Villa Nieuwland genomineerd als beste B&B
Uitgegeven op 17-05-2018 om 15:25  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - De Beste B&B van Nederland 2018 wordt op woensdag 20 juni bekendgemaakt. Een van de genomineerden, die dit jaar voor deze prestigieuze titel in aanmerking komen, is 'Villa Nieuwland'.

Organisator van de 'Beste B&B van Nederland 2018' is Stichting Bed & Breakfast Nederland.
De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie kent vijf categorieën, aangeduid met Tulpen. De uiteindelijke Beste B&B van Nederland 2018 komt uit de 5 Tulpen categorie. Per Tulpen categorie wordt een winnaar gekozen.De verkiezing 'Beste Bed & Breakfast van Nederland' is een jaarlijkse verkiezing onder B&B’s die zijn aangesloten bij de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. De nominaties worden vastgesteld aan de hand van een objectieve normenlijst en op basis van reviews die gasten geven op bedandbreakfast.nl. Dit geeft een goed beeld van de kwaliteit en gastvrijheid van de B&B's.

Stichting Bed & Breakfast Nederland
Stichting Bed & Breakfast Nederland is initiatiefnemer en beheerder van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Bij dit classificatiesysteem zijn ruim 500 B&B's in Nederland aangesloten. Deelnemende accommodaties worden bezocht door een mystery guest, beoordeeld aan de hand van een normenlijst en ingedeeld in een categorie. De kwaliteit wordt weergegeven met 1 tot 5 Tulpen.

Bron: bedandbreakfastclassificatie.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
Occasions
Toyota Rav 4 2.0 i Executive inklusief afleverkosten
€ 10.245,-

Te koop VW Up bouwjaar 2016
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Kijken naar de vloot - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...