Chris en Adrie Lont zwaaien na 24 jaar af
Uitgegeven op 20-01-2016 om 00:51  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Chris en Adrie Lont nemen na jaren afscheid van het bestuur van jeu de boulesvereniging 'Boel Skik `92 n Den Oever.


Oprichter en sinds 1992 in het bestuur, na 24 jaar is het welletjes!

Maandagavond hebben tijdens de ledenvergadering Chris en Adrie Lont afscheid genomen van het bestuur. Beiden werden tot erelid benoemd. Zij ontvingen uit handen van de zojuist gekozen voorzitter Paul Neefjes naast de gebruikelijke bloemen en cadeaubon ook een oorkonde voor hun jarenlange verdiensten voor de club.


Paul Neefjes deelde de versierselen en cadeau's uit.

Chris heeft de club in 1992 opgericht, hij was jarenlang wedstrijdleider en vanaf 2011 ook voorzitter. Zijn vrouw Adrie, vanaf het begin secretaresse en de laatste twee jaar ook als penningmeester. Chris en Adrie blijven lid van de vereniging en kunnen nu ontspannen gaan boulen. Gelukkig kunnen de boulers voor hand- en spandiensten nog steeds een beroep op hen doen, ze hebben immers een schat aan ervaring. Boel Skik hoopt dat de nieuwe bestuurders als waardige opvolgers zijn en dat zij meer inwoners van Wieringen enthousiast kunnen maken voor het boulen. Op maandag-woensdag en zaterdagmiddag bent u vanaf 13.30 uur welkom om het ook eens te proberen, er zijn altijd boules beschikbaar.

(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
(advertentie)
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Te koop Nissan Juke 1.6 Acenta
€ 9.450,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Wieringer historie:
Hoekje Hippo - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...