Broertjes Barendse Nederland Kampioen!
Uitgegeven op 17-06-2013 om 14:07  |  link  |  bewaar  |  print

MIDDENMEER - De broers Patrick en Joey Barendse uit Middenmeer zijn afgelopen weekend met hun team Nederlands Kampioen zaalvoetbal geworden.


Joey(12 jaar) en Patrick(13 jaar) met de Kampioensschaal in handen.

Patrick en Joey Barendse voetballen in de zaal bij Veerhuys in Hoorn. Op 20 mei werden ze met hun team kampioen KNVB district West. Dit betekende dat ze verder mochten voor het Jeugd Nederlands Kampioenschap zaalvoetbal in Wijchen. Zaterdag 15 juni was het zover, de mannen gingen voor deze mooie titel. Wat was het spannend! Voor familie en vrienden die niet in de gelegenheid waren om de wedstrijd bij te wonen in het sport- en evenementencetrum in Wijchen, waren de wedstrijden live te volgen via live.wijchen.tv. Op deze manier werd er volop meegeleefd.


Het winnende schot.

De jongens van Veerhuys speelden fantastisch; snel en goed op elkaar ingespeeld. Tot de finale zorgden ze met elkaar nul tegendoelpunten te houden. De finale speelden ze tegen het Brabante team Bunga Melati. Deze wedstrijd werd met 3-2 gewonnen met een prachtig winnend goal van Joey Barendse. Na het Wilhelmus en de prijsuitreiking volgde een welverdiend feest. Gefeliciteerd mannen!


Het team met de schaal van de voetbalbond.
(advertentie)
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Toyota Aygo 1.0 VVTi Aspiration Red 5drs
€ 5.295,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Otto - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...