Motor van WR 162 gestolen, tips gevraagd. Bert Mulder start actie voor nieuwe motor
Uitgegeven op 15-03-2016 om 18:00  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Dat was schrikken maar vooral balen voor hobbyvisser Richard Wigbout.

UPDATE: Richard heeft inmiddels een nieuwe motor bij Van der Schuur gekregen, er is nog wel geld nodig. Streefbedrag is nog niet gehaald, kom op, stort een paar Euro's!




Richard: Nou vaar en vis ik al 10 jaar met een bootje, sinds een paar maanden een nieuwe boot in de vaart, welke ik zelf gebouwd heb en wat me veel moeite heeft gekost, met een vrij nieuwe motor (ook al mee gevist op mijn oude 162). Ligt nu ruim een maand in de jachthaven, omdat je denkt: "Daar ligt ie mooi veilig! Zodat je de motor kan laten hangen en er niet meer mee hoeft te slepen & als je wilt varen dat je zo weg kunt" Nou mooi niet dus....Kom ik vanmiddag bij mijn bootje, is de buitenboordmotor weg. Ik denk nog, die heeft mijn vader dan wel opgehaald en in de schuur gehangen. Kom ik thuis, blijkt dat die hem niet heeft opgehaald. Er zat een hangslot aan. Welke g**verd*^*me klo**z*kken hebben die gestolen!!??? Het was een 8 pk viertakt van bouwjaar 2007. Een grijs model. Langstaart. Bovenop de kap zit een stikker van Wieringen on tour (WR-wapen). Wie misschien iets heeft gezien, of op marktplaats tegen komt kan contact op nemen met 0650579492 of 0227-511416

Wieringer Vishandel Bert Mulder start hulpactie. Jan van der Schuur biedt helpende hand.

Direct na dit trieste bericht is Bert Mulder een actie gestart om geld in te zamelen voor een nieuwe motor. Jan van der Schuur Watersport biedt de helpende hand door een nieuwe motor met korting aan te bieden. Hoe kunt u helpen? Stort een bedrag op bankrekening NL58ABNA0577940163 t.n.v. B. Mulder. Inmiddels zijn er al een aantal donaties binnengekomen. Als het bedrag bereikt is melden wij dit op Wieringernieuws. Mocht er meer binnenkomen dan gaat dat naar een nader te bepalen goed doel.
(advertentie)
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
Occasions
Toyota Aygo X Envry 1.0 automaat full options
€ 23.945,-

Toyota C-HR 1.8 Hybrid Executive
€ 25.445,-

Algemeen nieuws: