The Kilkennys in Vikingschip
Uitgegeven op 04-11-2019 om 12:13  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Zin in een avond onvervalste Ierse Folk? Dan is er in het Vikingschip te Den Oever op dinsdagavond 12 november weer een bijzonder evenement te beleven; wederom doen de Ierse Kilkennys tijdens hun drukke continent-tour Den Oever weer aan. Deze geweldige muzikanten en zangers hebben hun eigen stempel gezet op de traditionele Ierse volksmuziek. Toch blijven ze trouw aan de typisch Ierse instrumenten, zoals tinwhistles, bodhran, uilleann pipes, banjo en mandoline.In de afgelopen jaren hebben ze zich opgewerkt vanuit de regionale pubs naar internationale podia waar ze uitverkochte zalen vullen en daarbij jonge en oudere muziekliefhebbers aanspreken. Fans en vaste bezoekers vindt men inmiddels op alle continenten. Hun songs zijn vrolijk, opzwepend of melancholiek. Met hun energie en onvervalste Ierse humor krijgen ze ieder publiek mee. En waar ze ook komen, hun wortels dragen ze mee in hun muziek en hun naam, naar het Ierse plaatsje Kilkenny, waar ze vandaan komen.

Hun succes is voornamelijk te danken aan het plezier en ogenschijnlijke gemak waarmee de vier muzikanten samenspelen; het gevolg van hun jarenlange vriendschap en samenspel. En hoe vaak ze ook samen optreden, elk optreden is weer anders en heeft weer zijn eigen sfeer. Na hun eerdere optredens in het Vikingschip komen ze graag weer terug.

Het Vikingschip is te vinden aan de Robbenoordstraat 11a te Den Oever. Informatie en reservering: www.vikingschip.nl of 06-120 555 90. Aanvang 20.00 uur, entree € 17,50
(advertentie)
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Gezicht vanaf dijk op Stroer Camping - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...