The Dukes of Lutje
Uitgegeven op 03-07-2008 om 17:26  |  link  |  bewaar  |  print

WESTERLAND - Op zaterdag 5 juli houden de Gringo's de Gringoparty The Dukes of Lutje in Beachbar Brandend Zand op het Lutjestrand te Westerland. Deze avond staat in het teken van de lifestyle zoals die wordt aangehangen door de mensen op het platteland in het zuiden van de Verenigde Staten. Dit stond weer model voor de wereldberoemde serie rond de gebroeders Bo & Luke Duke uit het plaatsje Hazzard. Onlangs werden deze belevenissen nog verfilmd.

Dames wordt verzocht om deze avond gelijkenis te vertonen met Daisy, het bevallige zusje van de gebroeders Duke. Hoogtepunt van deze avond wordt namelijk de verkiezing van de beste lookalike van deze dame. De Drie E's nemen de jurering voor hun rekening. Heren worden verzocht hun heilige koeien mee te nemen naar het Lutjestrand. Dit onder het motto: Take your musclecar to the beachbar!

De General Lee, hét vervoermiddel van de Dukes, is hier een voorbeeld van. Voor deze avond is de live-act Cactus Cowboys gecontracteerd. Dit duo, gekleed in lederhosen met hawaïhemd, subtiel gecombineerd met voetbalkousen, klompen met vlammen en sombrero's, maakte al eens furore op Wieringen. Zij hadden groot succes op het Wieringer Weekend, een evenement rond de agrarische levensstijl op een weiland te Westerklief. De heren verzorgen een avondvullend optreden. In de pauze wordt het publiek vermaakt met de muziekkeuze van Gipsy Gringo Chris, die voor deze avond een muziekmix heeft samengesteld die aansluit bij het thema van de avond. The Dukes of Lutje begint zaterdag om 21.00 uur en de entree is vrij.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Concordia - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...