AFGELASTING ACTIVITEITEN IVM OVERLIJDEN PRINS CLAUS
Uitgegeven op 07-10-2002 om 18:48  |  link  |  bewaar  |  print

Alkmaar - Het overlijden van Z.K.H. prins Claus heeft gevolgen voor verschillende activiteiten die de komende weken gehouden zouden worden.

Op zaterdag 12 oktober 2002 zou de Landelijke Politiedag gehouden worden. Binnen de politieregio Noord-Holland Noord wilde de politie zich presenteren op manifestaties in Schagen, Alkmaar en Hoorn(Zwaag). In verband met het overlijden van Prins Claus heeft de Raad van Hoofdcommissarissen echter besloten om de Landelijke Politiedag niet door te laten gaan.

In verband met het overlijden van Prins Claus heeft het college van Alkmaar besloten de receptie af te gelasten die vanavond 7 oktober in de Grote Sint Laurenskerk zou plaatsvinden in het kader van de ontzetviering. Het bestuur van de 8 October Vereeniging Alkmaar Ontzet heeft voorts besloten alle feestelijkheden op maandag 7 en dinsdag 8 oktober geen doorgang te laten vinden.

Burgers, instellingen, organisaties en bedrijven die hun rouw via vlagvertoon tot uitdrukking willen brengen wordt verzocht de officiële richtlijnen te volgen, d.w.z. de vlag –zonder wimpel- halfstok tussen zonsopgang en zonsondergang. Met uitzondering van de zondag is vlagvertoon toegestaan op alle dagen tot en met de dag van de uitvaart.
Voor publieksvragen heeft de Rijksvoorlichtingsdienst het telefoonnummer 08 00 30 01 813 opengesteld.
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
(advertentie)
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Fiat 500 C 0.9 TwinAir 500S Cabrio Private Lease mogelijk
€ 9.880,-

Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi Linea Sol
€ 4.995,-

Wieringer historie:
Winter 1979 in de haven - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...