Judokamp Asahi-San
Uitgegeven op 03-09-2013 om 09:48  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Voor de jeugdleden van judovereniging Asahi-San was er afgelopen weekend judokamp. Alle kinderen kwamen rond 16:00 uur aan op de Snippeweide. Hier konden de kinderen met hun ouders hun tent opzetten.



Om 17:00 uur hield de voorzitter een openingswoordje en kon het kamp beginnen. De kinderen begonnen met een spelletjescircuit. Na 2 uurtjes dit circuit gedaan te hebben, kon iedereen naar de keuken. Hier hadden een ouders de patatjes (die door smultaria gesponsord waren) gebakken. De kinderen lieten het zich lekker smaken. Nadat de buik weer gevuld was, gingen de kinderen verder met het circuit. Om 21:00 uur werd het al donker en kon in het bos het sprookjesgeluidenspel gespeeld worden. Bij terugkomst was het kampvuur aan en kregen de kinderen marshmallows en knakworstjes. Om 23:00 uur werd het voor de kleinere deelnemers dan ook echt bedtijd. De kinderen vanaf 10 jaar deden mee met een dropping. De groep werd in tweeën gedeeld. 1 groep werd op 20 min. lopen gedropt, maar wist pas binnen te komen om 1:45 uur, ze hadden er 1½ uur over gedaan. De 2e groep kwam een half uurtje later. Gauw allemaal naar bed, want uitslapen zit er niet in met een kamp.







De volgende ochtend waren alle kinderen om 8:30 uur bij het ontbijt. Na het ontbijt even tijd om te spelen. Ondertussen waren de spelletjes voor het 6-kamp klaargezet. Allemaal spelletjes waar samenwerking een belangrijke rol speelde. 1 van de kinderen zei achteraf dat hij de samenwerkingsspelletjes het leukste vond. Na het 6-kamp was er in de keuken weer een heerlijke maaltijd. Na het eten werd het douanespel nog in het bos gespeeld.





Om 15:30 uur kwam een einde aan het kamp, maar eerst werden de prijzen nog uitgereikt. Een 1e t/m een 6e groepsprijs. De kinderen gingen hierna moe maar voldaan naar huis toe
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.5 benzine Aspiration
€ 14.745,-

Toyota Aygo X Envry 1.0 automaat full options
€ 23.945,-

Algemeen nieuws: