Aanhouding bij poging tot inbraak
Uitgegeven op 29-07-2008 om 18:57  |  link  |  bewaar  |  print

MIDDENMEER - Een oplettende getuige belde vannacht rond 02.00 uur naar de politie met de mededeling dat hij een persoon bezig zag een deur te verbreken van een tankstation aan de Brugstraat. Toen agenten ter plaatse kwamen was de vogel gevlogen en werd er geen schade aan de deur geconstateerd.

Een klein half uur later belde de getuige opnieuw met de mededeling dat de verdachte was teruggekeerd. De agenten waren snel ter plaatse en zagen de verdachte, een 43-jarige man uit Den Helder, nog geknield bij de deur van het benzinestation zitten.

Onder trampoline
Bij het zien van de politie rende hij weg en verdween in een tuin achter een woning. Achterin die tuin werd de man door de agenten aangetroffen, onder een trampoline. Hij werd aangehouden en ingesloten. Onderzoek bij het tankstation wees uit dat de man met een steekvoorwerp had geprobeerd de deur te forceren. Deze was beschadigd. De verdachte verklaarde dat hij onder invloed van drank sigaretten had willen stelen. Hij is in de loop van de middag met een proces-verbaal op zak heengezonden.
(advertentie)
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
Occasions
Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
De Jas - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...