Heel Hollands Kroon Bakt een succes
Uitgegeven op 14-12-2014 om 21:20  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGERWAARD - Tijdens de Kerstmarkt in Wieringerwaard werd zaterdag het evenement Heel Hollands Kroon Bakt in Wieringerwaard gehouden. Met het grote aantal inzendingen van 40 baksels is het evenement een groot succes geworden.

De opbrengst van de verkoop van de taarten heeft uiteindelijk een totaalbedrag van € 537,10 opgebracht voor de Make over Mansion uit Anna Paulowna.
Uit de vele baksels zijn 3 winnaars naar voren gekomen: Ellen Schilder, Edwin Zoetelief, Karin Meinema en Manon Boezerooy en Sophie de Waal bij de jeugd.
De prijzen hiervoor zijn beschikbaar gesteld door: Fa. Loof uit Wieringerwaard, Janny’s Borduurstudio uit Oudesluis, Hema uit Anna Paulowna en Blokker uit Anna Paulowna.
De prijs voor het baksel met de hoogste opbrengst is gegaan naar Marian Schilder-Ruiter. Delica-tessa uit Schagen heeft hiervoor een cadeaubon beschikbaar gesteld.

De organisatie bedankt iedereen die mee heeft gedaan. Dankzij de grote deelname is de opbrengst boven verwachting en is het evenement een enorm succes geworden.


Een collage van de vele baksels
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Te koop Heinkel Motor, zeer mooi
€ 2.750,-

Mitsubishi Outlander 2.0 invite plus
€ 4.495,-

Wieringer historie:
Biljartclub De Pollepel - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...