Flinke belangstelling
Uitgegeven op 13-06-2015 om 10:15  |  link  |  bewaar  |  print

SCHAGEN - (door Theo Moras) Er is duidelijk behoefte aan de avonden in het Alzenheimer Caf Schagen.

Bij de voorstelling van Hans Holtslag van het stuk trillende Tranen afgelopen woensdag was de belangstelling bijzonder goed te noemen.Hans heeft in zijn voorstelling laten zien, wat de mogelijkheden zijn wanneer je een diagnose hebt gehad waardoor je leven drastisch wordt benvloed.

Met humor maar ook met een traan heeft hij dit naar voren gebracht en op een bijzondere manier aan de aandachtig luisterende aanwezigen naar voren gebracht.

In deze indrukwekkende voorstelling vertelde Hans hoe hij in 2007 de diagnose ziekte van Parkinson kreeg en hoe hij er tot op de dag vandaag mee omgaat.

Na afloop werd er volop van gedachten gewisseld en werden er tal van vragen gesteld, toch weldegelijk een teken dat het Alzheimer Caf Schagen in zn behoefte voorziet.

De belangstelling wordt allengs groter een stimulans voor de organisatie om voor deze steeds groter wordende doelgroep interessante keuzes te maken voor de thema's van deze vrij toegankelijke avonden in Woonzorgcentrum de Bron Kogerlaan 36a 1741 DA in Schagen.Theo Moras.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
De vloot in de Haukes haven - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...