De kracht van introvert
Uitgegeven op 09-10-2013 om 20:00  |  link  |  bewaar  |  print

(ADVERTORIAL)

Peter Fekkes geeft op maandag 14 oktober van 20:00 - 22:00 uur een interactieve lezing over ‘de kracht van introvert’ in Slot Schagen.

We leven in een extraverte wereld. Er wordt van ons verwacht dat we kunnen concurreren, onszelf verkopen, onderhandelen, assertief zijn, ad rem zijn, kortom dat we extravert zijn. Als we dat uit onszelf niet zijn dan moeten we dat leren, op school of later op cursussen. Maar is extraversie werkelijk beter dan introversie?

Obama, Gandhi en Mandela zijn voorbeelden van introverte leiders maar ook Bill Gates, Albert Einstein en schrijver Stephen King. Toch niet de allerminste. De waarheid is dat mensen zowel introvert als extravert zijn maar in bepaalde situaties wel een natuurlijke voorkeur hebben voor één van beide. Iemand die tegen zijn of haar natuur in extravert moet zijn
wordt daar niet gelukkig van. En dat is jammer, niet in de laatste plaats omdat introvert zijn zo zijn eigen voordelen heeft. Zowel Extraversie als Introversie zijn kwaliteiten.

Wil je meer weten over de kracht van de introvert? Ben je zelf introvert of wil je als extravert je introverte partner, kind, collega of vriend beter leren begrijpen? Kom dan naar de lezing.

Peter Fekkes (zelf introvert en hoogbegaafd) bestudeert ruim 15 jaar de effecten van persoonlijkheids-trekken op communicatie, samenwerking en (persoonlijk)leiderschap. Als ondernemer en trainer weet hij als geen ander hoe het is om als introvert te functioneren in een wereld die nooit stopt met kletsen.

De lezing gaat op een begrijpelijke manier in op de verschillen tussen mensen, voorkennis is niet nodig. Aan de hand van actieve oefeningen en praktische voorbeelden ontdekt u uw eigen type-voorkeuren en de voordelen die deze u bieden.

Prijs: waardebepaling achteraf.

Aanmelden: door een email naar email@nancuna.nl.
Lees meer op nancuna.nl/content/de-kracht-van-de-introvert.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Style Bi-Tone
€ 21.495,-

Te koop VW Golf 2.0 TSI GTI Performance bj.2014
€ 15.250,-

Algemeen nieuws: