Wieringerland jeugdvoetbal richt team op voor E pupillen
Uitgegeven op 16-07-2014 om 08:52  |  link  |  bewaar  |  print

WESTERLAND - E-pupillen van de voetbalverenigingen op Wieringen en in de Wieringermeer kunnen zich aanmelden voor het jeugdteam van Wieringerland dat op zaterdag 11 Oktober in Nederhorst den Berg mee doet aan het districtskampioenschap van KNVB district West I van het landelijke Voetbal Talenten Toernooi.



Het Wieringerland team werd sinds 2004 jaren lang opgericht voor D pupillen. Na een pauze stelt initiatiefnemer Roon Staal nu een E pupillen team samen dat de Holland-Krooners gaat vertegenwoordigen op het Voetbal Talenten Toernooi, een toernooi dat zich richt op de kernwaarden Gezonde Voetbalkantine, Teamgeest en Sportiviteit en in alle KNVB districten wordt gehouden met een aansluitend NK.

Alle pupillen die voor Succes, Wiron, Flevo, Wieringermeer, DWOW of Kreileroord uitkomen zijn welkom om zich aan te melden en gaan sowieso mee naar het toernooi dat op zaterdag 11 Oktober wordt gehouden in Nederhorst den Berg. Bij meer aanmeldingen dan het team nodig heeft worden selectie-trainingen gehouden om te bepalen welke pupillen het 'Blauw-Geel' van Wieringen en Wieringermeer gaan verdedigen. Voor alle pupillen en ouders/familie/supporters die zich aanmelden zal een bus worden geregeld om aanwezig te zijn bij het districtskampioenschap.

Aanmelden kan via info@stichtingvtt.nl of 06-16871584.
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
(advertentie)
Occasions
Te koop VW Up 1.0 BMT take up
€ 11.250,-

Toyota Corolla Cross 2.0 High Power Hybrid Team D full options
€ 45.250,-

Algemeen nieuws: