Chaparrall live bij Noordkop Radio
Uitgegeven op 11-11-2013 om 18:17  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Op 14 november De Braziliaanse band Chaparrall komt naar de studio van RTV Noordkop. Ze zijn te gast in het radioprogramma 'Bert op Donderdag' en zullen daar een interview geven en uiteraard wordt er ook LIVE muziek gemaakt.

De Braziliaanse band Chaparrall is op dit moment dé sensatie van Brazilië. De band kenmerkt zich door een geheel eigen stijl. Met succes ontwikkelde de band een karakteristiek geluid dat verder gaat dan de traditionele Sertanejo, de populaire Braziliaanse backcountry. De band bestaat uit de leden Nolli, Gui, Marquito en Didi.


De groep is binnenkort te zien, en uiteraard te beluisteren, in zaal De Harmonie in Hippolytushoef.

In maart van dit jaar was één van de bandleden al in Nederland. Gui Cattoni was toen ook te gast bij “Bert op Donderdag” en hij speelde live een aantal nummers op de Lentetuin in Breezand. Slechts begeleid op een akoestische gitaar, stond het gehele gangpad rond de stand van RTV Noordkop al snel vol met luisteraars.
Nu de gehele band naar Nederland komt gaan ze dit optreden nog eens dunnetjes overdoen. Noordkop Radio stelt belangstellenden in de gelegenheid om bij deze happening aanwezig te zijn. Dus, wil je erbij zijn?? Mail dan je naam en telefoonnummer naar bert@noordkopradio.nl.

Bert op Donderdag is te beluisteren op donderdag van 19.00 uur tot 21.00 uur bij Noordkop Radio. In de ether op 106.6 FM, op de kabel op 89.0 Mhz.kabel en via www.noordkopradio.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Mitsubishi Outlander 2.0 invite plus
€ 4.495,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Wieringer historie:
Hotel Zomerdijk - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...