Graduaties bij Asahi-San
Uitgegeven op 23-06-2018 om 22:15  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Bij judovereniging Asahi-San was er zaterdag gradueren voor de jiu-jitsuka's. 11 kinderen moesten meester Ed en meester Jeroen laten zien wat ze tot nu toe geleerd hebben. Met hun ouders, broertjes en zusjes en opa’s en oma’s op de tribune was dit natuurlijk best spannend. Alle 11 zijn geslaagd voor hun test en mochten een diploma en slip of band in ontvangst nemen.

Bij de diploma-uitreiking kreeg iedereen een persoonlijk woordje van meester Jeroen en meester Ed, hoe goed het ging en waar nog wat te verbeteren viel. Alle jiu-jitsuka's zijn blij en gaan gemotiveerd verder voor hun volgende graduatie.


Op de foto staan Coen, Lianne, Robin, Cornelis, Cassandra, Sabine, Tamara, Oliver, Mitchel, Daan, Janelle, meester Ed Baai en meester Jeroen Blom (van Budowazasport)

Op het einde maakte Jeroen Blom de jongens en meiden nog attent op het 'Martial Arts Weekend 2018' van Budowazasport dat volgend weekend al weer voor de 10e keer wordt gehouden op camping Noordersandt in Julianadorp. Tijdens dit weekend worden verschillende stages verzorgd door (inter)nationale meesters uit verschillende vechtsporten. Zie ook budowazasport.nl.

Wil je ook eens meedoen? Kom dan eens langs. Iedere woensdagmiddag van 5 tot 6 worden de jiu-jitsu lessen gegeven door meester Ed Baai.
Zie ook www.asahi-san.nl voor meer informatie.
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
(advertentie)
Uw warme bakker!
Occasions
Te koop Fiat 500 bouwjaar 2014
€ 8.500,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Familie tijdens aanleg zuiderzeewerken - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...