Dirk Lont overleden, een bekende Wieringer is niet meer
Uitgegeven op 19-04-2017 om 22:09  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - In Memoriam, Dirk Lont. Dirk van de Dirkenclub van het eerste uur. Ober in Hotel De Haan, barkeeper bij Tante Pietje en de Postboot, doelman en scheidsrechter. Wieringers zien Dirk in gedachten nog met zijn gele vrachtautootje voorbij rijden met de graafmachine er achterop.

Hij verzorgde met zijn collega's de aansluitingen aan huis voor de kabeltelevisie van destijds Quicknet, zo ook bij Alie Kroon op Zandburen: "Mevrouw.... waar moet ik hem bij u naar binnen prikken?" Zo ging dat, van Dirk kon je het hebben, een markante persoonlijkheid, altijd vrolijk en behulpzaam, is niet meer.Uit de oude doos, het archief van Wieringernieuws: Succes-Wiron, 18 maart 2012. Voorzitter Henk van Eerden had speciaal voor de wedstrijd van het jaar (Rooie) Dirk Lont opgehaald. Dirk genoot zichtbaar van de wedstrijd en de aandacht van de aanwezige bezoekers.

Met de eindstand 1-1 kon vriend en vijand vrede hebben, Succes wellicht iets meer dan Wiron. Dirk had in ieder geval genoten en dat vond iedereen een pracht. (fotografie Henk-Jan Wittink)


KLIK hier voor het bericht in de rubriek 'In Memoriam'.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
De nieuwe ophaalstrategie van HVC en Hollands Kroon
Goed plan, er moet meer gescheiden worden.
Laten zoals het was.
Geen mening, ik vind allebei de opties prima.
  
Occasions
Toyota Prius Wagon 1.8 Hybrid inclusief afleverkosten
€ ,-

Hyundai Atos 1.1 Dynamic automaat 26.000 km
€ 4.245,-

Wieringer historie:
Westerland/De Haukes - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...