Nelon Racing is in Hengelo (Gld)
Uitgegeven op 09-05-2019 om 22:23  |  link  |  bewaar  |  print

HENGELO - Let op: in Gelderland in de Achterhoek, daar mag geraced worden met motoren. Nels Lont is er met zijn team Nelon Racing bij en doet mee in maar liefst vijf wedstrijden.


Nels Lont met coureur Michael Hofman, troef voor Nelon Racing op de snelle Honds 600 Supersport.


Nelon Racing racet dit weekend tijdens de jaarlijks door de Hamove georganiseerde wedstrijden op het enige stratencircuit dat Nederland nog rijk is. Coureur Michael Hofman rijdt op de supersnelle Honda die optimaal geprepareed is. Tijdens wedstrijden in Frankrijk is al gebleken dat Michael met de snelste mee kan. Michael is een fan van het zogenaamde 'road-racing' dat is racen op de normaal voor al het verkeer opengestelde wegen. Dit is dus langs huizen, boerderijen en tussen de bomen en obstakels door.


Michael Hofman zal ook racen op een 125 cc Honda, de voorloper van de huidige Moto 3. Ook deze motor is schitterend in de Nelon Racing kleuren uitgevoerd, een plaatje om te zien. En voor de liefhebbers, deze ruiken zo heerlijk naar de raceolie en maken het mooie tweetakt geluid van weleer.

Vergelijk het met de races op het eiland Man in Engeland. Deze coureurs hebben een groot hart. U bent van harte welkom om langs te komen in de grote Nelon tent die pal naast het circuit staat. De koffie staat klaar.

Kijk voor meer informatie op de website: www.hamove.nl voor verdere informatie.ADVERTENTIEPartner van Nelon Racing. Hippo Casino steunt Nelon Racing in Hengelo met twee banden voor de Honda 600.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Bewakingsdienst - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...