Mike van Hest maakt van zijn passie een bedrijf
Uitgegeven op 21-12-2014 om 10:46  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Mike van Hest heeft van zijn grote hobby en passie zijn werk gemaakt. Mike is dol op blinkende automobielen. Op het Molenveld heeft hij nu een werkplaats waar hij voor zowel bedrijven als particulieren auto's als nieuw laat blinken!Mike is altijd al een liefhebber geweest van (vooral Duitse) auto's. Na al enige ervaring in het 'poetsvak' te hebben opgedaan is hij onlangs gestart met zijn eigen bedrijf Novicura in een ruime werkplaats op het industrieterrein Molenveld in Hippolytushoef.


Speciale winteractie Novicura!

Hij laat de automobielen een ware metamorfose ondergaan. Dat wilde redacteur Henk-Jan wel eens zien, dus de gele 107 werd op een zondagmorgen onder handen genomen door Mike. Mike schrok zich eerst een hoedje, Henk-Jan is nu bepaald geen fanatieke autowasser, er zaten van drie zomers vliegen op de lak geplakt, kortom, de auto zag er (ook van binnen; een grijze bak) niet uit. Toen Henk-Jan de auto 's avonds weer kon ophalen keek hij zijn ogen uit. De auto was als nieuw.

Nu is het ook nog eens zo dat als je je auto wilt verkopen en deze eerst laat wassen en poetsen deze meer opbrengt dan de kosten die je kwijt bent aan de schoonmaakbeurt!

De auto's worden eerst gewassen, daarna valt Mike de carrosserie aan met moderne hulpmiddelen en industriŽle schoonmaakmiddelen. Het interieur wordt gezogen en gereinigd, lampen vetvrij gemaakt, kortom, de auto ziet er na afloop uit alsof hij in de fabriek van de lopende band is gerold.

Mike doet meer dan auto's 'cleaneren' (de term die ook wel gebruikt wordt). Hij is ook gespecialiseerd in industriŽle reiniging/polijsten van chroom, nikkel en koperen machine onderdelen. Zo heeft Mike een afspraak met een plastic fabriek waar hij op gezette tijden op locatie grote onderdelen polijst, zo is hij niet geheel afhankelijk van de auto's.


voor...

...en na! Mike heeft het vuil verwijderd van dit machine onderdeel. Deze is weer als nieuw. De aanslag is ontstaan door gesmolten plastic, een bereklus om de zooi te verwijderen! eerder stuurde het bewuste bedrijf de onderdelen op naar Duitsland, nu doet Mike dit in Wieringerwerf bij het bedrijf. Dit is een enorme kostenbesparing en Mike vaart er wel bij!

Garages in de omgeving laten bij Novicura auto's poetsen voordat zij in de showroom worden geplaatst. Particulieren kunnen op afspraak terecht bij Mike. Er staat altijd een lekker vers kopje koffie voor u klaar. Voor meer informatie, het maken van een afspraak en een superschone prijsafspraakp kunt u contact opnemen met Mike: 06 3653 3734


(De spiegel voor de behandeling. Onder dit artikel zie je meer foto's)

Zo bracht Henk-Jan zijn auto:


En zo kreeg hij deze terug!
Een wereld van verschil! Mike van Hest heeft ook gekozen voor Wieringernieuws.nl , speciaal voor starters hebben wij aangepaste tarieven. Informatie via redactie@wieringernieuws.nl
. Met ruim anderhalf miljoen bezoekers in 2014 is Wieringernieuws koploper in de kop!
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Te koop Toyota Avensis Wagon 2.0D Business
€ 7.895,-

Wieringer historie:
Bouw sluizen Den Oever 1930 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...