Mooi
Uitgegeven op 16-02-2017 om 00:26  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Mooie foto van Peter Stoop.


Hij staat hier prachtig, moet weg van de wethouder uit de polder, 800 Wieringers stemden op de poll; laat lekker staan waar ie nu staat. Nee, hij komt nu op een plek waar hij niet meer te zien is als de haven vol ligt met de geweldig grote garnalenvloot, zaterdag en zondag zie je hem dus niet meer, door de week weinig volk op de haven. Maar ja, het bewind weet wat goed voor ons is... Zo is het met meer. Winkels en Horeca langs de Havenweg, in vier jaar tijd geen meter verkocht alleen aan de DEKA voor weinig (de slager moet vier keer hun prijs betalen, lijkt wel of ze er geen concurrenten naast willen hebben.

Geachte wethouder, zorg er nu eerst maar eens voor dat Den Oever Den Oever weer wordt zoals het vroeger was. Bij Max, Hotel Zomerdijk, Hotel Wiron, Hotel De Haan, Kees Patat, The Flying en een leuke winkelstraat, schoenen halen bij Cor de Boer, pillen bij Jaap Hager, vul maar in, trouwringen bij Wil Grootemaat, bloemen, VIVO, SPAR, speelgoed pannen en bestek bij Dirk Doorn. Jammer, maar dat was toen Wieringen nog Wieringen was. En pluspunt, de toren komt op een betonnen plaat te staan waaronder geen fundering is geplaatst. Noordwest 9 met springtij, wind en water... over twee jaar hebben wij onze eigen Toren van Pisa. Dat wordt dan ook wel weer een toeristentrekker op de Oostkade waar nooit iemand loopt.

(Naschrift redactie: Geen kwaad woord over Tante Pietje, de visrestaurants en De Houtzolder, geweldige bedrijven aan en op de haven, zij doen hun uiterste best om er het beste van te maken).


O ja, laten staan kost niets, verlengen Oostkade en verplaatsen torentje kost tien jaar zwembad openhouden. Volgend jaar mag u stemmen,

Met een vriendelike groet,

Wieringernieuws,

(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Wie moet de nieuwe burgemeester kiezen?
De provincie (CvdK) samen met het gemeentebestuur (de raad)
De gemeenteraad
De gemeenteraad in combinatie met een referendum onder de bevolking
De inwoners naar de stembus
  
Occasions
Nissan Note 1.2 Dig-S Connect Edition inklusief afleverkosten
€ 10.145,-

Te koop Volkswagen up! 1.0 MBT move up
€ 9.750,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Jan van Marretje, Piet(erke) Bakker - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...