Race tegen de klok tijdens BankBattle
Uitgegeven op 24-05-2018 om 11:03  |  link  |  bewaar  |  print

Op woensdag 16 mei deden 31 basisscholen uit het marktgebied van Rabobank Kop van Noord-Holland mee aan de BanktBattle. In een race tegen de klok gingen zij via internet de strijd aan voor wat betreft hun parate kennis en computervaardigheden. De groepen 7/8 van de Thorbecke basisschool uit Den Helder, obs De Mient (team 1) uit Nieuwe Niedorp en De Zilvermeeuw (team 1) uit Wieringerwerf zijn de trotse winnaars.

In de prijzen
Met de juiste oplossing in een vlijmscherpe tijd kwamen de basisscholen uit Den Helder Nieuwe Niedorp en Wieringerwerf het beste uit de bus. Zij kregen uit handen van Daniëlle Stoffer en Trudy de Boer van de Rabobank een mooie trofee. Bovendien was er voor elke deelnemer een oorkonde en een bidon.


Een uitgelaten groep van obs De Mient in Nieuwe Niedorp. Links Daniëlle Stoffer en rechts Trudy de Boer van de Rabobank

Snack-succes-pakket
Alle 31 deelnemende klassen kregen van tevoren een gezond snack-succes-pakket van de Rabobank. Gezond en duurzaam geteeld en alles afkomstig uit West-Friesland. Met deze vitamientjes zijn alle klassen als een speer aan de slag gegaan. Want gezonde voeding is belangrijk en ook nog eens ontzettend lekker!

BankBattle lettermatrix
Alle deelnemende klassen startten exact op hetzelfde tijdstip met het uitvoeren van de opdrachten en het beantwoorden van de vragen. Deze hadden betrekking op schoolvakken, muziek, computers, techniek, radio, televisie en internet. Uiteindelijk resulteerde dit in een lettermatrix die de oplossing vormde voor de BankBattle 2018. De uitslagen staan op www.bankbattle.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Bocado mediterrane delicatessen
Occasions
Te koop Fiat 500 bouwjaar 2014
€ 8.500,-

Toyota Prius 1.8 Hybrid business Solar roof
€ 11.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Boerderij nabij De Dentele Westerland - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...