Yamaha opstapdagen bij MotoPort Hippolytushoef
Uitgegeven op 17-06-2013 om 13:58  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - (advertentie) MotoPort Hippolytushoef is sinds jaar en dag de officiële Yamaha dealer voor de Kop van Noord-Holland en het zuiden van Friesland. Naast de bekende motorfietsen heeft MotoPort Hippolytushoef ook de Yamaha bromscooters en Quads in het leveringsprogramma.

Om de potentiële berijders van één van deze twee- of vierwielige voertuigen eens praktijkkennis op te laten doen, organiseert MotoPort Hippolytushoef op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni de zogenaamde “Yamaha Opstapdagen”.Beide dagen staan de volgende motorfietsen klaar voor een proefrit : Het nieuwste model motorscooter XMAX400, de FZ8NA, XJ6NA, FJR1300 en de XVS950 cruiser. Als bromscooter staan het model Why en Neo’s gereed. Wil je eens ervaren hoe een elektrische scooter rijdt kun je dat beide ervaren op de zogenaamde ECO3. Van de Quads staan naast de voor voornamelijk agrarische doeleinden bestemde YFM 350, ook de sportieve en snelle Raptor klaar.

De Yamaha opstapdagen worden omlijst met diverse zeer aantrekkelijke aanbiedingen in de kledingafdeling. Voor diegene die deze zomer met de motor op vakantie gaat heeft MotoPort Hippolytushoef een passende oplossing voor de bagage.

Natuurlijk worden beide dagen een gratis hapje en een drankje geserveerd. Voor het maken van een proefrit graag even een afspraak maken via 0227-591639 of info@motoporthippolytushoef.nl Iedere proefrijder krijgt bovendien een leuk Yamaha aandenken mee naar huis. Dus twijfel niet en maak een afspraak !

MotoPort Hippolytushoef is gevestigd op Molenveld 7, 1777 HN Hippolytushoef. Openingstijden vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Donderdag Koopavond.
(advertentie)
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
Occasions
Toyota Aygo 1.0 VVTi Aspiration Red 5drs
€ 5.295,-

Toyota Yaris 1.0 VVTi Linea Terra inclusief afleverkosten
€ 5.695,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
El de Haan en Clara Kuin - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...