Tonegido-Kleine Sluis scoort er lustig op los
Uitgegeven op 17-02-2014 om 08:52  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - De heren vanTonegido/Klein Sluis hebben er lustig op los gescoord tegen CSV/Meervogels 2. Ruststand 21-8 - Eindstand 40-16.

CVS/Meervogels was zonder wissels naar Hippolytushoef.
Tonegido/Kleine Sluis had tegenover zichzelf wat goed te maken.
Met name de tegenvallende tweede helft tegen VLC zat de heren nog behoorlijk dwars.
De vorige wedstrijd tegen CSV/Meervogels was in een gelijkspel geëindigd.
Ook hier had Tonegido/Kleine Sluis kansen genoeg gehad om de wedstrijd in een vroeg stadium winnend af te sluiten, maar verzuimde dit te doen en mocht tenslotte blij zijn, dat de punten gedeeld konden worden.

Tonegido/Kleine Sluis kwam in deze wedstrijd op achterstand 0-1. Na twee minuten was de stand gelijk 2-2, drie minuten later 6-2 in voordeel van Tonegido/Kleine Sluis en de wedstrijd was gespeeld. Kort gezegd was dit de wedstrijd.

Dubbel gemotiveerd was Tonegido/Kleine Sluis aan de wedstrijd begonnen. Snel was duidelijk dat van een echte wedstrijd geen sprake kon zijn. Het krachtverschil was te groot en dit vertaalde in een grote overwinning: 40-16.
Door deze ruime overwinning raakte Tonegido/Kleine Sluis haar negatieve doelsaldo voor het eerst kwijt in de deze competitie.

De ploeg is nu twee weken vrij. Op 3 maart wordt de competitie hervat tegen SDS/BHC

Doelpunten: Sietse Bakker 8; Nathan Krom 7; Stefan Baars 7; Stefan Idema 6; Niels Borst 5; Gijs Bakker 3; Josef Ziacek 2; Sebas Jellema 1; Senne Hiemstra 1
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~