17 april 2004 de opening van de overdekte rijhal van de wironruiters
Uitgegeven op 15-04-2019 om 13:40  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Wironruiters vieren 15-jarig jubileum rijhal.


(Foto bron Wironruiters)

"Ik weet het nog als de dag van gister wat een prachtig mooi moment, super trots dat we als 'kleine' verening zo iets moois konden neer zetten", aldus de voorzitter Pieter Klein

Na vele jaren van voorbereidingen en één jaar bouwen met veel vrijwilligers stond daar dan de overdekte rijhal. Nadat Pieter Klein samen met burgemeester Baas de rijhal werd ingereden met paard en wagen volgde een opening-spektakel natuurlijk door de leden van de Wironruiters en andere demonstratie groepen. Je kon kijken naar : Kur op muziek, show van Lustiano's, pas de deux, dames zadel 8-tal, barrelrace door de menners. Het werd een onvergetelijke dag dus! Nu 15 jaar later zijn de Wironruiters nog steeds een bloeiende vereniging die zich nog steeds met veel passie inzet. Dit is te zien aan de vele clinics, demo's, lessen jong en oud die nog steeds vol overgave worden gegeven.


In de hal worden er ook tal van andere activiteiten georganiseerd, zo werd er ooit met miniatuurauto's geracet.

In de tijd van 'groene' energie timmert de Wironruiters ook flink aan de weg door middel van zonnepanelen en een warmtepomp zo zijn zij de eerste vereniging die energieneutraal wordt.

Natuurlijk laat de vereniging het niet zomaar voorbijgaan. Er komt nog een mooie dag aan om te vieren dat de rijhal 15 jaar bestaat! Houd Facebook, Instagram en de media in de gaten! Dit wil je niet missen !
(advertentie)
Slagerij Ottens
(advertentie)
Occasions
Te koop Peugeot 107 bouwjaar 2013 3 drs
€ 5.250,-

Te koop VW Up 1.0 BMT take up
€ 11.250,-

Algemeen nieuws: