Zigeunermuziek in De Kasteleen, voor jong en oud, kom langs in de Nieuwstraat
Uitgegeven op 09-02-2017 om 23:38  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Trio Trabant. Muziek uit Hongarije, Transsylvanië, Roemenië en zigeunermuziek komen in één optreden samen. Hartstochtelijke melodieën, strakke ritmes en overdonderende tempi volgen elkaar in snel tempo op. Zondagmiddag 12 februari, 17:00 uur.



Trio Trabant speelt vanaf 17:00 uur in café De Kasteleen, Nieuwstraat 26 in Hippolytushoef. De entree is gratis. Dit is met uitstek een gelegenheid voor de mensen die van deze muziek houden en daarom is jong en oud uitgenodigd om dit te beleven.

Binnenkort voor de (oudere) jongeren, een Creedence Clearwater Revival avond met alle hits van deze legendarische band uit Amerika. Later meer hierover op Wieringernieuws.

Café De Kasteleen, in het weekend het ontmoetingspunt voor de Wieringer jeugd. Maar u kunt hier ook uitstekende besloten verzorgde feesten vieren. Het café is dan geheel voor u gereserveerd. Hapjes, drankjes, koude en warme bufetten, Leen, Thea en crew draaien er hun handen niet voor om. Café De Kasteleen, al tien jaar een zaak met smaak!
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota C-HR 1.8 Hybrid Executive
€ 25.445,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Dynamic
€ 13.345,-

Algemeen nieuws: