Foto van het weekend
Uitgegeven op 05-01-2016 om 03:32  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - Begin de dag met een dansje....Over smaak valt te twisten, deze (filmpje hieronder, Robin Nolan) speelde vroeger regelmatig bij Max in Den Oever in de boerderij die er nu troosteloos bij staat... Als de plannenmakers van de gemeente iets willen met Den Oever moeten ze kijken naar het verleden en niet die idiote plannen, het bizarde Transferium enzo... ik (Henk-Jan Wittink, de afslag wordt duurder, stop dat geld daarin! Daar leven 600 man van!) heb sterk het idee dat de wethouder gevoedt wordt door ambtenaren en dure ingehuurde bedrijven! Als die beste man nu eens met ervaringsdeskundigen om de tafel gaat zitten? Mensen die daar gewerkt hebben en weten hoe de vlag erbij hing? Den Oever is nu zo dood als de zeepieren waar het ooit van leefde, alleen bij de bakker en de slager loopt er nog wat volk rond. Jammer... anderhalf miljoen in een parkeerplaats steken langs de Havenweg en drie ton voor een uitkijkpunt op de lange dam, o ja we gaan fietsen verhuren, de Wieringers: 'Ze binne niet wies', en het VIC en de VVV staan straks 'op strt....' (stem op de poll!).


Kijk op Wieringernieuws, 20 maart Max dag bij Kenneth en Valentine, u komt toch ook? Let op, aanmelden is verplicht, er is plek voor 60 man!


Dit zou overigens Max zijn keuze geweest zijn, trombones ('Kwielpiepe...')


Zittend achter de bar op de stoel met de Raven, vroeg ik ooit een verzoekje aan... Max zei, cultuurbarbaar, je vraagt geen verzoekjes aan! Ok, maar dit is wel Henri Mancini, Pink Panther Theme, de mooiste films ooit gemaakt!

Dus..........

(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
(advertentie)
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Te koop Heinkel Motor, zeer mooi
€ 2.750,-

Te koop Nissan Juke 1.6 Acenta
€ 9.450,-

Wieringer historie:
NUBO - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...