Succes 6 pakte uit
Uitgegeven op 24-08-2014 om 02:40  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Succes 6 organiseerde zaterdag 23 augustus de zogenaamde "Succes 6 Experience". Deze 'experience' werd op de veiling gekocht door de familie Van Duin.


Zaterdagnacht ging Succes 6 nog even op de foto, althans, zij die er nog waren en daarvan dan weer degene die nog in staat waren om te lopen. (tekst en foto henk-Jan Wittink)

De dag begon in De Kasteleen. Hier werd verzameld en op de bus van Peer&Co gewacht. Speler en teamchef Peter Posthumes had een fraaie touringcar geregeld via zijn bedrijf FIC Financial (tevens de hoofdsponsor Succes 6). Goed geluimd vertrok het gezelschap van zo'n veertig mannen en vrouwen richting Bolsward. Hier werd 's middags een oefenwedstrijd gespeeld tegen de plaatselijke FC. Succes kwam met een 1-1 eindstand aan de bar. Maarten Kikkert was met een fraaie goal de matchwinnaar. In de bus las Bart Lankester voor uit eigen '110 woorden' werk. Het kantinepersoneel kreeg het drukker dan dat men dat daar doorgaans gewend is. Er dreigde een tekort aan bierglazen! Later werd er nog achter de bar bijgesprongen door de Wieringers. 's Avonds was er de feestavond in Hippo in De Kasteleen. Helaas had de muzikant afbericht gedaan en kon vanwege de enorme drukte het koppeltjeduiken over het biljart niet doorgaan. Wel was er ruimte voor de verplichte nazit met Mark Lont. Ook werden de eerste spelers van het 6e geportretteerd door fotograaf Henk-Jan Wittink. Er wordt onderzocht of er a la Panini voetbalplaatjes van gemaakt kunnen worden. Het feest duurde tot in de late uurtjes waarbij aangetekend kan worden dat de verplichte nazit het wel heel erg lang volhield.

(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Corolla Cross 2.0 High Power Hybrid Team D full options
€ 45.250,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Style Bi-Tone
€ 21.495,-

Algemeen nieuws: