Gemeente gaat sloot controleren op ziektes
Uitgegeven op 28-06-2017 om 12:26  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Nadat een inwoonster dinsdag vijf dode eenden uit de sloot had gevist en na veel heen en weer met de Dierenambulance, dierenarts en uiteindelijk de gemeente van de dode beestjes af kon komen, neemt de gemeente volgens haar nu stappen.

N. (naam bekend bij de redactie): "Ik heb zojuist 5 dooie eenden uit de sloot gevist bij mij en de dierenambulace zegt gooi maar in de kliko... ik ga A: geen 5 dooie eenden in mijn kliko gooien en B: straks zijn ze doodziek en is er wat mis met dat water en dan worden er nog meer ziek of gaan er nog meer dood.

Ik heb de dierenarts gebeld die zegt dat ik het RIVM moet bellen want er kan mogelijk botulisme in de sloot zitten. Ik bel het RIVM natuurlijk niemand aanwezig. Nu zit ik met 5 heel erg dooie eenden. Er moet wel wat mis zijn met het water want er liggen om de haverklap dode vissen en dan nu ook 5 dode eenden

Nou na een uur rondjes bellen is het dan gelukt, een meneer van de gemeente kwam de eendenlijkjes ophalen en gaat het water na laten kijken op mijn verzoek. Er moet wel wat mis zijn met het water want er liggen om de haverklap dode vissen en dan nu ook 5 dode eenden".


De afloop van het onderzoek zullen wij melden als dit bekend is. Het betreft de sloot aan de Pieter Wilms Weelweg
(advertentie)
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Gasthuisweg Den Oever - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...