Provincie Noord-Holland pakt cultureel uit op Sail!
Uitgegeven op 18-06-2013 om 16:57  |  link  |  bewaar  |  print

DEN HELDER - De Provincie Noord-Holland pakt uit met een fantastisch cultureel programma tijdens Sail Den Helder. Gedurende vier dagen staat het Provincie Noord-Holland podium (in de grote tent op Willemsoord) bomvol muzikale optredens met een aantal hele bekende topacts. Maar de provincie levert ook een mooie bijdrage aan het theaterprogramma.Muzikaal programma
Op vrijdagavond van 18.00-22.00 staat er een groot DJ feest op het programma genaamd Superstijl. Tijdens dit feest kan er bij mobiele stemkasten gestemd worden op allerlei muziekstijlen. De DJ draait wat het publiek graag wil horen. Een groot succes in de Patronaat te Haarlem en zelfs vorig jaar doorgebroken op Lowlands.

Op zaterdagavond tussen 18.00-22.00 uur komt DE roadshow van the Voice naar het Provincie Noord-Holland Podium. Een spectaculaire DJ show met bekende Voice-artiesten. Ben Saunders en Paul Turner komen mee en zullen een geweldig optreden verzorgen tijdens deze avond.

Karavaan
Speciaal voor Sail Den Helder komt het bekende reizende theaterfestival Karavaan naar Willemsoord. Karavaan brengt een zomers programma met ontroerend en grappig straattheater en locatietheater op bijzondere plekken in Noord-Holland. Van 11 t/m 28 juli reist zij langs Zandvoort aan Zee, Hoorn aan Zee en Egmond aan Zee. Karavaan is onderdeel van de Cultuurcompagnie Noord-Holland. Karavaan brengt op Sail het volgende:

Drijvende Diva
In het water langs de kade van Willemsoord (buitenzijde terrein tegenover de Weststraat) treedt de Drijvende Diva zaterdag op om 15.00 uur en 17.00 uur.
Een zingende dame gekleed in een enorme rok gemaakt van paraplu’s drijft langzaam aan het publiek voorbij. Dit is De Drijvende Diva. De diva wordt voortbewogen door twee sierlijke ‘waterlakeien’. Met behulp van deze zwemmers drijft de zingend over het water. Dat is toch iets wat je moet zien! De Drijvende Diva is een ontwerp van kostuumontwerper/ performer Victorine Pasman. Het beeld is geďnspireerd op kostuums uit de zeventiende eeuw en het Hollandse landschap. Het kostuum wordt gedragen door sopraan Laura Stavinoha. Zij zingt aria’s van onder andere Mozart, Rossini en Bizet.

De Mobiele Eenheid
Op zaterdag tussen 13.00-17.00 uur rijden er 2 bijzondere figuren op een driewieler motor uit 1967 over het terrein. Zij delen de Karavaankrant uit. Zo weet u wat Karavaan brengt deze zomer.
(advertentie)
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
Occasions
Te koop Fiat panda bouwjaar 2013, lage km stand
€ ,-

Toyota Verso 1.8 Business Plus
€ 9.750,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Westerland - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...