Vaartocht op de Waddenzee met Jan Rotgans
Uitgegeven op 23-08-2020 om 23:27  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Zolang er nog geen vaccin is hebben de ondernemers te maken met beperkende maatregelen, vooral deze die met groepen werken. In deze bijzondere tijden helpen wij ze graag met een stukje publiciteit.


De varende bedrijven hebben het niet makkelijk, ook zij zijn gebonden door de regels, bijvoorbeeld de anderhalve meter. Logisch, iedereen moet zich aan de beperkingen houden. Blijf gezond!

Dagje Waddenzee, maar dan voor opstappers. U kunt alleen, samen met een partner of met een kleine groep vrienden een dag genieten van een rondvaart, wadlopen en proeven wat de Waddenzee u biedt!

Ga met mij mee naar een prachtig natuurgebied: De Westelijke Waddenzee. Unesco Wereld Erfgoed en voor mij het mooiste deel van het Wad. Dagelijks organiseer ik vaartochten met de WR130 “Johanna II” voor kleine en grote groepen, maar ook voor opstappers. U leert het Wad beter kennen aan boord en ik vertel daarbij graag originele verhalen over de visserij, de vele diersoorten en hoe de zee leeft. Ook kan ik een heleboel vertellen over wat ik allemaal nog niet weet van het Wad en de zee… zelfs niet na 50 jaar. Bij de meeste rondvaarten is wadlopen inbegrepen, evenals de mogelijkheid om van alles te proeven uit zee tot zelfs een uitgebreid (eerlijk en biologisch) diner aan boord. Maar het is bovenal puur genieten.

Jan Rotgans

Info via:
Www.janrotgans.com


(Foto's aangeleverd door Rotgans)
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.5 benzine Aspiration
€ 14.745,-

Te koop Peugeot 107 bouwjaar 2009 5 drs
€ 4.450,-

Algemeen nieuws: