Zinderende finale Noord-Holland-cup voor menners bij Bucephalus
Uitgegeven op 05-03-2014 om 17:29  |  link  |  bewaar  |  print

BARSINGERHORN - Op zondag 23 maart 2014 wordt bij Paardensportvereniging Bucephalus in Barsingerhorn alweer de laatste wedstrijd verreden van de NH-cup, de competitie van minimarathons voor menners in Noord-Holland.



In deze finale komen van Noord-Holland alle toppers aan de start en strijden om de eer als kampioen van de NH-cup en de daarmee gaande geldprijzen, die beschikbaar zijn gesteld door sponsors. Hoofdsponsor is Imanse Paardentrailers&Menwagens, Aanhangwagens&Caravans.
Als publiek kunt u genieten van een aantrekkelijk indoorparcours met mooi aangeklede hindernissen waarin zo'n 40 combinaties in rap tempo doorheen gaan in de klasses enkel-, twee- en vierspan en tandem bij zowel pony's als paarden. Omdat dit de laatste van zes wedstrijden is van de competitie wordt de dag afgesloten met een zinderende finale. De eerste combinatie start rond 9 uur 's ochtends en de dag eindigt rond 6 uur 's avonds. De startlijst kunt u vinden op de website www.bucephalus.nl of op www.indoormarathon.nl. De toegang is gratis en u kunt in de gezellige kantine van de wedstrijd genieten.

Graag tot ziens bij paardensportvereniging Bucephalus, Heerenweg 250/a te Barsingerhorn.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Style Bi-Tone
€ 21.495,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Dynamic
€ 13.345,-

Algemeen nieuws: