Jaarlijkse sportquiz bij Succes en Tonegido
Uitgegeven op 14-02-2015 om 11:50  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - De jaarlijkse sportquiz bij Succes en Tonegido was wederom een groot succes.

Ieder jaar wordt deze quiz georganiseerd door Buurtvereniging Noordervenne.


De winnaars van dit jaar waren de Succes-selectiespelers Bas Stupers, Jordi Henrotte, Thom Hoekstra en Jeroen Metselaar.

Ieder jaar mogen er zestien teams meedoen. Dit zijn voornamelijk leden en supporters van Succes en Tonegido. Noordervenne maakt er telkens een boeiende en absoluut spannende en best wel pittige quiz van. De deelnemers verdienden punten door vragen te beantwoorden en opdrachten op te lossen. Zo moesten er 15 volksliederen worden onderscheiden, dit viel niet mee. Klaas Jan Klein wist er echter 13 juist te raden. Tegen het einde van de avond kwam de moeilijkste opdracht voorbij. A la 2 voor 12 moest er uiteindelijk een woord van 12 letters gevormd worden. Hier kwamen bijna alle deelnemers niet uit. Al met al een bijzonder geslaagde avond. De kans bestaat dat na dit succes de historische Wieringer Sportkwis (ooit bedacht door Club 1626) ook weer nieuw leven wordt ingeblazen. Met dit verschil, daar mogen alleen verenigingen aan meedoen en gaan de gewonnen prijzen naar de clubkas.


Opperste concentratie bij de deelnemers.


Op deze foto ziet u 'quizmeister' Jack Kostwinder en hier onder Frank Luik die een joker showt.(Met dank aan Edwin Wittink )


Meer foto's op: Facebook Noordervenne.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Te koop Peugeot 107 bouwjaar 2013 3 drs
€ 5.250,-

Toyota Yaris 1.5 benzine Aspiration
€ 14.745,-

Algemeen nieuws: