Nieuwe directeur Intergemeentelijke Sociale Dienst
Uitgegeven op 20-11-2013 om 19:55  |  link  |  bewaar  |  print

REGIO - Het Algemeen Bestuur van de Intergemeentelijke Sociale Dienst Kop van Noord-Holland (ISD-KNH) in Schagen maakt bekend dat met ingang van 1 december a.s. aan mevrouw J.W.M. Schrevel-Blokhuizen op eigen verzoek eervol ontslag is verleend als directeur van de ISD-KNH. Het Algemeen Bestuur heeft mevrouw drs. M.J. Scheltema de Heere met ingang van 1 december 2013 tot 1 januari 2015 benoemd als interim-directeur van de ISD-KNH.

Mevrouw Scheltema de Heere was al enkele jaren nauw betrokken bij de ISD-KNH als voorzitter van het algemeen en dagelijks bestuur.

De sociale diensten van de gemeenten Hollands Kroon en Schagen zijn samengebracht in de ISD-KNH. Per 1 januari 2015 heeft de gemeente de verantwoordelijkheid voor de jeugdzorg, de begeleiding en dagbesteding van mensen die langdurige zorg nodig hebben en voor de sociale participatie van mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. De gemeenten Schagen en Hollands Kroon hebben de handen ineen geslagen met de gemeenten Den Helder en Texel om te werken aan de sociale opgave die het Rijk neerlegt bij gemeenten. Per 1 januari 2015 zal er een nieuwe uitvoeringsorganisatie staan, waar de ISD-KNH in opgaat en welke ten dienste staat van de vier gemeenten in het Sociaal Domein.


ADVERTENTIE

(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi Linea Sol
€ 4.995,-

Wieringer historie:
Kroonprins - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...