Steenwerpen weer een succes
Uitgegeven op 16-05-2016 om 10:26  |  link  |  bewaar  |  print

'T VELD - Het "Steenwerpen Open" tijdens de Pinksterfeesten in ‘t Veld is ook nu weer succesvol verlopen.

In samenwerking met café de Vriendschap en café de Uitdaging wordt het "Steenwerpen Open" voor het 3e jaar georganiseerd.Circa 200 deelnemers waren voor dit evenement op komen dagen om onder grote belangstelling hun geluk te beproeven.

Er werd ook dit jaar op 8 banen gestreden, voor beide cafés 4 banen.Wanneer het weer spelbreker zou zijn zou werden de 7 meter banen met paal en dobbelsteen binnen in de 2 cafés geplaatst zodat het ten allertijden door zou kunnen gaan.Maar de weergoden waren de organisatie goed gezind en het spektakel kon onder een lekker zonnetje buiten worden afgewerkt, buiten bij café de Uitdaging zorgde de Band The Cats Aglow voor knotsgezellige Live Muziek wat zeker een schot in de roos bleek te zijn .

Met een rotsachtige finale werd dit jaar de finale van het Steenwerpen afgesloten, wat het er voor de finalisten er bepaald niet eenvoudiger op maakte.

Het werd zodoende een onvoorspelbare en bijzondere spectaculaire finale met terechte winnaars.

Winnaar werd het 5 man tellende team van Bil van der Stoop de Vliegende Keitjes, zij gingen uiteindelijk met de hoogste eer en de eerste prijs strijken.

Tweede werd het team van Timmerbedrijf Emiel Blom.

En derde het team KORK United.

(Theo Moras)

(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Fiat 500 C 0.9 TwinAir 500S Cabrio Private Lease mogelijk
€ 10.450,-

Toyota Rav 4 Linea Sol lederen bekleding
€ 6.245,-

Wieringer historie:
Slagerij Dirk Rotgans Westerland - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...