Kerst in Kranenburgh
Uitgegeven op 13-12-2017 om 21:26  |  link  |  bewaar  |  print

BERGEN - Museum Kranenburgh maakt zich op voor de mooiste tijd van het jaar. Tijdens de Kerstvakantie (18 december 2017 - 7 januari 2018) gaan de feestlichtjes aan en zijn er tal van mooie, gezellige en winterse activiteiten voor de hele familie.

Workshops voor jong en oud

Kranenburghs creatief atelier Studio C verzorgt deze dagen workshops in stijl. Op zondag 17 december gaan kids tijdens het Tekenatelier aan de slag met donker en licht. Met silhouetten en schaduwbeelden wordt de feestverlichting nog spannender. Op de dag voor Kerst, 24 december, maak je kunst om op te eten. Ook zijn er spannende familieworkshops op dinsdag 26 december, woensdag 27 december en woensdag 3 januari. Neem je opa, je moeder of tante mee én een smartphone, want je gaat videofilmpjes maken. Meer info en reserveren via www.kranenburgh.nl.


Museum Kranenburgh - foto Peter H. Toxopeus

Het Kerstgeheim van Kranenburgh
Ook Museum Kranenburgh is eigenaar van een goed bewaard kerstgeheim. Ontdek jij het? Doe mee aan deze spannende speurtocht voor het hele gezin! Tijdens de Kersvakantie te krijgen bij de balie.

QR-challenge
Voor wie de speurtocht een maatje te klein is, kan in het museum op jacht naar QR-codes, waar echte uitdagingen achter schuil gaan. Wel een smartphone meenemen!

Met je Kop door de Kunst
Vanaf het kerstweekend kun je selfies maken of anderen portretteren met het hoofd in een beroemd schilderij van Kranenburgh, een groepsportret van Charley Toorop. Leuk om als kerstgroet door te sturen naar je vrienden!

Museum Kranenburgh is gevestigd aan de Hoflaan 26 in Bergen. Open: di t/m zo: 11:00 - 17:00 uur.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Rav 4 2.0 i Executive inklusief afleverkosten
€ 10.245,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Kijken naar de vloot - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...