Wonen Plus Welzijn zoekt vrijwilligers
Uitgegeven op 20-01-2020 om 16:57  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Wonen Plus Welzijn biedt praktische diensten die mensen in staat stellen zo lang mogelijk te blijven meedoen in hun vertrouwde omgeving. Dat kan dankzij de inzet van ruim duizend vrijwilligers en een team van deskundige medewerkers.

Zorgvrijwilligers gezocht
Wonen Plus Welzijn is op zoek naar zorgvrijwilligers. Zorgvrijwilligers zijn vrijwilligers die op structurele basis ingezet kunnen worden in de thuissituatie bij mensen met een ziektebeeld (psychisch of fysiek). Deze mensen ontvangen vaak al enige vorm van ondersteuning, maar vaak is daarbij geen tijd voor een beetje extra. Denk aan een gesprek, samen er op uit, gezelschap maar bijvoorbeeld ook boodschappen kan een vraag zijn. Als zorgvrijwilliger verricht je geen verpleegkundige handelingen. Je houdt je bezig met activiteiten op het snijvlak van welzijn en zorg.

Heb jij een achtergrond in of affiniteit met zorg en welzijn? Wil je maatschappelijk betrokken zijn? Ben jij degene die ook in 2020 anderen kan ondersteunen én hierbij de mantelzorger soms even kan ontlasten? Dan komt Tessa Vriend graag met je in contact! Ben je benieuwd wat jij voor anderen kunt betekenen als zorgvrijwilliger of heb je andere vragen? Zij hoort graag van je. Voor aanmelden of meer informatie kun je contact opnemen met Tessa Vriend via t.vriend-buis@wonenpluswelzijn.nl. Telefonisch kunt u Tessa bereiken via 0224-273140.

Tuinvrijwilligers gevraagd
Heeft u groene vingers en wilt u onze abonnees blij maken met klein tuinonderhoud? Meldt u dan aan als tuinvrijwilliger! U gaat zelfstandig aan de slag in de tuinen van abonnees van Wonen Plus Welzijn. Abonnees kunnen om diverse redenen hun tuin niet meer bij houden en vragen voornamelijk in de lente en zomermaanden om ondersteuning. Uw inzet is maximaal één uur per tuin en u bepaalt zelf hoe vaak en welke tuinklussen bij u passen. U kunt vrijblijvend informeren door contact op te nemen met Charlotte Kamps via c.kamps@wonenpluswelzijn, telefoonnummer 0224-273140.
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
(advertentie)
Occasions
Te koop Nissan micra 1.2 acenta, 1e eigenaar
€ 4.250,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Van Ewijksluis - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...