Al veel mondkapjes ingezameld voor huisartsen
Uitgegeven op 23-03-2020 om 12:55  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - De teller stond donderdag al op 1500. De actie op Wieringernieuws om mondkapjes in te zamelen is een groot succes.


De eerste vracht is donderdagmiddag afgeleverd bij de huisartsen. De actie op Wieringernieuws is een groot succes, al zo'n 1500 mondkapjes ingezameld.


Reactie initiator dokter Van der Wardt: "Wow, dat had ik nooit verwacht, geweldig. Ik zie net dat Rieneke de eerste hoeveelheid al heeft gehad, wat ontzettend leuk en we zijn er blij mee, dank!"
Iedereen ontzettend bedankt namens de huisartsen op Wieringen. Uiteraard kunt u de mondkapjes nog steeds inleveren bij Van Mook ICT in de Hoofdstraat of laten oppikken bij u thuis/bedrijf door Henk-Jan Wittink (even een mail naar henk-jan@wieringernieuws.nl)


Terwijl Wieringernieuws juist de lading gelost had kwam Mariska Schouten aanlopen met een partij mondkapjes aangeboden door tandartsenpraktijk Wieringerwerf (v/h/ Kees Bakker), geweldig!

BELANGRIJK !!!
DE MONDKAPJES INLEVEREN BIJ VAN MOOK COMPUTERS EN ICT IN DE HOOFDSTRAAT. NIET IN DE PRAKTIJKEN VAN DE HUISARTSEN. DE HUISARTSEN WILLEN ZO WEINIG MOGELIJK FYSIEKE BEWEGINGEN IN DE PRAKTIJKEN ONDERVINDEN. WIERINGERNIEUWS LEVERT ZE VERVOLGENS IN.


(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Succes omstreeks jaren dertig - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...