Grasmaaierrace in Hippolytushoef zondag 18 mei
Uitgegeven op 17-05-2014 om 13:57  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - De Grasmaaierrace is op zondag 18 mei. De locatie is het land achter de Kremersweg, aanvang training 11:00 uur. Einde 17:00 uur.


Verleden jaar was het al een groot succes. Dit jaar staan er een aantal nieuwe grasmaaiers aan de start. Roy van Baaren heeft samen met Hilco Bodde en nog een aantal helpende handen een stuk of zes nieuwe maaiers gebouwd. Komt dat zien op zondagmiddag 18 mei!

De entree bedraagt slechts drie Euro, kinderen vrij entree. Groot springkussen van Blokker Events aanwezig. Dit jaar zijn er ook patat en snacks verkrijgbaar. Uiteraard staat het mobiele café van De Kasteleen op het terrein.Sleutelen in de werkplaats van Motoport.


Team Keppel/Wittink heeft Motoport ingeschakeld om de Honda te checken. Er wordt niets aan het toeval overgelaten. De mensen kijken wel even op als zij in de grote motorzaak een grasmaaier zien staan!

Helaas stond de maaier daar niet zomaar. Er moest uiteindelijk drie dagen voor de race een ander blok geregeld worden. Op donderdag een complete 400CB gekocht, opgehaald en sleutelen maar. Hopen dat de boel zondag op de rit staat! Na zondag maar eens bij Ten Kate Racing Products informeren voor een oud Van der Mark blok.....


CAFE DE KASTELEEN
ZATERDAG 17 MEI DJ SOUNDLIGHT

AANVANG 22:00 UUR
GEEN TOEGANG ONDER 18 JAARZONDAG 18 MEI VANAF 17:00 UUR PRIJSUITREIKING GRASMAAIERRACE

(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
(advertentie)
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Fiat 500 C 0.9 TwinAir 500S Cabrio Private Lease mogelijk
€ 9.880,-

Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi Linea Sol
€ 4.995,-

Wieringer historie:
Anthony's Dream (hoort bij foto 569) - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...