Gratis adverteren en een groot bereik
Uitgegeven op 09-05-2019 om 20:32  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - Plaats gratis uw advertentie in de rubriek 'Kerkplein', let op: ALLEEN VOOR PARTICULIEREN!


KLIK HIER om de rubriek te bezoeken en even te struinen. Zo is Edwin op zoek naar ontbrekende voetbalplaatjes voor zijn album van Albert Heijn.


Heeft u iets te koop, moet u ergens vanaf of bent u opzoek naar iets, bijvoorbeeld voetbalplaatjes? Dit kunt u dus ZELF gratis plaatsen in onze servicerubriek 'Kerkplein'. Volg de stappen, een kind doet de was.

Let op, gevonden en verloren artikelen plaatst u ook zelf op Kerkplein. Wij maken alleen een uitzondering voor huisdieren. Vermiste dieren kunt u via de mail redactie@wieringernieuws.nl aan ons doorgeven. Via Wieringernieuws bereikt u iedereen op Wieringen, en natuurlijk iedereen ver daar buiten. Dagelijks bekijken duizenden mensen Wieringernieuws en in tegenstelling tot de huis aan huis folders en kranten hebben wij altijd voldoende elektronische bezorgers. Heeft uw advertentie het beoogde resultaat, dan kunt u de advertentie ook zelf weer verwijderen uit de rubriek.

Uiteraard heeft Wieringernieuws voor bedrijven scherpe tarieven. Benieuwd? Even een email sturen en u ontvangt een offerte op maat. Op Wieringernieuws kunt u ook rouwadvertenties plaatsen. De rubriek die wij hiervoor hebben ingericht bevat verder geen advertenties. Daar is ook ruimte om een foto en een In Memoriam bericht te plaatsen bij de rouwkaart. De kosten worden veelal vergoed door de verzekering en liggen veel lager dan in de gedrukte kranten.

(advertentie)
Uw warme bakker!
(advertentie)
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Te koop Audi A6 Avant 1.9TDI Exclusive
€ 3.650,-

Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi Linea Sol
€ 4.995,-

Wieringer historie:
Postboot - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...