag gaat Vakgarage Verfaille genieten van een lang weekend!De garage is gesloten van donderdag 27 april tm zondag 30 april. Maandag 1 mei zijn zij er weer!
De familie Verfaille en het personeel wensen iedereen een zonnige Koningsdag!

FORMIDO


SAIL EN MARINEDAGEN
TUTTO


BOCADO

“Op zoek naar een smakelijk cadeau, om uw buren, familie en/of vrienden te bedanken voor het passen op uw huis en/of huisdieren tijdens uw vakantie? Bij Bocado slaagt u altijd!!!”
C.I.V. DEN OEVER


Nieuw bij CIV Den Oever!
DASSY WORKWEAR, professionele werkkleding voor een scherpe prijs!
Aanbieding: Sweatshirt (zie foto) in 3 verschillende kleuren M t/m 3XL voor € 39.99'T WARME NESTWij gaan plaats maken voor de nieuwe collectie.
Heel Veel honden en katten kussens, manden en bedden NU 50% korting.UW SLAGER OTTENS
RMH AUTOVERHUURVONDER MAKELAARDIJ
C.I.V. DEN OEVERNu Wieringer vlag (70x100 € 19,95) weer volop op voorraad.
Nieuw nu ook in een grotere maat 100x150 voor slechts € 24,95
Haventerrein 3, 1779 GS Den Oever.COMMANDEUR BOUWONTWIKKELINGWij werken voor zowel particulieren als bedrijven en hebben een goed contact met diverse bouwbedrijven.

Geen project is te klein of te groot voor ons.

Neemt u eens een kijkje op onze website of Facebookpagina.

Natuurlijk kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.Ontwerp: Commandeur Bouwontwikkeling

André Commandeur
Commandeur Bouwontwikkeling
Oosterkwelweg 3,
1771 MH Wieringerwerf
Tel: 0227 60 06 60
info@commandeurbouwontwikkeling.nl
www.commandeurbouwontwikkeling.nlRL-Wheels


De Giant Elegance E+1 is verkozen tot E-bike van het jaar 2016.

En RLwheels heeft hem staan ! Kom de E-bike bewonderen en vrijblijvend een proefritje maken.

Profiteer tevens van onze april aktie....
www.fietsawards.nl
Tot ziens bij RLwheels.SLAGERIJ NEIDHÖFERBEACHBAR BRANDEND ZAND


Drie adverteerders in één klap, bij Brandend Zand; vis van Teetje's en kaas van Bocado op uw party!


CAFE BIJ DE BURENVAN ETTEN GROENTEN EN FRUIT

Zaterdagmorgen op het Kerkplein

Lyzette van Etten en medewerkers


HIPPOGYM
REISBURO HIPPO REIZEN
SCHELTUS BESTRATINGEN
MOOK & BAKKER


Nog jaarlijks overlijden er mensen aan CO vergiftiging (koolmonoxide), voorkom dit en laat de vakman uw ketel checken!


FOTOGRAFIE HENK-JAN WITTINKTrouwreportages Henk-Jan Wittink 06 - 51 333 709 Dit jaar gratis foto's van de feestavond, informeer naar de voorwaarden. Let op! De meeste stelletjes trouwen in de zomer, reserveer op tijd om teleurstelling te voorkomen.
C.I.V. DEN OEVER

De C.I.V. op het haventerrein in Den Oever is na bijna 60 jaar nog altijd springlevend. De winkel biedt een breed assortiment aan, van tal van scheepsbenodigdheden tot kleding en schoonmaakartikelen.De Coöperatieve Inkoop Vereniging (C.I.V.) werd 57 jaar geleden opgericht door enkele vissers. Doel was om gezamenlijk gasolie ten behoeve van de kotters in te kopen en zo de prijs te drukken. Gasolie verkoopt de C.I.V. nog steeds. Voor de winkel ligt een ponton in de haven, waar schepen kunnen bunkeren. De C.I.V. verkoopt inmiddels vele scheepsbenodigdheden, niet alleen voor vissersschepen, maar ook voor charterschepen. Het bedrijf heeft ook een nettenmakerij op de bovenverdieping, waar netten geboet worden voor de zeevisserij en binnenvisserij.


Klompen, laarzen en schoeisel

Een rondje door de grote winkel leert, dat het assortiment heel uitgebreid is. Er is een groot deel ingeruimd voor kleding en schoeisel: Broeken, truien, vesten, jassen, (thermo) ondergoed, klompen en laarzen, maar ook zwemvesten en zuidwesters. Nieuw zijn werkschoenen in vele soorten en maten voor betaalbare prijzen. Winst maken is namelijk niet het doel van de C.I.V. Gereedschap en verf is in ruime mate aanwezig, variërend van speciale verven voor schepen tot verf voor thuis of in de tuin. Ook zijn er veel schoonmaakartikelen in grootverpakking, maar ook voor huishoudens. Daaruit blijkt al, dat de winkel van de C.I.V. niet alleen voor vissers en andere zeelieden veel te bieden heeft, maar zeker ook voor particulieren.
Zo kunnen liefhebbers er terecht voor scheepsmodellen, drijvers en andere decoraties, die met de zee te maken hebben. Nostalgisch zijn bijvoorbeeld de Enkhuizer almanak en natuurlijk de Wieringer vlag

Kortom, een bezoekje aan de winkel op het Haventerrein 3 in Den Oever is zeker de moeite waard. Parkeren kan voor de deur!
De openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 7:30 tot 12:30 uur en van 13:30 tot 17:00 uur. Op zaterdag is de winkel van 9:00 tot 12:30 uur geopend.


VAN MOOK & BAKKER
BAKKER WONING- EN PROJECTSTOFFERINGOverzicht van de showroom aan de Hofstraat 27 in Den Oever.

Rene is al vanaf zijn vijftiende jaar stoffeerder. Hij heeft vele jaren gewerkt voor de firma Dudink in Hoorn, dat is geen onbekende in de stofferingwereld. Hij kent dan ook zogezegd alle fijne kneepjes van het vak. Sinds een jaar of vijf hebben Rene en Wil thuis een mooie showroom. Hier kunnen de klanten op hun gemak alles eerst eens goed bekijken en uitzoeken. Vloerbedekking, laminaat - ook van PVC - gordijnen, vitrages. de laatste trends zijn altijd voorhanden. Omdat het geen winkel is moet u wel eerst even een afspraak maken. Dat kan via 0227 - 51 29 67.


ook adverteren op Wieringernieuws? Neem contact op met Henk-Jan@Wieringernieuws.nl


BELLO COMPUTERCURSUSSENHIPPOLYTUSHOEF - Bello Computercursussen geeft tal van cursussen, zoals Windows, tekst verwerken, spreadsheet en database, zowel voor beginners als gevorderden.


De cursus Computergebruik voor starters is voor beginnende computergebruikers. De cursisten leren de eerste beginselen van het besturingsprogramma Windows, Internet & e-mail en tekstverwerken met Word. De kosten zijn € 289,35. Wie de eerste schreden op de digitale snelweg wil zetten of de mogelijkheden beter wil leren kennen kan in vier middagen of vijf avonden de fijne kneepjes leren. Deelname kost € 195,00. Voor de cursus is computerervaring niet noodzakelijk. De cursussen zijn inclusief cursusboek, koffie of thee en oefen-cd.
De lessen zijn in kleine groepen (maximaal 4 cursisten), desgewenst op de eigen laptop en er is dus alle aandacht voor de leerlingen. De cursussen worden op maandag- t/m woensdagmiddag of op maandag- t/m donderdagavond gegeven in de lesruimte aan de Zandkrogt 5 in Hippolytushoef of aan huis. Aanmeldingen en inlichtingen bij Bert Loos, tel.(0227)592010. Bij hem kunt U ook het volledige cursusprogramma aanvragen. Meer informatie kunt u vinden op Bello Computercursussen.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
De nieuwe ophaalstrategie van HVC en Hollands Kroon
Goed plan, er moet meer gescheiden worden.
Laten zoals het was.
Geen mening, ik vind allebei de opties prima.
  
Occasions
Toyota Auris TS 1.8 full Hybrid bj 2015 incl afleverkosten
€ 20.945,-

Toyota Prius Wagon 1.8 Hybrid inclusief afleverkosten
€ 15.995,-

Wieringer historie:
Eén van de drie complexen van 5 uitwateringssluizen te Den Oever - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...