Aanbiedingen en nieuws van onze adverteerders
Uitgegeven op 24-05-2020 om 15:05  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - De aanbiedingen en nieuwsberichten van en over onze adverteerders staan in één artikel. Dagelijks wordt dit bericht aangepast. Dit artikel is voor onze adverteerders een extra gratis mogelijkheid om acties en aanbiedingen onder de aandacht te brengen de aanbiedingen worden afgewisseld van plaats in beeld gebracht. Voor onze 'vaste' adverteerders is plaatsing in dit artikel gratis. Ook andere bedrijven kunnen hier adverteren. Vraag een prijsopgave via adverteren@wieringernieuws.nl.


STUDIO CRÈME DE LA CRÈME
C.I.V. DEN OEVER
UW SLAGER OTTENS


IEDERE WEEK EEN MEAL DEAL.

Heerlijke huisgemaakte complete maaltijden,
het gemak dient de mens!VARKENSSCHNITZELS (naturel, zigeuner of gepaneerd) 500 gram € 3,99
SCHARRELKIPBRAADSTICKS (naturel of gekruid) 750 gram € 3,99
RUNDERSTEAKS (naturel of peper) 250 gram € 3,99
VARKENSBRAADWORSTEN 700 gram € 4,99
SLAGERSHAMBURGERS 700 gram € 4,99
gemarineerde SPARE RIBS 500 gram € 3,99

ACHTERHAM uit eigen keuken 100 gram € 1,89
GEGRILDE ACHTERHAM 100 gram € 1,89

Aanbiedingen geldig van zondag 24 mei tot en met zaterdag 30 mei.PRAXIS

Bekijk onze folder.
KLIK HIER voor de acties en meer informatie bij PRAXISRL-WHEELS

NIEUW bij RLWheels!!!
Vanaf deze week starten wij met iets nieuws... het ARTIKEL VAN DE WEEK!
Iedere week een ander artikel met een super korting!
De korting is de hele week geldig, ook als we het artikel voor u moeten bestellen. Maar op=op! Kijk op onze Facebook pagina!


HIPPOGYM

HIPPOLYTUSHOEF - Nu de sportscholen vooralsnog tot 1 september gesloten moeten blijven richt Sportcentrum Hippogym zich op wat wel mag, het buiten sporten. Op dit moment mogen er negen personen per les mee doen volgens de richtlijnen van het RIVM.

Sportcentrum Hippogym start met een uitgebreid lesprogramma in de buitenlucht. Indien mogelijk en geschikt gaan de meeste reguliere lessen weer van start, de spinningbikes gaan naar buiten en er komen o.a. speciale barbelltrainingen voor de fitnessklanten. In deze barbelltrainingen gebruikt iedereen een gewicht op eigen niveau, train je op je eigen tempo en op die manier is het dus ook voor iedereen toegankelijk.Het rooster staat op diverse sociale media en deelname vindt uitsluitend via reserveringen plaats. Wil je mee doen dan kun je mailen naar info@hippogym.nl. Leden hebben uiteraard voorrang, maar ook niet-leden zijn welkom om tegen een vergoeding deel te nemen aan de lessen van Sportcentrum Hippogym.
Zo zorgen instructeurs en klanten er gezamenlijk voor dat er weer aan de fitheid en weerstand gewerkt kan worden.

Tot ziens bij Sportcentrum Hippogym!


BAKKERIJ BELLISCOMMANDEUR BOUWONTWIKKELINGWij werken voor zowel particulieren als bedrijven en hebben een goed contact met diverse bouwbedrijven.

Geen project is te klein of te groot voor ons.

Neemt u eens een kijkje op onze website of Facebookpagina.

Natuurlijk kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.Ontwerp: Commandeur Bouwontwikkeling

André Commandeur
Commandeur Bouwontwikkeling
Oosterkwelweg 3,
1771 MH Wieringerwerf
Tel: 0227 60 06 60
info@commandeurbouwontwikkeling.nl
www.commandeurbouwontwikkeling.nlCAFE BIJ DE BUREN


SCHELTUS BESTRATINGEN
MOOK & BAKKER


Nog jaarlijks overlijden er mensen aan CO vergiftiging (koolmonoxide), voorkom dit en laat de vakman uw ketel checken!


FOTOGRAFIE HENK-JAN WITTINKTrouwreportages Henk-Jan Wittink 06 - 51 333 709 Dit jaar gratis foto's van de feestavond, informeer naar de voorwaarden. Let op! De meeste stelletjes trouwen in de zomer, reserveer op tijd om teleurstelling te voorkomen.
C.I.V. DEN OEVER

De C.I.V. op het haventerrein in Den Oever is na bijna 60 jaar nog altijd springlevend. De winkel biedt een breed assortiment aan, van tal van scheepsbenodigdheden tot kleding en schoonmaakartikelen.De Coöperatieve Inkoop Vereniging (C.I.V.) werd 57 jaar geleden opgericht door enkele vissers. Doel was om gezamenlijk gasolie ten behoeve van de kotters in te kopen en zo de prijs te drukken. Gasolie verkoopt de C.I.V. nog steeds. Voor de winkel ligt een ponton in de haven, waar schepen kunnen bunkeren. De C.I.V. verkoopt inmiddels vele scheepsbenodigdheden, niet alleen voor vissersschepen, maar ook voor charterschepen. Het bedrijf heeft ook een nettenmakerij op de bovenverdieping, waar netten geboet worden voor de zeevisserij en binnenvisserij.


Klompen, laarzen en schoeisel

Een rondje door de grote winkel leert, dat het assortiment heel uitgebreid is. Er is een groot deel ingeruimd voor kleding en schoeisel: Broeken, truien, vesten, jassen, (thermo) ondergoed, klompen en laarzen, maar ook zwemvesten en zuidwesters. Nieuw zijn werkschoenen in vele soorten en maten voor betaalbare prijzen. Winst maken is namelijk niet het doel van de C.I.V. Gereedschap en verf is in ruime mate aanwezig, variërend van speciale verven voor schepen tot verf voor thuis of in de tuin. Ook zijn er veel schoonmaakartikelen in grootverpakking, maar ook voor huishoudens. Daaruit blijkt al, dat de winkel van de C.I.V. niet alleen voor vissers en andere zeelieden veel te bieden heeft, maar zeker ook voor particulieren.
Zo kunnen liefhebbers er terecht voor scheepsmodellen, drijvers en andere decoraties, die met de zee te maken hebben. Nostalgisch zijn bijvoorbeeld de Enkhuizer almanak en natuurlijk de Wieringer vlag

Kortom, een bezoekje aan de winkel op het Haventerrein 3 in Den Oever is zeker de moeite waard. Parkeren kan voor de deur!
De openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 7:30 tot 12:30 uur en van 13:30 tot 17:00 uur. Op zaterdag is de winkel van 9:00 tot 12:30 uur geopend.


VAN MOOK & BAKKER
Ook adverteren op Wieringernieuws? Neem contact op met adverteren@wieringernieuws.nl
(advertentie)
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
Occasions
Te koop Mitsubishi Colt
€ 4.250,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Klederdracht, wie kent de dames? - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...