Kroonkeukens tegels en sanitair vijf jaar
Uitgegeven op 20-01-2020 om 21:42  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Kroonkeukens viert deze maand haar vijfjarig jubileum. In vijf jaar heeft het bedrijf een stevige vaste voet aan de grond in de Noordkop. Inmiddels is het bedrijf uitgebreid met een tegel, sanitair en badkamer afdeling. In combinatie met de andere tak van het bedrijf kan men bij Kroonkeukens een all-in formule offreren aan potentiële klanten die op zoek zijn naar een nieuwe keuken en sinds vorig jaar dus ook voor tegelwerk en badkamers. Zondag 26 januari wordt dit gevierd in de showroom op het Molenveld.
Drijvende krachten achter de zaak zijn Arie Kossen en Pieter Bregman. Zijdelings is er nauw contact met bouwbedrijf Hollands Kroon waar Pieter Bregman en Dennis den Hollander ook al jaren succesvol mee in de markt staan. De kracht van het bedrijf is dat zij niet alleen leveren maar ook van A tot Z de bouw, plaatsing en montage voor u kunnen organiseren. Dit heeft vele voordelen, als alles onder de paraplu van één aannemer/winkel kan worden geleverd wordt er gewerkt met scherpe prijzen, is de bouwduur gegarandeerd en komt u niet voor onvoorziene problemen te staan. Immers, een 'All In One' leverantie geeft u rust.Een voorbeeld, u koopt ergens een keuken, prima, maar hoe organiseert u de voorbereidende werkzaamheden voordat de keuken geplaatst kan worden? Dan komt er heel wat bij kijken. Wat is er dan mooier om een totaalpakket aan te schaffen? Het is zo gegroeid, er kwamen vragen van mensen die bijvoorbeeld vroegen; 'En het tegelwerk enzo, hoe doen wij dat?' Een logisch gevolg was dat het bedrijf zich hierin ging verdiepen en tot de conclusie kwam om deze werkzaamheden ook aan te bieden. Aldus geschiedde en dit tot volle tevredenheid van de kopers. Vorig jaar januari is de showroom dan ook uitgebreid met een tegel en sanitair afdeling. De opstelling in de keukenafdeling is ook vernieuwd. Alle bekende merken kan Kroonkeukens inmiddels leveren. Middels documentatie en presentatie in de showroom kunt u precies hetzelfde ontdekken als in een zogenaamde megastore. Het gaat tenslotte om het persoonlijk contact en aandacht voor de klanten. Arie Kossen komt graag vrijblijvend bij u thuis om de situatie te bekijken en gezamenlijk een plan op te stellen. In combinatie met het bouwbedrijf kan er ook een pakket aangeboden worden dat de nieuwe keuken in een week geplaatst kan worden inclusief bijkomend werk.

Op 26 januari is iedereen van harte welkom tijdens de open dag dan zal de demo-kok 'huiskok Wim' voor lekkere hapjes zorgen. Uiteraard vergezeld van een lekker drankje. De showroom is dan geopend van 11:00 tot 16:00 uur, adres: De Wieken 2, Hippolytushoef.

(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Te koop Fiat panda bouwjaar 2013, lage km stand
€ ,-

Daihatshu Cuore 5drs
€ 4.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Oude ansichtkaart - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...