Tonegido-Kleine Sluis toont knap herstel
Uitgegeven op 27-01-2016 om 02:36  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Tonegido/Kleine Sluis heeft de nare smaak die het overhield aan de slechte wedstrijd van vorige week tegen Berdos weggespoeld met een goede overwinning op de heren van Volendam. Het was afwachten hoe het team de nederlaag van vorige week oppikte.

In het begin leek het er op dat het lek nog niet boven was, Volendam pakte de eerste 10 minuten een voorsprong van maximaal drie punten. De scherpte bij de afwerking ontbrak bij de mannen van Tonegido. Pas na 20 minuten benaderden zij hun normale niveau. Er werd opportunistischer gespeeld en dat resulteerde in een 12 Ė 12 ruststand.
Na de rust liet de ploeg uit Hippolytushoef zien dat het vertrouwen weer terug was. Na een reeks goede aanvallen waarbij er nu wel goed afgewerkt werd, was het gat geslagen. Bij een 24 Ė 18 stand zat de wedstrijd in de knip. Het begon te lopen en dan zie je dat er weervertrouwen in de ploeg komt. Afstandsschoten, combinaties en snelle breaks waren het gevolg en dan is er geen houden meer aan. Er kon daardoor meer gewisseld worden zodat sommige spelers wat meer rust konden krijgen dan normaal. Desondanks liep de Wierings/Polderse combinatie uit, op weg naar een 30 Ė 20 overwinning. Dit geeft vertrouwen naar de wedstrijd van volgende week zaterdag tegen VZV. De beladen derby staat voor zaterdagavond om 20.45 op het programma in ít Veld. De concurrentie begint hier en daar scheuren te vertonen. Zelf blijven winnen en hopen op broedermoord aldus de coach van Tonegido/Kleine Sluis, (Houten en Berdos spelen nog tegen elkaar). De competitie is nog niet gelopen er komen nog een paar verrassingen!!!!
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Te koop Heinkel Motor, zeer mooi
€ 2.750,-

Te koop Nissan Juke 1.6 Acenta
€ 9.450,-

Wieringer historie:
Koffertje van