Ron Looijesteijn stapt over naar de Superbikes
Uitgegeven op 21-12-2014 om 11:12  |  link  |  bewaar  |  print

BREEZAND - Motorcoureur Ron Looijesteijn is overgestapt naar de Dutch Superbike klasse van het Open Nederlands Kampioenschap. Wieringernieuws verzorgt sinds vorig jaar de fotografie en de persberichten voor de snelste man uit Hollands Kroon en was er zaterdag bij toen in Anna Paulowna de motor gepresenteerd werd.


Ron Looijesteijn: "Het was even stil, maar eindelijk hebben we weer wat nieuws te melden. Zoals we al eerder mailden gaan we in 2015 de overstap maken naar de Superbike, en gisteren hebben we het "nieuwe" wapen daarvoor opgehaald. Het gaat om een Honda CBR1000RR uit 2012".


Bij Technomotion ging de (ex-Winteb) Honda op de testbank. Monteur Bert Zuur was daar vanzelfsprekend bij aanwezig. Het team kijkt nu al uit naar het nieuwe seizoen.


Volgend jaar staan er een paar Honda's aan de start. Het is te hopen dat met hulp uit de landelijke Honda-hoek de motor terug te vinden is op de voorste startrij. Vorig jaar beleefde Ron zijn beste seizoenprestatie tot nu toe. Hij eindigde op een knappe vijfde plaats in het ONK Supersport klassement. Nu stapt hij dus over naar de ere-divisie van de Nederlandse wegracesport. Ook volgend jaar wordt het team gefaciliteerd door de mannen van Nelon Racing. Als u Ron wilt steunen kunt u lid worden van de 'Club van vijftig', neem daarvoor contact op met info@fotohenkjan.nl. Bedrijven die willen sponsoren kunnen ook contact opnemen met Henk-Jan Wittink.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Te koop Toyota Avensis Wagon 2.0D Business
€ 7.895,-

Wieringer historie:
Wieringerrandmeer - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...