Prijswinnaars tekenwedstrijd WR 173 getrakteerd
Uitgegeven op 15-06-2017 om 13:22  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Ter gelegenheid van de 100ste verjaardag vorig jaar van de Wieringer aak WR 173 is er een kleurwedstrijd gehouden onder de leerlingen van de Wieringer scholen. Door de vele inzendingen en hoge kwaliteit was het nog een hele klus om een winnaar te vinden.

Uiteindelijk kwam de jury tot de conclusie dat er 2 winnaars waren, namelijk Celena Pfeijffer uit Den Oever en Thijs Rienstra uit Hippolytushoef.



Afgelopen woensdag kwamen ze hun prijs verzilveren, samen met een vriendin en vriend, met een ouder. Onder stralende weersomstandigheden werd met de aak koers gezet naar een windstil Wad, voor een 3 uur durende vaartrip langs de mooie kust van Wieringen en de zeehonden. Onze eigen Wieringer cineast Martien de Graaf heeft van deze tocht een film gemaakt welke wordt uitgereikt aan de kinderen als een mooie herinnering.


ADVERTENTIE BOCADO



Op zoek naar een cadeau voor iemand die geslaagd is, of voor vaderdag? Bij Bocado staan de planken weer vol! Mocht het er niet tussen staan, dan maken wij terplekke iets naar uw zin!!

(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Dynamic
€ 13.345,-

Te koop VW Up 1.0 BMT take up
€ 11.250,-

Algemeen nieuws: