Avondvierdaagse Wieringen
Uitgegeven op 18-05-2017 om 21:15  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - De 55e editie van de Avondvierdaagse Wieringen gaat op maandag 29 mei van start. De organisatie is in handen van Soroptimistclub Wieringerland. Vier avonden wandelen jong en oud over Wieringen. Individuele wandelaars, in school- en verenigingsverband maar ook bewoners van het zorgcentrum Noorderlicht en groepen die het gewoon gezellig vinden om met elkaar de wandelen, zullen van de partij zijn.

Een prachtige mengeling aan deelnemers die het evenement opnieuw tot een succes zullen gaan maken. Voor de best en origineelst geklede groep zijn, ook dit jaar prijzen beschikbaar gesteld.
Het Goede doel is dit jaar; EHBO Wieringen. Deze organisatie maakt al vele jaren de Avondvierdaagse mede mogelijk. De eerstehulpverleners verzorgen niet alleen de blaren bij wandelaars of andere kleinere letsels maar zijn ook in staat om spoedeisende hulp te verlenen in afwachting van professionele eerstehulpverleners als ambulance personeel.

De afstanden zijn 2½, 5 en 10 kilometer. Er kan zowel individueel als in groepsverband worden meegedaan.De voorinschrijfavond is maandagavond 22 mei van 19:00-19:30 uur in de kantine van v.v. Succes en h.v. Tonegido op het Sportcomplex in Hippolytushoef.
De inschrijfkosten zijn € 6,00. Inschrijven op de eerste avond, 29 mei, kan ook, Dan zijn de inschrijfkosten € 6,50.
Iedere deelnemer ontvangt na afloop een medaille met daarop het jaartal 2017.
De Avondvierdaagse start dagelijks vanaf het Sportcomplex aan de Belterlaan, Hippolytushoef. Op donderdag 1 juni worden de wandelaars muzikaal ingehaald.

De starttijden en routes staan op de pagina Op stap.

Soroptimistclub Wieringerland is een serviceclub in de gemeente Hollands Kroon. Soroptimisten staan voor de positieverbetering van vrouwen en meisjes overal ter wereld, zodat zij in staat zijn om op autonome en authentieke wijze een bijdrage te leveren aan de samenleving. De Sorren brengen geld bijeen door fundraising, voor regionale, nationale en mondiale projecten. De projecten passen binnen een centraal thema en worden eenmalig of voor meerdere jaren ondersteund.
Voor meer informatie: www.soroptimistclub-wieringerland.nl.
Het laatste nieuws is te volgen op de facebookpagina Avondvierdaagse Wieringen.
(advertentie)
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
Poll:
Wie moet de nieuwe burgemeester kiezen?
De provincie (CvdK) samen met het gemeentebestuur (de raad)
De gemeenteraad
De gemeenteraad in combinatie met een referendum onder de bevolking
De inwoners naar de stembus
  
Occasions
Toyota Rav 4 2.0 i Executive inklusief afleverkosten
€ 10.245,-

Te koop BMW Z3 Roadstar 1.8
€ 4.499,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Etappe winnaar op Wieringen - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...