Dunselman lost landelijk strooizout overschot op met hun nieuwe smaak: Karamel StrooizoutUitgegeven op 28-03-2024 om 14:21 |
link |
bewaar |
printNOORDKOP - Dunselman lost landelijk strooizout overschot op met hun nieuwe smaak: Karamel Strooizout.
‘Duurzaamheid was nog nooit zo lekker’, vertelt Barry van Bakkerij Dunselman.
Door de extreem zachte winter liggen de zoutopslagen in Nederland nog vol met bergen zout. Dit overschot moet je zeker niet met een korreltje zout nemen, het gaat om miljoenen kilo’s. Dit probleem kunnen we oplossen, dachten ze bij de Bakkerij uit Den Helder.
Barry vervolgt: ‘Op het gebied van duurzaamheid doen wij er altijd al een schepje (of snufje?) bovenop: deze toepassing van strooizout in onze karamel strooizout producten past daar perfect in’. Bij Bakkerij Dunselman gaan ze ervan uit dat meerdere bakkerijen
in Nederland zich snel bij dit duurzame initiatief zullen aansluiten. De bonbons, chocoladerepen en tulbanden met Karamel Strooizout zijn vanaf 1 april in de 7 winkels verkrijgbaar, en uiteraard ook online te bestellen via:
https://bakkerijdunselman.nl/pages/karamelstrooizout